CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
johny4x4

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by johny4x4 »

Καλό μήνα κάγκουρες!!!
Drimon μην με βρίζεις ρε!!!
Ο Γιάννης κοτούλα εννοείται!!!
Εμενα ο Ντάγκας μου έχει τάξει οτι θα σηκώνει σούζες!!! Αυτό θα με βολέψει πάρα πολύ γιατί θα περνάω το Μιχαλόπουλο απο πάνω χωρις ιδιαίτερη δυσκολία!!! :lol: :lol: :lol:
Image
St. Tselios

Post by St. Tselios »

johny4x4 wrote:...Ο Γιάννης κοτούλα εννοείται!!!...
Δεν εννοουσα αυτο...
Αν ομως υπηρχε "Καγκουρομετρο"...εσυ θα εβγαινες λιγοτερος Καγκουρας απο τους αλλους δυο.(αποψη μου παντα)
Image
johny4x4

Post by johny4x4 »

Μα στα αληθεια το είπα δεν εκανα πλάκα φιλαράκι!!!
Και ουτε παρεξηγούμε εύκολα!! :lol: :lol: :lol:
Με όλα αυτά που μου εχετε πει κοτούλα τελείως θα είμαι στο εκτος δρομου!!! Με ντακο κατω απο το γκάζι!!!
Αλλο φοβάμαι εγω!! Μην σκοτωθούμε στην ασφαλτο!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
St. Tselios

Post by St. Tselios »

johny4x4 wrote:Αλλο φοβάμαι εγω!! Μην σκοτωθούμε στην ασφαλτο!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Η αληθεια ειναι πως με τα Bogger μετα τα...200 χ.α.ω. θα κουναει λιγο... :mrgreen:
Image
antonisxj

Post by antonisxj »

St. Tselios wrote:Η αληθεια ειναι πως με τα Bogger μετα τα...200 χ.α.ω. θα κουναει λιγο... :mrgreen:
μόνο 200? :shock:
ο Μιχαλόπουλος κάτω απο 260 δεν θα πέφτει. θα τρακοσαρίζει ο τετράλιτρος. :lol: :lol: :lol: :lol:
κοπέλια... άντε τελειώνεται με τις μετατροπές, να φορτώσω σάκο και σαγιονάρες τουριστικές με καλτσούλα να μπώ στο αερόπλανο να έρθω Ναύπλιο για ένα Σ/Κ. :mrgreen:
if it doesn't break, fix it until it does
St. Tselios

Post by St. Tselios »

antonisxj wrote:...να φορτώσω σάκο και σαγιονάρες τουριστικές με καλτσούλα να μπώ στο αερόπλανο να έρθω Ναύπλιο για ένα Σ/Κ. :mrgreen:
Αντε να βρεθουμε...
Image
kostas654

Post by kostas654 »

οποτε θελετε ελατε...και το επομενο Σ/Κ δεν υπαρχει προβλημα κανενα, απλα ενημερωστε με για να σας κλεισω ξενοδοχειο
Κώστας Γκιαούρης
St. Tselios

Post by St. Tselios »

kostas654 wrote:οποτε θελετε ελατε...και το επομενο Σ/Κ δεν υπαρχει προβλημα κανενα, απλα ενημερωστε με για να σας κλεισω ξενοδοχειο
Πρεπει να ειστε ολοι ετοιμοι...και παροντες.
Image
johny4x4

Post by johny4x4 »

Αντουαν για ετοιμασου γιατι παιζει να περασω για ενα καφεδακι σε καμια 10αρια μερες!!!
Οσο για το Ναυπλιο ψηθείτε αλλα πάρτε μαζι σας και κανα παμπερς καλου κακου!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

St. Tselios wrote:
johny4x4 wrote:...Ο Γιάννης κοτούλα εννοείται!!!...
Δεν εννοουσα αυτο...
Αν ομως υπηρχε "Καγκουρομετρο"...εσυ θα εβγαινες λιγοτερος Καγκουρας απο τους αλλους δυο.(αποψη μου παντα)
γιαννη μην αγχονεσαι...... ειμαι εγω στη τελευταια θεση!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”