Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες

Γιάννης Αθανασίου

Re: Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Mε απλά λόγια

ο friar έβαλε "φωτια" με τα γραφόμενα του στις 21 Ιουν 2010 17:11 για την ΟΜΑΕ

και σε λιγότερο απο 24 ώρες στις 22 Ιουν 2010 13:04 άρχισαν τα πυρά εναντίον του 24ωρου.

Τυχαίο; Δε νομίζω!!!
stavrosd

Post by stavrosd »

Γιάννη κάτι έχεις έτσι ?
1ον το θέμα το σκάλισε ο Φωκίωνας και βέβαια το τσάκισες εσύ!
2ον αν νομίζεις οτι έτσι είναι τα πυρά, πολύ καλομαθημένος είσαι!
Δημητριάδης Σταύρος
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Σταυρο, δεν ειμαι καλός στο να γραφω σεντόνια ειδικά χωρις κανα κρασακι....

Σε καμία των περιπτωσεων δεν ειπα υπονοησα ή υπενιχθηκα με κανενα τροπο να γινονται αγωνες «τσατρα πατρα» απλά και μονο για να γινουν. Σε καμια περιπτωση.

Αυτο που κατ εμε κανουν καλα οι offroadteam και ο Αθανασιου ειναι να δημιουργοιυν κατ’ αρχην το «παρε με» που λετε εσεις οι εμποροι «κινοντας Γη και Ορανό» πριν τον αγωνα, και προσπαθωντας να προσαρμωσουν το προιον τους στις καταστασεις. ΠΧ στο Πευκι εβαλαν την σουπερ- ειδική σαν ας πουμε κερασακι ωστε να κανουν πιο «τραβηχτικο» τον αγωνα, να αξιζει δηλ. να κανεις την οικονομική θυσία.

Απο κει και περα μπορουν οι καλοι οργανωτες να κανουν το «προιον» τους πιο οικονομικό μονο στα χρηματα και πουθενα αλλου.

ΠΧ??? Ο αγωνας εχει λεμε 3 ειδικές οπου η μια ειναι η ιδια αλλα αναποδα. Θα μου πεις ναι δεν ειναι το τελειο, το ιδανικό, αλλα αν αυτη η οικονομια σε ανθρωπους και υλικα, αντικατοπτιριστει στο κοστος συμετοχης πχ??.. Φυσικά ξανα λεω καμια εκπτωση στην ασφαλεια....

Απο κει και περα??? Διευρυνεις την «πελατειακη σου βαση» ( αχαρη λεξη το πελατειακη )

Το Offroadteam εχει τα «μοτοσακα» τα οποια «πληρωνουν» για τα αυτοκινητα και τα ΚΟΤΣΙΑ να δηλωνει οτι και με 5 αυτοκινητα τον ( οποιο) αγωνα θα τον κανει δειχνοντας σεβασμό στον «πελατη» του που το στηριζε στην περιωδο που ολα ηταν ωραια και ανθηρα

Ή δες πχ αυτο που ανακοινωσε ο Αθανασιου για τον 24ωρο, οτι θα γινουν δεκτά και τα υγραεριοκινητα. Μια και ΠΑΡΑΠΟΛΛΟΙ εχουν ή σκευτονται να μετατρεψουν τα αυτοκινητα τους σε γκαζι για να γλυτωνουν καποια χρηματα απο την βενζινα τους μια και η Ζ2 τουλαχιστον και η Ζ3 εχει τα περισσότερα να ειναι και τα καθημερινά αυτοκινητα. Περσι που το ειχα προτεινει και παλι «με πηραν με τις πετρες» φετος ομως γινεται «αναγκη» ( μη μπουμε επι του παροντος στις τεχνικές λεπτομερειες του θεματος).

Απο κει και περα??? ΟΛΟΙ ΜΑΣ κανουμε οτι κανουμε στους αγωνες 1ον γιατι το γουσταρουμε και 2ον για να δουμε την φατσα μας σε καμια φωτο ή ιδανικά να παρουμε πισω μια κουπα των 30 ευρω εχοντας ξοδεψει γι αυτην.... 600 ανα αγωνα αχααχαχαχ, Δε νομιζω να τον χαλασε κανενα ο τοπος εκκινησης του περσινου 24ωρου??? Καλυτερα δεν ηταν κατι τετοιο απο καμια ραχουλα??? Μια χαρα δεν ηταν στο πευκι που με το φορτηγο της redbull γινοταν τζερτζελες και μαζευοταν κοσμος??? Ή στην Υπερειδική???? Ή στο Ποτάμι που κοντεψε να κλεισει ο δρομος απο τον κοσμο που ηταν πανω στη γεφυρα??? Ασε δε τον κοσμο που ηταν ΜΕΣΑ στο ποταμι...

Κατα την ταπεινη μου αποψη για το μπαχαλο της φετινης χρονιας δεν φταιει ΜΟΝΟ η οικονομική κριση, φταιμε κι εμεις. Γιατι ολα αυτα τα κόστη περι cage, λισανς ΣΟΑΑ κ.λ.π. ποσο δε την οριστικοποιηση των τεχνικών κανονισμών που εγινε οχι στο παρα πεντε αλλα στο και τεταρτο, ΚΑΙ εν μεσω οικονομικής κρισης να πρεπει να δωσεις περισσότερα απο οσα κανει το αυτοκινητο σου ε ναι ολα αυτα μαζι σου ερχονται «καπως» και λες αϊ σιχτιρ

Κι οταν βλεπεις οτι, οτιδηποτε καλό, αντι να βελτιωθει με θετικό πνευμα και να γινει καλυτερο απαξιωνεται, ε τοτε ειναι που την κανεις..
stavrosd

Post by stavrosd »

Φωκίων wrote:Σταυρο, δεν ειμαι καλός στο να γραφω σεντόνια ειδικά χωρις κανα κρασακι....
Άρχισε να πίνεις :D
Φωκίων wrote: Σε καμία των περιπτωσεων δεν ειπα υπονοησα ή υπενιχθηκα με κανενα τροπο να γινονται αγωνες «τσατρα πατρα» απλά και μονο για να γινουν. Σε καμια περιπτωση.

Μα δεν είπα οτι υπονόησες κατι τέτοιο απλά είπα οτι ναι μεν πολύ σημαντικό είναι το θέμα βιωσιμότητας αλλά εξίσου σημαντικό και το θέμα ποιότητας.
Έχουμε αναφερθεί εκτενώς στο βαθμό που ο καθένας μας γνωρίζει στο θέμα βιωσιμότητας (κόστος, προβολή, παροχές κτλ) αλλά πρέπει να αναφερόμαστε και σε δευτερεύοντα ίσως θέματα όπως το RB, κτλ
Φωκίων wrote:Αυτο που κατ εμε κανουν καλα οι offroadteam και ο Αθανασιου ειναι να δημιουργοιυν κατ’ αρχην το «παρε με» που λετε εσεις οι εμποροι «κινοντας Γη και Ορανό» πριν τον αγωνα, και προσπαθωντας να προσαρμωσουν το προιον τους στις καταστασεις. ΠΧ στο Πευκι εβαλαν την σουπερ- ειδική σαν ας πουμε κερασακι ωστε να κανουν πιο «τραβηχτικο» τον αγωνα, να αξιζει δηλ. να κανεις την οικονομική θυσία.
Ε εδώ ενω και εγώ μέχρι και το Πευκί ήμουν 100% στο ίδιο μήκος, όταν είδα οτι το Πευκί με την τόση προβολή, τις τόσες καινοτομίες και "φτιάξιμο" μάζεψε τόσες λίγες ελληνικές συμμετοχές θορυβήθηκα! Αυτό μόνο είπα!
Δημητριάδης Σταύρος
Φωκίων

Post by Φωκίων »

ok απλά ηθελα να ειναι ξεκαθαρο.

και βεβαια ετσι οπως ειναι τα πραγματα θελει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ προσπαθεια για να πιασεις τις ιδιες συμετοχες με περσι...
συνεχιζω την σκεψη σου
το υπερπροβεβλημενο Πευκι ( με την καλή ενοια ) που ειχε και την κλειστη ειδική και και και, και μαζεψε οσες συμετοχες με περσι..

οι αλλοι 2 που κανεις δεν ξερει γρι τι θα γινει????
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

stavrosd wrote:Γιάννη κάτι έχεις έτσι ?
1ον το θέμα το σκάλισε ο Φωκίωνας και βέβαια το τσάκισες εσύ!
2ον αν νομίζεις οτι έτσι είναι τα πυρά, πολύ καλομαθημένος είσαι!
Σταύρο, έχω μάθει να μην χαρίζομαι σε κανέναν.
Και δεύτερο, έχω συνηθίσει να δέχομαι πυρά απο εκεί που δεν τα περιμένω.
Και απο εσένα, δυστυχώς, τα περιμένω.
Οπότε, δεδομένων των καταστάσεων, της φιλικής σου διάθεσης προς κάποιους και της αρνητικής σου προς τον 24ωρο, δε θεωρώ απίθανη τη στάση που ανέφερα.

Απέδειξε μου το αντίθετο και δεν έχω αντίρρηση να ανακαλέσω.
stavrosd

Post by stavrosd »

Άλλα για άλλα της Παρασκευής το γάλα!
Καλά κάνεις και περιμένεις απο μένα πυρά όπως και όλοι γιατί ουτε εγω χαρίζομαι.
Αλλά στη συγκεκριμένη φάση πάλι αυτοπυροβολήσε.

Τελος πάντων την άποψή μου νομίζω οτι την έχω κάνει ξεκάθαρη σε όλους τους άλλους.
Χρειάζεται υπομονή επιμονή και νέες ιδέες για να προσεγγίσετε στην καλύτερη τα περσινά επίπεδα. ΜΑΚΑΡΙ να διαψευσθώ αλλά θα είναι η εξαίρεση στην κατάσταση που βιώνουμε σήμερα.

Δυστυχώς για του άλλους δύο αγώνες που μπορεί να γίνουν σε ένα ΣΚ δεν περιμένω πολλά πέραν τις 15-20 συμμετοχές βάση...
Δημητριάδης Σταύρος
meletis

Post by meletis »

Φωκίων wrote: ειναι να δημιουργοιυν κατ’ αρχην το «παρε με»

Σε λίγο θα μας πείς και λούγκρες 8-) :lol:

αντε να ελαφρώσουμε και λίγο καλοκαιριάτικα.........
LIAKO

Post by LIAKO »

Φωκίων wrote:Αλλοι πηραν ολοκληρο αυτοκινητο να μην "πνιγουν" το καλο....
φιλε μου Φωκιωνα την επιασα την σποντα, αλλα δεν θυμαμαι να εχω χορηγο για να χρειαζεται να δωσω λογο για το τι κανω. εμενα μου φαινεται απλα οτι αυτα τα ποστ εχουνε σκοπο να προκαλεσουνε για να γινει παλι φασαρια.... το εχω ξαναδει το εργο και δεν θα παρω.
Φωκίων

Post by Φωκίων »

το πηρες στραβα, τελειως αναποδα θα ελεγα..
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”