antonisxj wrote:...εξιστορεί τις περιπέτειες τριών φίλων που έχουν τρελές καύλες και αξύριστες μασχάλες...

Σε λιγο καιρο απο τις μασχαλες τους θα φυγουν ολες οι τριχες μονες τους...

antonisxj wrote:...εξιστορεί τις περιπέτειες τριών φίλων που έχουν τρελές καύλες και αξύριστες μασχάλες...
St. Tselios wrote:antonisxj wrote:...εξιστορεί τις περιπέτειες τριών φίλων που έχουν τρελές καύλες και αξύριστες μασχάλες...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε λιγο καιρο απο τις μασχαλες τους θα φυγουν ολες οι τριχες μονες τους...![]()
![]()
antonisxj wrote:...θα λέει το Γιαννάκι - "πώώώώώώώ... με τι ξυρίζεσαι ρε?"
Μιχαλόπουλος - "χα χα χα... με ημιαξόνιο" "εσύ Κώστα?"
Κώστας - "Α! καλά! εγώ είμαι πολύ μπροστά!... εγώ ξυρίζομαι με κορωνοπήνιο!!!!"
Γιάννης - "πσσσσσσ, ρε μάγκες έχετε ξεφύγει τελείως, εγώ τα παίρνω ελαφρά με δυό τρείς σταυρούς μόνο"
Να'τα...kostas654 wrote:...εκοψα ακραξονιο στην κλουβα της δουλειας...
Το ακριβοτερο και το πιο δυσευρετα μεταχειρισμενο εγωantonisxj wrote:[Κώστας - "Α! καλά! εγώ είμαι πολύ μπροστά!... εγώ ξυρίζομαι με κορωνοπήνιο!!!!"
"
Άλλα γράφω και άλλα καταλαβαίνεται. Όταν ανταμώσουμε θα τα πούμε.johny4x4 wrote:Ρε φίλε agga
Όλο λέω να μην απαντήσω αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ!!!![]()
![]()
![]()
Το αυτοκίνητο σου όντως για αυτό που θες να κάνεις είναι καλό! Θα μπορούσε βέβαια να είναι καλύτερο![]()
Το θέμα είναι οτι είναι διαφορετικά αυτοκίνητα και δεν μπορούν να συγκριθούν
Τερανο έχει και το λιμενικό μας στο Ναύπλιο και το έχει για βόλτες στην άσφαλτο και για να τραβάει καμια βάρκα. Τερανο έχει και ο βασιλιάς για τις μετακινησεις του και τις δουλειές του!
Οπότε κάτι θα ξέρουν αυτοί που το έχουν.
Τώρα αν νομίζεις οτι το δικό σου diesel θεωρείται δυνατό πήγαινε και οδήγησε και καμια ευρωπαική μάρκα να δεις τι σημαίνει δύναμη σε diesel!
Επίσης το να λέμε μαλ....ιες μόνο και μόνο για να μιλάμε καταντάει και λιγάκι κουραστικό!
Όσο για την βελτίωση που είπες πριν οταν θα κατέβεις Ναύπλιο για τα εγκαίνια του Μιχαλόπουλου να μας κάνεις κανα σεμινάριο για το τι πρέπει να βελτιώσουμε ακόμα μιας και θα είμαστε μαζεμένοι όλοι για να μαθαίνουμε απο τον παλιο τα λάθη μας!!