ΚαγκουροΑνέκδοτα & Αστεία
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: ΚαγκουροΑνέκδοτα & Αστεία
Γίνεται λοιπόν συνεδρίαση στην Βουλή μετά την ανακοίνωση των σκληρών οικονομικων μετρων και λεει ο Παπανδρεου οτι πρεπει να παρουν μετρα για την τονωση του ηθικου των βουλευτων για να μπορεσουν να κανουν την δουλεια τους καλυτερα. Λεει λοιπον οτι πρεπει να αλλαξουν τις μοκετες στην Βουλη απο κοκκινες να τις κανουν μπλε. Ψηφιζουν λοιπον και το αποφασιζουν. Προτεινει ο Σαμαρας να να στολιστει η αιθουσα της Βουλης με ελληνικες σημαιες για να ενισχυθει το εθνικο φρονημα. Ψηφιζουν και το αποδεχονται. Προτεινει τελος ο Καρατζαφερης πριν απο καθε συνεδριαση της Βουλης να παιζει ο εθνικος υμνος. Ψηφιζουν και αυτο και το κατοχυρωνουν. Οση ωρα ψηφιζουν τις αλλαγες, ειναι μια γρυουλα, καθαριστρια στην Βουλη, που καθετε στην πορτα και κοιταει με απορια και απογνωση τον Παπανδρεου.
Ο Γιωργος την βλεπει και αφου τελειωνει η ψηφοφορια, πηγαινει προς το μερος της και την ρωτα...."Γιαγιουλα, γιατι οση ωρα ψηφιζαμε για τις αλλαγες στην Βουλη εσυ με κοιτουσες με απορια???"
Και με ανεση η γριουλα απαντα "Πριν διοριστω με μεσο στην Βουλη, ημουν καθαριστρια σε ενα μπουρδελο. Οταν οι δουλειες δεν πηγαιναν καλα, αλλαζαμε τις πουτανες οχι τις μοκετες!"
Ο Γιωργος την βλεπει και αφου τελειωνει η ψηφοφορια, πηγαινει προς το μερος της και την ρωτα...."Γιαγιουλα, γιατι οση ωρα ψηφιζαμε για τις αλλαγες στην Βουλη εσυ με κοιτουσες με απορια???"
Και με ανεση η γριουλα απαντα "Πριν διοριστω με μεσο στην Βουλη, ημουν καθαριστρια σε ενα μπουρδελο. Οταν οι δουλειες δεν πηγαιναν καλα, αλλαζαμε τις πουτανες οχι τις μοκετες!"
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
αυτο δεν ειναι ανεκδοτο...... ειναι η Ελληνικη πραγματικοτητα!!!!!

My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

antonisxj wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πόσο επίκαιρο είναι αυτό...
την περασμένη βδομάδα με είχαν πάρει Δευτέρα πρωί να μου πούν ότι έχω 400€ ανεξόφλητο λογαριασμό του κινητού τηλεφώνου και ότι στο τέλος της βδομάδας θα προχωρούσαν σε διακοπές τηλεφώνων και ήμουν μέσα στην λίστα τους.
Δευτέρα πρωί με πέτυχαν στις καλές μου και απάντησα ήρεμα και φιλικά.
-έχετε ανεξόφλητο λογαριασμό
-το γνωρίζω
-πότε υπολογίζετε να τον εξοφλήσετε
-αύριο πρωί.
-ευχαριστούμε αντίο και τα σχετικά.
Τρίτη πρωί να πάλι τηλέφωνο στις 9 το πρωί. ξανά η κοπελίτσα και ο λογαριασμός.
-μα... είναι 9 το πρωί δεν έχω πάει ούτε στην τράπεζα για ανάληψη
-ναι... μα είπατε σήμερα το πρωί
-ε... δεν το κάτεχα μωρέ κοπελία να σηκωθώ στσι έξε το πρωί να στήσω καρτέρι όξ'απτου Γρμανού για ένα κωλολογαριασμό. και το κλείνω. φυσικά και δεν πλήρωσα το λογαριασμό.
τετάρτη στις 10 το πρωί μια άλλη κοπέλα.
-γειάσας, λέγομαι πιποπούλου πίπα και σας πήρα για τον λογαριασμό
-ναι... τι έγινε η άλλη κοπελίτσα?
-ε... δεν παίρνουμε στανταρ πελάτες
-ναι μα εγώ την συνήθισα και θέλω να της μιλήσω, να της πείτε να με πάρει ξανάμ εσένα δε σου μιλώ. και το έκλεισα
Πέμπτη μεσημέρι ξανά τηλέφωνο. εκείνη την ώρα έσκαβα ένα χαντάκι για να βάλω ποτιστικά στο σπίτι. καταλαβαίνεται τώρα, μέσα στην κούρασή μου να μου λένε για τηλέφωνα και λογαριασμούς.
-γειάσας, λέγομαι τάδε και σας έίρνω για το λογαριασμό.
-ανάθεμάτονε για λογαριασμός ρε κοπελιά μ'έχετε κουζουλάνει τόσονά καιρό.
-ναι μα πρέπει να πληρωθεί
-δεν έχω... πληρωσέτον εσύ και θα σου τα χρωστώ
-...(παύση)... ορίστε?
-ε! χέσεμε... ήντα ορίστε... δεν έχω λεφτά... πλέρωσέμου τον εσύ για να μπορείς να με παίρνεις κάθε τόσο να μου σπάς τ'αρχίδια
-θα έπρεπε να ντρέπεστε
-ναι καλά... εδώ δεν ντρέπεστε εσείς που παίρνεται 700€ μηνιάτικο για να παίρνεται τηλέφωνα να ζητάτε λεφτά. ρε άϊ στο διάολο. νευριασμένος χτύπησα και το πόδι μου με τον γκασμά και με άκουσε ούλη η Σούδα.
Παρασκευή ξανάτηλέφωνο. άντρας αυτή τη φορά. με αυστηρή φωνή ήθελε να μάθει πότε θα πληρώσω το λογαριασμό.
αφού μου συστήθηκε και μου είπε τα σχετικά, απάντησα κιεγώ.
-άκου να δείς κουμπάρο, είχα σκοπό να πληρώσω το λογαριασμό την Τρίτη αλλά επειδή οι κοπελίτσες σας μου έσπασαν τ'αρχίδια χωρίς να κάτσουν πάνω, τσατίστηκα και αποφάσισα να μην σας πληρώσω. να σας αφήσω τη χαρά να μου κόψετε το τηλέφωνο και να μου αφήσετε τα 400€ να περάσω ένα ωραίο Σαββατοκύριακο. Αν θες να μου πείς κάτι άλλο συνέχισε, διαφορετικά χέσεμε και πάρε κανέναν άλλο να ενοχλείς.
-η συνομιλίμας καταγράφεται και θα υποστείται τις κυρώσεις.
-ε! αφού είναι έτσι, μην με μυνήσεται και άδικα. δε μου λές ρε κουμπάρο. πόσα αγγούρια βάνει ο κώλος σου? 11? 8? ή 88? όλο μαζί 11888, τυχαίο? δεν νομίζω.
όπως καταλαβαίνεται. μου έκοψαν το τηλέφωνο. πήγα και το πλήρωσα και το ξανασύνδεσα.![]()
![]()
ΣΕ ΠΑΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟ.....

κλαίω απο τα γελια

Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
antonisxj wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πόσο επίκαιρο είναι αυτό...
την περασμένη βδομάδα με είχαν πάρει Δευτέρα πρωί να μου πούν ότι έχω 400€ ανεξόφλητο λογαριασμό του κινητού τηλεφώνου και ότι στο τέλος της βδομάδας θα προχωρούσαν σε διακοπές τηλεφώνων και ήμουν μέσα στην λίστα τους.
Δευτέρα πρωί με πέτυχαν στις καλές μου και απάντησα ήρεμα και φιλικά.
-έχετε ανεξόφλητο λογαριασμό
-το γνωρίζω
-πότε υπολογίζετε να τον εξοφλήσετε
-αύριο πρωί.
-ευχαριστούμε αντίο και τα σχετικά.
Τρίτη πρωί να πάλι τηλέφωνο στις 9 το πρωί. ξανά η κοπελίτσα και ο λογαριασμός.
-μα... είναι 9 το πρωί δεν έχω πάει ούτε στην τράπεζα για ανάληψη
-ναι... μα είπατε σήμερα το πρωί
-ε... δεν το κάτεχα μωρέ κοπελία να σηκωθώ στσι έξε το πρωί να στήσω καρτέρι όξ'απτου Γρμανού για ένα κωλολογαριασμό. και το κλείνω. φυσικά και δεν πλήρωσα το λογαριασμό.
τετάρτη στις 10 το πρωί μια άλλη κοπέλα.
-γειάσας, λέγομαι πιποπούλου πίπα και σας πήρα για τον λογαριασμό
-ναι... τι έγινε η άλλη κοπελίτσα?
-ε... δεν παίρνουμε στανταρ πελάτες
-ναι μα εγώ την συνήθισα και θέλω να της μιλήσω, να της πείτε να με πάρει ξανάμ εσένα δε σου μιλώ. και το έκλεισα
Πέμπτη μεσημέρι ξανά τηλέφωνο. εκείνη την ώρα έσκαβα ένα χαντάκι για να βάλω ποτιστικά στο σπίτι. καταλαβαίνεται τώρα, μέσα στην κούρασή μου να μου λένε για τηλέφωνα και λογαριασμούς.
-γειάσας, λέγομαι τάδε και σας έίρνω για το λογαριασμό.
-ανάθεμάτονε για λογαριασμός ρε κοπελιά μ'έχετε κουζουλάνει τόσονά καιρό.
-ναι μα πρέπει να πληρωθεί
-δεν έχω... πληρωσέτον εσύ και θα σου τα χρωστώ
-...(παύση)... ορίστε?
-ε! χέσεμε... ήντα ορίστε... δεν έχω λεφτά... πλέρωσέμου τον εσύ για να μπορείς να με παίρνεις κάθε τόσο να μου σπάς τ'αρχίδια
-θα έπρεπε να ντρέπεστε
-ναι καλά... εδώ δεν ντρέπεστε εσείς που παίρνεται 700€ μηνιάτικο για να παίρνεται τηλέφωνα να ζητάτε λεφτά. ρε άϊ στο διάολο. νευριασμένος χτύπησα και το πόδι μου με τον γκασμά και με άκουσε ούλη η Σούδα.
Παρασκευή ξανάτηλέφωνο. άντρας αυτή τη φορά. με αυστηρή φωνή ήθελε να μάθει πότε θα πληρώσω το λογαριασμό.
αφού μου συστήθηκε και μου είπε τα σχετικά, απάντησα κιεγώ.
-άκου να δείς κουμπάρο, είχα σκοπό να πληρώσω το λογαριασμό την Τρίτη αλλά επειδή οι κοπελίτσες σας μου έσπασαν τ'αρχίδια χωρίς να κάτσουν πάνω, τσατίστηκα και αποφάσισα να μην σας πληρώσω. να σας αφήσω τη χαρά να μου κόψετε το τηλέφωνο και να μου αφήσετε τα 400€ να περάσω ένα ωραίο Σαββατοκύριακο. Αν θες να μου πείς κάτι άλλο συνέχισε, διαφορετικά χέσεμε και πάρε κανέναν άλλο να ενοχλείς.
-η συνομιλίμας καταγράφεται και θα υποστείται τις κυρώσεις.
-ε! αφού είναι έτσι, μην με μυνήσεται και άδικα. δε μου λές ρε κουμπάρο. πόσα αγγούρια βάνει ο κώλος σου? 11? 8? ή 88? όλο μαζί 11888, τυχαίο? δεν νομίζω.
όπως καταλαβαίνεται. μου έκοψαν το τηλέφωνο. πήγα και το πλήρωσα και το ξανασύνδεσα.![]()
![]()

re trele...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46

-
antonisxj wrote:πόσο επίκαιρο είναι αυτό...
την περασμένη βδομάδα με είχαν πάρει Δευτέρα πρωί...

Aρα ειχα δικιο για τον τροπο που θα μιλουσες εσυ σε τετοιες περιπτωσεις...
Ποσο σε ξερω...?...

τι να κάνω ρε παιδιά? αφού με είχαν πρήξει.
συμπτωματικά χθές βράδυ πήγα σε κάτι φίλους και μου έλεγαν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. ε... τους είπα τι έκανα και κατηρήθηκαν στα γέλια. θα εφαρμόσουν το ίδιο και αυτοί την επόμενη φορά. τυχαίο? δεν νομίζω!!!!
έμαθα επίσης ότι αυτοί που με έπερναν τηλέφωνο δεν ήταν της εταιρίας τηλεφωνίας, είναι μια άσχετη εταιρία η οποία αναλαμβάνει να παίρνει τηλέφωνα δεξια-αριστερά και όταν κάποιος πληρώνει αφού έχει προηγηθεί τηλέφωνο παίρνουν προμήθεια.
και σκέφτομαι...
...α! ρε πούστη Βασιλιά! θρέφεις ένα ολόκληρο έθνος!

if it doesn't break, fix it until it does
antonisxj wrote: ...α! ρε πούστη Βασιλιά! θρέφεις ένα ολόκληρο έθνος!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

1)Τρεις γυναίκες, μια μελαχρινή, μια κοκκινομάλλα και μια ξανθιά πεθαίνουν και πάνε στον Άγιο Πέτρο. Τους λέει ο Saint Peter:
“Θα σας πω 10 ανέκδοτα. Για να περάσετε τις πύλες του παραδείσου θα πρέπει να μη γελάσετε σε κανένα από τα ανέκδοτα. Αν γελάσετε, θα πάτε στην κόλαση.”
Πάει η μελαχρινή, κρατιέται στο πρώτο αλλά στο δεύτερο ανέκδοτο γελάει και τη στέλνει ο Πέτρος πακέτο στην κόλαση.
Πάει δεύτερη η κοκκινομάλλα, κρατιέται λίγο παραπάνω αλλά μετά από λίγο γελάει και τη στέλνει ο άγιος στην κόλαση.
Ήρθε η σειρά της ξανθιάς. Ξεκινάει ο Άγιος Πέτρος τα ανέκδοτα. Η ξανθιά ατάραχη… Είχε φτάσει στο 9ο ανέκδοτο ο Άγιος Πέτρος και η ξανθιά δεν είχε γελάσει, οπότε της λέει:
“Μπράβο, ένα ακόμα και θα πας στον παράδεισο.”
Ξαφνικά όμως η ξανθιά αρχίζει να γελάει λέγοντας:
“Χαχαχα, τώρα κατάλαβα το πρώτο!”
“Θα σας πω 10 ανέκδοτα. Για να περάσετε τις πύλες του παραδείσου θα πρέπει να μη γελάσετε σε κανένα από τα ανέκδοτα. Αν γελάσετε, θα πάτε στην κόλαση.”
Πάει η μελαχρινή, κρατιέται στο πρώτο αλλά στο δεύτερο ανέκδοτο γελάει και τη στέλνει ο Πέτρος πακέτο στην κόλαση.
Πάει δεύτερη η κοκκινομάλλα, κρατιέται λίγο παραπάνω αλλά μετά από λίγο γελάει και τη στέλνει ο άγιος στην κόλαση.
Ήρθε η σειρά της ξανθιάς. Ξεκινάει ο Άγιος Πέτρος τα ανέκδοτα. Η ξανθιά ατάραχη… Είχε φτάσει στο 9ο ανέκδοτο ο Άγιος Πέτρος και η ξανθιά δεν είχε γελάσει, οπότε της λέει:
“Μπράβο, ένα ακόμα και θα πας στον παράδεισο.”
Ξαφνικά όμως η ξανθιά αρχίζει να γελάει λέγοντας:
“Χαχαχα, τώρα κατάλαβα το πρώτο!”

Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι

"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".