antonisxj wrote:...το terrano είναι κούρσα ρε φιλαράκι....

Δεν γελαω για σενα φιλαρακι...antonisxj wrote:γιατί γελάς ρε φιλαράκι?
το χρησημοποιώ μόνο σε νορμάλ καταστάσεις. όσες φορές πήγα να περάσω χαντάκι, άφησα τους προφυλακτήρες κάτω.
antonisxj wrote:A!!!
κατάλαβα!!!
κάποιος κάγκουρας εδώ έχει τον Ιαπωνικό Τιτανικό και νομίζει οτι έχει τζίπ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για αυτόν και μόνο το λόγο δικαιούμε κατ' αποκλειστικότητα τον τίτλο του λεωφορειούχου καθότι και 4850χλστ. σε μήκος..........antonisxj wrote:A!!!
κατάλαβα!!!
κάποιος κάγκουρας εδώ έχει τον Ιαπωνικό Τιτανικό και νομίζει οτι έχει τζίπ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ θα έλεγα ότι δικαιούσαι τον τίτλο του καγκουροκαπετάνιου, με τέτοιο "βαπόρι" που κυκλοφορείς στους δρόμους (για να μην πω "πλοιοκτήτη")!!!aggas wrote: Για αυτόν και μόνο το λόγο δικαιούμαι κατ' αποκλειστικότητα τον τίτλο του λεωφορειούχου καθότι και 4850χλστ. σε μήκος..........![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν έχεις και άδικοDrimon wrote:Εγώ θα έλεγα ότι δικαιούσαι τον τίτλο του καγκουροκαπετάνιου, με τέτοιο "βαπόρι" που κυκλοφορείς στους δρόμους (για να μην πω "πλοιοκτήτη")!!!aggas wrote: Για αυτόν και μόνο το λόγο δικαιούμαι κατ' αποκλειστικότητα τον τίτλο του λεωφορειούχου καθότι και 4850χλστ. σε μήκος..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aggas wrote:...εμένα το πλοίο έχει διπλό χαρακτήρα........extreme offroad και οικογενειακό.........κοινώς όπως είπε και στην Β' ο καγκουροαρχηγός διακοποαυτοκίνητο.Τα κάνει όλα και συμφέρει. Και νομίζω ότι το απέδειξε...