CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
St. Tselios

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by St. Tselios »

aggas wrote:
johny4x4 wrote:Αστο γιατι κάνει και ζέστη!!!!
Ξέχασα να πω και οτι το σαββατο το βράδυ ο Τσέλιος σήκωσε ολο το κέντρο της Λάρισας στον αέρα με τις καγκουριες του!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πρέπει να μπούν καποιοι Ιάπωνες σε τέτοια αυτοκίνητα να τους κοπεί λίγο η μιλιά!!!
Και απ' ότι φαίνεται εσένα σε κοπάνησε κατακέφαλα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Πωω, πωωω..........ρε σεις που τα εκτρέφετε τόσα καθαρόαιμα;;;Αααααα........και πως τα ταίζετε;;;Aλλά φαίνετε Γιαννάκη πως δεν έχεις δει Γιαπωνέζικο παντιλίκι για να έχεις άμεση σύγκριση γι' αυτό τα λές. Δεν πειράζει σε καταλαβαίνω.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε Καγκουρες...μην το παμε παλι USA vs Japan.
O Γιαννης το λεει αυτο γιατι θα βαλει και αυτος τετραλιτρο...και θελει να ''παρει τα πανω του" απο τωρα... :mrgreen:

Υ.Γ. οταν ομως θα παιρνει τα ημιαξονια και στους κεντρικους παραμασχαλα...αλλα θα λεει μεταImage
Image
johny4x4

Post by johny4x4 »

Απλά τα λέω αυτά γιατί γενικά τα 4λιτρα μου φαινοταν οτι έχουν πολύ λίγα αλογα για τα κυβικά τους ειδικά σε σχέση με γερμανικά και ιαπωνικά μοτέρ και δεν το περίμενα οτι θα ζούσα τέτοια "κτηνωδία"
Αλλά άλλο να βλέπεις agga 350z να κάνει παντιλίκια και άλλο ενα τέρας ψηλο τέζα φαρδύ να τα κάνει αυτά τα πράγματα με 2200 κιλά!!!
Ενας τύπος με ενα turbo punto χέστηκε πάντος για τα καλά!!!
Και agga πιστεψε με εγώ σίγουρα δεν είμαι κολλημενος με τα αμερικάνικα!!!

Γ@@@@νε Τσέλιο φάε την γλώσσα σου παλιομητσοτάκη!!!
Ασχολήσου με τον βασιλιά ειπαμε και εμας ασε μας ήσυχους μπας και αντέξουν λιγάκι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
St. Tselios

Post by St. Tselios »

johny4x4 wrote:..Γ@@@@νε Τσέλιο φάε την γλώσσα σου παλιομητσοτάκη!!!
Ασχολήσου με τον βασιλιά ειπαμε και εμας ασε μας ήσυχους μπας και αντέξουν λιγάκι...
Δυστυχως εσεις εκει στο Ναυπλιο,σε λιγο καιρο θα με ''αναγκασετε'' να ασχοληθω πολυ μαζι σας... :lol: :lol: :lol:
Image
aggas

Post by aggas »

johny4x4 wrote:Απλά τα λέω αυτά γιατί γενικά τα 4λιτρα μου φαινοταν οτι έχουν πολύ λίγα αλογα για τα κυβικά τους ειδικά σε σχέση με γερμανικά και ιαπωνικά μοτέρ και δεν το περίμενα οτι θα ζούσα τέτοια "κτηνωδία"
Αλλά άλλο να βλέπεις agga 350z να κάνει παντιλίκια και άλλο ενα τέρας ψηλο τέζα φαρδύ να τα κάνει αυτά τα πράγματα με 2200 κιλά!!!
Ενας τύπος με ενα turbo punto χέστηκε πάντος για τα καλά!!!
Και agga πιστεψε με εγώ σίγουρα δεν είμαι κολλημενος με τα αμερικάνικα!!!

Γ@@@@νε Τσέλιο φάε την γλώσσα σου παλιομητσοτάκη!!!
Ασχολήσου με τον βασιλιά ειπαμε και εμας ασε μας ήσυχους μπας και αντέξουν λιγάκι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλά......σου είπα δεν σε παρεξηγώ γιατί τόσο καιρό με το ψοφίμι είναι δικαιολογημένο να σε πιάσει αμόκ μόλις μπήκες στου Σταύρου. Κάτι τέτοιο έπαθα και εγώ όταν 22 χρόνων καβάλησα το τετράλιτρο xj :o :o :o :o :o
:D :D :D :D
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
johny4x4

Post by johny4x4 »

Τελικά ευτυχως που είναι και το ιντερνετ και λετε και καμια μαγκια γιατί απο κοντά τίποτα φίλε!!!
Εκει που πήγα με το ψοφίμι μου ακόμα και σε αυτά τα λίγα δεν είδα να με ακολουθάει γιαπωνέζος!!!
Εκτός βεβαια απο τους χωματόδρομους....αλλα τι λεω...ακόμα και σε αυτούς κατι απίστευτης δύναμης τερανο κόλλησαν στο ισιωμα ή κάνω λάθος????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Βέβαια εγώ δεν ξέρω απο γκάζια με το μπρίκι που κυκλοφορώ και περιμενω να μου πει κάποιος τρελογκαζογιαπωνέζος καμια ιστορία με άλογα!!!
Τελικά ο πιο μάχιμος γιαπωνέζος που ακολουθεί παντού είναι ο μόνος που δεν μιλάει!!!
Κράξε με ρε lker εσυ λίγο τουλάχιστον να γουστάρω!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Χρόνια πολλά κιόλας αν και αρκετά καθυστερημένα!!!!
Image
aggas

Post by aggas »

johny4x4 wrote:Τελικά ευτυχως που είναι και το ιντερνετ και λετε και καμια μαγκια γιατί απο κοντά τίποτα φίλε!!!
Εκει που πήγα με το ψοφίμι μου ακόμα και σε αυτά τα λίγα δεν είδα να με ακολουθάει γιαπωνέζος!!!
Εκτός βεβαια απο τους χωματόδρομους....αλλα τι λεω...ακόμα και σε αυτούς κατι απίστευτης δύναμης τερανο κόλλησαν στο ισιωμα ή κάνω λάθος????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Βέβαια εγώ δεν ξέρω απο γκάζια με το μπρίκι που κυκλοφορώ και περιμενω να μου πει κάποιος τρελογκαζογιαπωνέζος καμια ιστορία με άλογα!!!
Τελικά μόνο αυτός που θα μπορούσε να κράξει λίγο ολους εμας τους φαντασμένους αμερικάνους γιατί μόνο αυτός προσπαθούσε να βγάλει κανα εμπόδιο δεν μιλάει....
Είσαι ολίγον από π........ας ή μου φαίνετε;Εκεί που κόλλησα βρε όργιο έκατσα διαγώνια με αποτέλεσμα να κάνω διαφορικό. Και 500 άλογα να είχα πάλι εκεί θα ήμουνα.
Αποτέλεσμα να προσπαθεί να με βγάλει έξω ο πρύτανης που ήταν δεμένος στον Γιώργο για να μην τον τραβάω. Τρίτον αν το είχα και το δικό μου τούμπανο με λάστιχα και ψηλώματα και μπλοκέ και κοντύτερο και.....και.....και......ίσως να μιλάγαμε διαφορετικά. Για αυτά που θέλω εγώ να κάνω είναι τέλειο. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Κάγκουρα.........εε κάγκουρα :lol: :lol: :lol:

ImageImageImage

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
lker

Post by lker »

Να σαι καλά ρε Γιάννη :D
Τι να πω και για τι να σε κράξω ? Την ίδια μούρλα κουβαλάμε ... τώρα τι μάρκα την επιβιβάζει αλλού παπά (τεριος) ευαγγέλιο ... χαβαλές να γίνεται :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αλλά για να μην ξεχνιόμαστε ... γ@μώ τα μπορδέλα τα αμερικλάνικα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Telika egine auto pou egrapsa.
Mia akomi maxi USA vs Japan.

Twra pou to kaloskeftomai den eimai katholou gantemis.
Apla mporw kai provlepw to ti tha akolouthisei,"diavazontas" ta gegonota kai tis katastaseis...
Gi'auto prepei se ligo kairo eseis apo to Nauplio na prosexete ti kanete me ta Jeep sas giati h "Diesthisi" mou leei gia polla imiaksonia... :lol: :mrgreen:
Image
aggas

Post by aggas »

lker wrote:Να σαι καλά ρε Γιάννη :D
Τι να πω και για τι να σε κράξω ? Την ίδια μούρλα κουβαλάμε ... τώρα τι μάρκα την επιβιβάζει αλλού παπά (τεριος) ευαγγέλιο ... χαβαλές να γίνεται :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αλλά για να μην ξεχνιόμαστε ... γ@μώ τα μπορδέλα τα αμερικλάνικα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ομιλείς σωστά αδερφέ!!!!Και όπως είπε και ο συνκάγκουρας Τσέλιος οι διαπλικτισμοί στην σχετική ενότητα :mrgreen: :mrgreen:

ImageImageImage

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Perimenw pws kai pws na ftiaksei o Mixalopoulos to Cherokee tou gia na ginoun ta egeneia tou kai na vrethoume oloi Nauplio gia na pesei to gelio tis arkoudas...
Pistevw pws apo konta ta piragmata einai pio zwntana kai pio "oma" ...kai tha exoun perisotero gelio.

Y.G. Distixws auti h wra tha argisei poly na erthei... :mrgreen:
Image
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”