Περαστικά να είναι φιλαράκι και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε...
Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUME I)
					Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
	Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ!!!!!
Καλώς το "πνεύμα" μας.

"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
						Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
...σε ευχαριστώ Νικόλα να είσαι καλά!!!!  

It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
						XJ RULZZZZZZ!!!
Τι θα γίνει τελικά;Θα κανονιστεί τίποτα ή την Δ' θα την κάνουμε Ναύπλιο μαζί με τα εγκαίνια του Μιχαλόπουλου;

Κάτσε Άγγελε, μην βιάζεσαι. Είναι πολύ νωρίς ακόμα!aggas wrote:Τι θα γίνει τελικά;Θα κανονιστεί τίποτα ή την Δ' θα την κάνουμε Ναύπλιο μαζί με τα εγκαίνια του Μιχαλόπουλου;
Είμαστε μόνο στην 7η σελίδα ακόμα!!!
ΚατάλαβαDrimon wrote:Κάτσε Άγγελε, μην βιάζεσαι. Είναι πολύ νωρίς ακόμα!aggas wrote:Τι θα γίνει τελικά;Θα κανονιστεί τίποτα ή την Δ' θα την κάνουμε Ναύπλιο μαζί με τα εγκαίνια του Μιχαλόπουλου;
Είμαστε μόνο στην 7η σελίδα ακόμα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να τελειώσουν δηλαδή οι Ναυπλιώτες τα "ήμουν ένα ταπεινό jeep και τώρα με ξε____ουν" οχήματά τους και βλέπουμε.....εεεε;;
....γιατί κολλήσατε παλληκάρια μου στην 7η σελίδα;  

XJ RULZZZZZZ!!!
						XJ RULZZZZZZ!!!
Έχει ζέστη κυρΠάνο και κόλλησε το μοτέρ.PanosXJ wrote:....γιατί κολλήσατε παλληκάρια μου στην 7η σελίδα;
XJ RULZZZZZZ!!!
						XJ RULZZZZZZ!!!
...προτείνω η Δ΄ Πανελλήνια Συνάντησή μας να γίνει Ναύπλιο και κάτω απο την γενική εποπτεία των αγαπητών συνλεσχιτών μας εκεί, οι οποίοι έχουν μεγάλη εμπειρία και χαρακτηρίζονται απο την μεγάλη αγάπη και το έντονο πάθος τους για την τετρακίνηση και φυσικά γνωρίζουν τον τόπο σαν την τσέπη τους!!!!!!!
Σημαντικό στοιχείο είναι ότι θα ξεφύγουμε λίγο απο την Στερεά Ελλάδα....νομίζω 3 Συναντήσεις στην περιοχή αυτή είναι αρκετές για αρχή....η Πελοπόνησσος προσφέρεται για περισσότερες της μιας συναντήσεις, εφόσον η ομορφιά της είναι ανεξάντλητη και η ποικιλία εδαφών αρκετά μεγάλη.....
Τι λέτε;

Σημαντικό στοιχείο είναι ότι θα ξεφύγουμε λίγο απο την Στερεά Ελλάδα....νομίζω 3 Συναντήσεις στην περιοχή αυτή είναι αρκετές για αρχή....η Πελοπόνησσος προσφέρεται για περισσότερες της μιας συναντήσεις, εφόσον η ομορφιά της είναι ανεξάντλητη και η ποικιλία εδαφών αρκετά μεγάλη.....
Τι λέτε;
XJ RULZZZZZZ!!!
						XJ RULZZZZZZ!!!
εγώ λέω να κάτσουμε στ'αυγά μας γιατί η κρίση μας έχει χτυπήσει την πόρτα, την έχουμε ανοίξει, έχει κάτσει στο τραπέζι μας κια τρώει το φαϊ μας. 

if it doesn't break, fix it until it does