Καγκουροαυτοκινητα ( κανονικα & μαζουτοκινητα )
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
-
Re: Καγκουροαυτοκινητα ( κανονικα & μαζουτοκινητα )
Λοιπον...
Να κανονισουμε μινι ΚαγκουροΣυναντηση για τα εγκαινια του τετραλιτρου Γιωργου...
Να κανονισουμε μινι ΚαγκουροΣυναντηση για τα εγκαινια του τετραλιτρου Γιωργου...

μέσα!!!!!

if it doesn't break, fix it until it does
Mέσα και εγώ!!!!!!!!!! Άντε γιατί το όχημα από την απραξία έχει αρχίσει να τρίζει......

- XJ ''The Doctor''
Μεσα-μεσα...ποτε?????
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Καλά κάτσε να μαζέψει το σκορποχώρι πρώτα και να το κάνει αυτοκίνητο και μετά βλέπουμε. Ας μας δώσει και αυτός ένα ένα χρονοδιάγραμμαXJ ''The Doctor'' wrote:Μεσα-μεσα...ποτε?????

-
Εγραψα ''μινι'' για να βρεθουμε και μονο...(δηλαδη με τα ΙΧ μας)aggas wrote:Mέσα και εγώ!!!!!!!!!! Άντε γιατί το όχημα από την απραξία έχει αρχίσει να τρίζει....
Για να παμε ετσι απλα στο Ναυπλιο και να ''περασουμε'' καλα...(νυχτα κλπ.)
Γιατι ουτε το εκει μερος (οπως ειδα) προσφερεται για Καγκουροβολτες
Ουτε και η εποχη με την ζεστη και την σκονη θα μας βολευε.
Δηλαδη ετσι απλα ενα Σ/Κ στο Ναυπλιο.
Κανουμε και το μπανακι αν μας τυχει.

ναι μωρέ... έτσι απλά... ένα Σ/Κ... το λές έτσι απλά... με μια χαλαρότητα... ένα Σ/Κ μωρέ...
ΕΓΩ ΡΕ ΚΑΓΚΟΥΡΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ.
Αϊ' στο καλό πιά... το πήρα απόφαση.
θα φύγω απο εδώ, θα ανέβω προς τα επάνω διαζώματα να είμαστε πιό κοντά.
ΕΓΩ ΡΕ ΚΑΓΚΟΥΡΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ.
Αϊ' στο καλό πιά... το πήρα απόφαση.
θα φύγω απο εδώ, θα ανέβω προς τα επάνω διαζώματα να είμαστε πιό κοντά.
ωπα παιδια ενα και ενα ο μιχαλοπουλος κανονιζει χωρις τον ξενοδοχο...γιατι το αρνι το εχω εγω και οχι αυτος...και δευτερον βαζουμε και αλλοι δυο μοτερ εδω στην περιοχη και μαζι με τον μηχανικο που αλλαζει και αυτος το δικο του αρα το συνολο ειναι 4 αυτοκινητα στο συνεργειο. αρα θα ειναι πολυ περισσοτερα τα αρνια 

Κώστας Γκιαούρης
δηλαδή να περιμμένουμε να τα φτιάξεται όλοι και μετά να έρθουμε? 

aggas wrote:Καλά κάτσε να μαζέψει το σκορποχώρι πρώτα και να το κάνει αυτοκίνητο και μετά βλέπουμε. Ας μας δώσει και αυτός ένα ένα χρονοδιάγραμμαXJ ''The Doctor'' wrote:Μεσα-μεσα...ποτε?????![]()
![]()
![]()
![]()
αγγελε κοιτα απο τοτε που θα ερθει το τροπετο ειναι θεμα 3 ημερων αφου θα φερει οποιον ξερει να δενει βιδες...τωρα αν θα δουλευει ειναι αλλο θεμα γιατι ο κωλος του ηθελε και θερμενομενα καθισματα και κουμπακια στο τιμονι και εχει ξηλωσει οοοοοοοοοοοοολη την πλεξουδα....πολυ καλωδιο ρε παιδι μου εχασα την μπαλα
Κώστας Γκιαούρης