βρέ καλώς τα παιδάκια!!!!!!!!!!!!!
όλοι μαζί παρέα και ο ψωριάρης μόνος του? δεν γίνεται.
κάτσε να βάλω λίγο τα πράγματα στη θέσης τους.
αρκετά με κουρδίσατε.
λοιπόν φίλε aggas ξέρω να σου πώ πολλά πραγματάκια για το terrano, γιατί πολύ απλά... το έχω ξεκολώσει.
έχει φάει αγώνες με 33" λάστιχο, έχει αφήσει σκαλοπάτια σε πίστες trial, έχει κρεμάσει προφυλακτήρες σε βράχια, έχει σπάσει μπιλιοφόρους στην Εθνική(!!!

!!!). όλα αυτά που έχει πάθει, δεν τα έπαθε σε τίποτα τρελές extreme καταστάσεις. τα έπαθε σε off-road παιχνίδι. φυσικά οποιοδήποτε νορμάλ 4χ4 αν έκανε τα ίδια, θα πάθαινε τα ίδια και πολύ χειρότερα. καταλήγω λέγοντας ότι, αυτά που έκανα με το terrano τα έκανα και με τον υποπόταμο όταν ήταν μαμά. ο υποπόταμος όμως δεν έπαθε τίποτα. μην ζητάς απο το ψαλιδάτο να κάνει αυτά που κάνει το αξονάτο. σύγκρινε το ημιαξόνιο του terrano με το ημιαξόνιο του cherokee. αν στο terrano βάλεις ότι έiχει βάλει το Γιαννάκι στο wrangler (φαρδύ bogger 33") θα μάζευες όλο το μπροστινό σύστημα στη μασχάλη και πίστεψέμε ξέρω τι σου λέω.
Να περάσουμε στο επόμενο επίκαιρο θέμα.
η νέα ιστορία που θα σπάσει ταμία λέγεται
"ΤΑ ΝΑΥΠΛΙΟΤΑΚΙΑ"
εξιστοροί τις περιπέτειες τριών φίλων που έχουν τρελές καύλες και αξύριστες μασχάλες.
αποφάσισαν να βάλουν τετράλιτρους και καλά κάνουν, αλλά αν δεν αλλάξουν άξονες μπρός πίσω, νέους άξονες μετάδοσης, sye, σταυρούς κ.λ.π. ... θα τον πιούνε πανηγυρικά
σε κάθε γκαζιά θα περιμμένουν να ακούσουν το
ΓΚΑΠ.
εύχομαι σε όλα τα παιδάκια να έχουν καλή τύχη με τα καροτσάκια τους και να μην πάθουν καμία ζημιά.
εύχομαι σε όλα τα παιδάκια να περάσουν όμορφες διακοπές με τα κουβαδάκια τους στις παραλίες γιατί μόλις έρθει ο χειμώνας, μιά μουσική μελωδία θα ηχεί στα βουνά του Ναυπλίου. "γκάπα-γκούπα-γκάπα-γκούπα, ντίν-ντάν-ντούγκ και γκάπα-γκούπ, γκράου-ντίγκι-ντάκα-ντούκα, γκάπα-γκούπ και γκάπα-γκούπ"
και θα βγαίνει το Κωστάκι να χορεύει με τις χοντρές.
άντε παιδάκια και καλά φτιαξήματα... μα εσείς θα ξεπεράσετε και εμένα.
τελικό μήνυμα
"UP THE IRONS"
http://www.youtube.com/watch?v=4H09ikj1NW4