7/6/10 ΕΚΛΟΓΕΣ Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος
Re: 7/6/10 ΕΚΛΟΓΕΣ Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλά
...
Last edited by YJmud on Thu Jul 29, 2010 22:57, edited 1 time in total.
Re: 7/6/10 ΕΚΛΟΓΕΣ Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος
Βρε καλως τα παιδια !!!!
Αλαξ ο κολιες κι εγινε βραχιολι !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=UXTU16R2yrU
Το ποιο καλο της υποθεσης ειναι οτι εγω παραμενω ασχετος και ο Σπυρος ακομα κραζει αχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχα
Αλαξ ο κολιες κι εγινε βραχιολι !!!!

http://www.youtube.com/watch?v=UXTU16R2yrU
Το ποιο καλο της υποθεσης ειναι οτι εγω παραμενω ασχετος και ο Σπυρος ακομα κραζει αχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχα
εσυ οταν εφτιαξες το αμαξι με το φανταστικο κιτ coil , ειχες τα ιδια ορια με αυτα που εχεις τωρα με την αναβαθμηση του αυτοκινητου σε coil over???YJmud wrote:29/6/2008GENERAL LEE wrote:Μάιστα !!!
Δηλαδή πως τα κανε όλα ισιωμα ο Σπυρος στην κατηγορια rally ? Μηπως πειραζει το ότι ειχε καλο αυτοκινητο ???Με την λεσχη Εκάλη 4Χ4 τι έγινε??? Δεν δικαιουτε να αλλαξει εδρα ???
Τελικα δεν καταλαβαινω ποιος δουλευει ποιον εδώ μεσα !!!χαχαχαχχααα
Ερωτηση κρισεως ???
Ολες αυτές οι συμμετοχες που διαβασα στο site του 24ωρου είναι δηλωμένες συμμετοχές ή κουκουρουκου να χουμε να λέμε ?
Νίκο Μανώλη το ξέρεις ότι τρεχεις ??? αχχαχαχαχχααα
Μήπως τελικά ζούμε ένα πόλεμο εντυπώσεων ???
29o Trial Εκαλης
Ο General Lee στο 2ο εμποδιο της Κ2 να προσπαθει να στριψει σε ενα κλειστο σημειο και δεν μπορει.
Τελικα με την δυναμη του αυτοκινητου και ανορθοδωξα,βγηκε.Αλλα λιγο ελειψε να ντελαπαρει.
Βλεποντας αυτα ο Σπυρος λεει:
"Ποιος ειναι αυτος ο ασχετος?Μαζευτε τον,μην εχουμε κανενα χοντρο ατυχημα."
Μετα απο δυο χρονια περιπου,ο Σπυρος παει βολτες αντρικες μαζι του (όπως εδώ) και μαλιστα ακολουθοντας τον (ποιον?τον ασχετο).
Και ο General Lee εγινε απο τους πιο ενθερμους υποστηριχτες του.
Ρε πως αλλαζουν οι καιροι..........................![]()
![]()
βελτιονονται τα αμαξια-αυξανονται και οι οδηγικες ικανοτιτες .
εξαλου θελει χρονο να ψηθει καποιος.
σκεψου τον εαυτο σου στην αρχη.
Last edited by sirros on Thu Jun 24, 2010 14:25, edited 1 time in total.
Πιτσα - Μπαλα και Καρατε
YJmud wrote:
29/6/2008
29o Trial Εκαλης
Ο General Lee στο 2ο εμποδιο της Κ2 να προσπαθει να στριψει σε ενα κλειστο σημειο και δεν μπορει.
Τελικα με την δυναμη του αυτοκινητου και ανορθοδωξα,βγηκε.Αλλα λιγο ελειψε να ντελαπαρει.
Βλεποντας αυτα ο Σπυρος λεει:
"Ποιος ειναι αυτος ο ασχετος?Μαζευτε τον,μην εχουμε κανενα χοντρο ατυχημα."
Μετα απο δυο χρονια περιπου,ο Σπυρος παει βολτες αντρικες μαζι του (όπως εδώ) και μαλιστα ακολουθοντας τον (ποιον?τον ασχετο).
Και ο General Lee εγινε απο τους πιο ενθερμους υποστηριχτες του.
Ρε πως αλλαζουν οι καιροι..........................![]()
![]()
Τί σχέση έχει το ένα με το άλλο?
Δηλαδή αν δεν ξέρω κάποιον δεν έχω δικαίωμα να συμφωνήσω μαζί του?
Ή μήπως απαγορεύεται να τον γνωρίζω εκ των υστέρων?
Και σε τελική ανάλυση τί σχέση έχει η ασχετοσύνη του στρατηγού στην οδήγηση με την γνώμη του επί του χώρου?
Ή μήπως πρέπει πρώτα να τις μετράμε για να δούμε ποιός θα μιλήσει?
Ο στρατηγός εξέφρασε με τον δικό του τρόπο μία ερώτηση.
Αν ξέρεις να απαντήσεις απάντα. Τα υπόλοιπα είναι για το katina.gr και όχι για το to4x4.gr.
Για σοβαρευτείτε και μην το συνεχίζουμε σε αυτό το επίπεδο!
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Για ποιά σοβαρότητα και ποιό επίπεδο μιλάμε;
Είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει ελευθερία έκφρασης. Ο καθένας κρίνεται απο τα γραφόμενά του.
Αν μερικοί πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα κι όπου πάει...καλώς την πετάνε, γιατι μέσα στην εμπάθειά τους ξεχνούν οτι ο ΑΣΒΕΣΤΗΣ λόγω της ομοιότητάς του με το γιαούρτι συσκεβάζεται και σε κασεδάκια και σε τσανάκες.
...τώρα, αν η Λέσχη 4Χ4 Εκάλη, για φορολογικούς λόγους και μόνο, αλλάξει έδρα και πάει στο Μονακό, μόνο δικαιομένοι θα πρέπει να αισθάνονται ορισμένοι.
Είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει ελευθερία έκφρασης. Ο καθένας κρίνεται απο τα γραφόμενά του.
Αν μερικοί πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα κι όπου πάει...καλώς την πετάνε, γιατι μέσα στην εμπάθειά τους ξεχνούν οτι ο ΑΣΒΕΣΤΗΣ λόγω της ομοιότητάς του με το γιαούρτι συσκεβάζεται και σε κασεδάκια και σε τσανάκες.
...τώρα, αν η Λέσχη 4Χ4 Εκάλη, για φορολογικούς λόγους και μόνο, αλλάξει έδρα και πάει στο Μονακό, μόνο δικαιομένοι θα πρέπει να αισθάνονται ορισμένοι.
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν …..
Το θέμα μας κύριοι είναι η ομοσπονδία Ο.Μ.Α.Ε.
Αραδιάζετε εδώ ότι του έρθει του καθενός για να βγάλει τα μάτια του άλλου.
ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ .
Για αυτό δεν πάει αυτή η χώρα μπροστά …..
Το θέμα μας κύριοι είναι η ομοσπονδία Ο.Μ.Α.Ε.
Αραδιάζετε εδώ ότι του έρθει του καθενός για να βγάλει τα μάτια του άλλου.
ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ .
Για αυτό δεν πάει αυτή η χώρα μπροστά …..

Για να δεις πόσο ΗΛΙΘΙΟΣ είσαι, πήγαινε στην σελίδαGENERAL LEE wrote:Μάιστα !!!
Δηλαδή πως τα κανε όλα ισιωμα ο Σπυρος στην κατηγορια rally ? Μηπως πειραζει το ότι ειχε καλο αυτοκινητο ???Με την λεσχη Εκάλη 4Χ4 τι έγινε??? Δεν δικαιουτε να αλλαξει εδρα ???
Τελικα δεν καταλαβαινω ποιος δουλευει ποιον εδώ μεσα !!!χαχαχαχχααα
Ερωτηση κρισεως ???
Ολες αυτές οι συμμετοχες που διαβασα στο site του 24ωρου είναι δηλωμένες συμμετοχές ή κουκουρουκου να χουμε να λέμε ?
Νίκο Μανώλη το ξέρεις ότι τρεχεις ??? αχχαχαχαχχααα
Μήπως τελικά ζούμε ένα πόλεμο εντυπώσεων ???
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=278484452546
και πες μου αν έχει δηλώσει πώς θα συμμετάσχει!!!
Όσο για την αλλαγή έδρας άλλο το ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩ, άλλο το θα ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ... Αν δε μπορείς να τα ξεχωρίσεις, δικό σου πρόβλημα...
Για τα Rally; Ρώτα τον Αττάρτ, το Χολέβα και όσους έτρεχαν κόντρα του. Έχουν πολλά να σου πουν, ΑΣΧΕΤΕ!
Και κουκουρούκου συμμετοχές δεν είχε ποτέ το 24ωρο. Γι΄αυτό και πάντα έκανε ρεκόρ, παρόλο που κάποιοι ΑΣΧΕΤΟΙ σαν εσένα πανηγύριζαν την προηγούμενη. Αυτοί που σήμερα χτυπιούνται ότι θέλουν το κάλό των αγώνων, όπως εσύ... Αλλά τόσο ξέρεις, τόσο μιλάς... Φαίνεται ότι οι 87 εκκινήσαντες το 2009 και οι 107 το 2008 δε σου λένε τίποτε, εκτός αν δε ξέρεις να μετράς, που είναι και το πιθανότερο!
Το ότι ειμαι ηλιθιος αποδυκνειεται αφου συνεχιζω την συζητηση μαζι σου , αρα πασο …
Α καταλαβα δηλαδη μπορεις να δηλωσεις συμετοχη και από το facebook !!! αλλα κολπα λεμε ε !!!
Full πρωτότυπο !!!!χαχαχχαχαχαχαχχαα
Α προς ενημερωση σου η συμμετοχη με το νουμερο 78 , είναι 16 χρονων και μαλλον δεν εχει διπλωμα για να τρεξει ή μήπως μπορεις να τρέξεις στον αγώνα και χωρις διπλωμα ???

Α καταλαβα δηλαδη μπορεις να δηλωσεις συμετοχη και από το facebook !!! αλλα κολπα λεμε ε !!!
Full πρωτότυπο !!!!χαχαχχαχαχαχαχχαα
Α προς ενημερωση σου η συμμετοχη με το νουμερο 78 , είναι 16 χρονων και μαλλον δεν εχει διπλωμα για να τρεξει ή μήπως μπορεις να τρέξεις στον αγώνα και χωρις διπλωμα ???

Τα νούμερα μιλάνε μόνα τους. Όπως και εσύ, σα νούμερο, βέβαια.
Είναι γνωστό ότι οι συμμετοχές στο 24ωρο πονάνε... Γι΄αυτό άλλωστε και η κλίκα σου προσπάθησε να μη γίνει ο αγώνας. Χωρίς βέβαια να υπολογίζουν τον ξενοδόχο και βέβαια το νομοθέτη.
Και ο Κώστας Τσιμπούκης, το Νο 78, μόνο 16 χρονών δεν είναι! Και πρέπει να το ξέρεις καλά, αφού τρέχει με Lada. Αλλά τέτοιο αστέρι είσαι... ΑΣΧΕΤΕ.

Α, ναι, νούμερο, αν βγάλεις τους 69 του facebook, μένουν άλλοι 70! Έχεις την αίσθηση των αριθμών ή θες βοήθεια να το καταλάβεις;
Είναι γνωστό ότι οι συμμετοχές στο 24ωρο πονάνε... Γι΄αυτό άλλωστε και η κλίκα σου προσπάθησε να μη γίνει ο αγώνας. Χωρίς βέβαια να υπολογίζουν τον ξενοδόχο και βέβαια το νομοθέτη.
Και ο Κώστας Τσιμπούκης, το Νο 78, μόνο 16 χρονών δεν είναι! Και πρέπει να το ξέρεις καλά, αφού τρέχει με Lada. Αλλά τέτοιο αστέρι είσαι... ΑΣΧΕΤΕ.

Α, ναι, νούμερο, αν βγάλεις τους 69 του facebook, μένουν άλλοι 70! Έχεις την αίσθηση των αριθμών ή θες βοήθεια να το καταλάβεις;
Νουμερο ειμαι ! το γραφει και στην πορτα μου αλλοστε ( you know 01) , εσυ δεν μας εχεις πει τι νουμερο εισαι ???
Ο Κωστας ο Τσιμπουκης γιος του φιλου μου Χρηστου Τσιμπουκη είναι 16 χρονων αφου τοσα χρονια τον παιζω στα ποδια μου
, ΣΧΕΤΙΚΕ !!! αχχαχαχαχαχαχχαχαχα

Ο Κωστας ο Τσιμπουκης γιος του φιλου μου Χρηστου Τσιμπουκη είναι 16 χρονων αφου τοσα χρονια τον παιζω στα ποδια μου