CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
georgexj

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by georgexj »

Drimon wrote:
St. Tselios wrote:Kαλα ρε Drimon...
Σε Fiat Seicento διπλα το εβαλες...(και μαλιστα χαμηλωμενο) για να φαινεσαι ''τεραστιος"??? :lol: :lol: :lol:
Όχι φιλαράκι!
Το fiat πήγε και πάρκαρε δίπλα γιατί εκεί, απλά, είχε χώρο (χωρίς να ξέρει τι συμβαίνει).
Πιο πρίν είχαν τρομοκρατηθεί και φύγει όλοι (όταν πάρκαρα) γιατί είδαν ένα "φάντασμα" να οδηγεί τ' αμάξι! :lol: :lol: :lol:

συνομοιλια μαμα με παιδι περαστικοι!!!

παιδι-μαμα ενα αυτοκινητο παει μονο του?σαν τηλεκατευθηνομενο!!
μανα-ελα παιδι μου ηρεμησε!
παιδι-ρε μαμα φοβαμαι!ενα αυτοκινητο παει μονο του!
μανα-σταματα παιδι μου.στο χω πει ποσες φορες!κοψε εκεινο το κομπιουτερ!
παιδι-αρχιζει να κλαει κ να της λεει μαμα φοβαμαι ενα φαντασμα μεσα στο τηλεκατευθηνομενο!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

καγκουρες αυτη η βδομαδα για μενα ητανε πολυ ευνοηκη!!!πουληθηκε το μοτερακι μου το diesel αμεσως,πουλησα κ κατι αλλα ανταλλακτικα κ αγορασα κ ενα cherokee απο γερμανια 4,0L βενζινα!!!επιτελους.η επομενη μας συναντηση θα ειναι χωρις μαζουτ κ καπνες.κ απο δευτερα ξανα ξεκιναει ξηλωμα.για πολυ η δουλεια καλοκαιριατικα!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:συνομοιλια μαμα με παιδι περαστικοι!!!
Εσύ ρε κουμπάρε, πώς την έχεις δει;
Πας να φας τη θέση του Τσέλιου; :lol: :lol: :lol:

Είχαμε πριν λίγο καιρό διαμάχη για την βασιλεία, τώρα θα έχουμε μου φαίνεται διαμάχη για την γελωτοποιία! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

ποτε φιλε δεν προκειται να φαω την θεση κανενος,αλλα δεν εχεις ακουσει που λεει η παροιμια με οποιον δεσκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

κ για πεσε μου ρε φιλε θοδωρα!!!γιατι τις φωτογραφιες τις εβγαλες νυχτα κ απο μακρια???για να μιν φαινεται καθαρα το αυτοκινητο κ να το παρουσιαζεις τεραστιο????εγω το εχω δει κ απο κοντα κ εκτος δρομου,αλλα γιατι δεν σκεφτεσαι κ τους αλλους???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

georgexj wrote:καγκουρες αυτη η βδομαδα για μενα ητανε πολυ ευνοηκη!!!πουληθηκε το μοτερακι μου το diesel αμεσως,πουλησα κ κατι αλλα ανταλλακτικα κ αγορασα κ ενα cherokee απο γερμανια 4,0L βενζινα!!!επιτελους.η επομενη μας συναντηση θα ειναι χωρις μαζουτ κ καπνες.κ απο δευτερα ξανα ξεκιναει ξηλωμα.για πολυ η δουλεια καλοκαιριατικα!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
προδοτη
antonisxj

Post by antonisxj »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:
georgexj wrote:καγκουρες αυτη η βδομαδα για μενα ητανε πολυ ευνοηκη!!!πουληθηκε το μοτερακι μου το diesel αμεσως,πουλησα κ κατι αλλα ανταλλακτικα κ αγορασα κ ενα cherokee απο γερμανια 4,0L βενζινα!!!επιτελους.η επομενη μας συναντηση θα ειναι χωρις μαζουτ κ καπνες.κ απο δευτερα ξανα ξεκιναει ξηλωμα.για πολυ η δουλεια καλοκαιριατικα!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
προδοτη
ξαναμανά προδότη.
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

δεν το αντεχα αλλο ρε παιδες.δεν ειμαι προδοτης απλα ειχα βαρεθει καθε φορα που το εβαζα μπροστα να ακουω συνεχεια μια κατσαρολα να φτιαχνει ποπ κορν.κρ κρ κρ κρ κρ κρ κρ !!!!!!!ελεος!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kostas654

Post by kostas654 »

και το μοτερ το πετρελαιο του γιωργου ξερετε ποιος το αγορασε εεεε......εγω ουσιαστικα :D
Last edited by kostas654 on Thu Jun 03, 2010 17:45, edited 1 time in total.
Κώστας Γκιαούρης
antonisxj

Post by antonisxj »

kostas654 wrote:και το μοτερ του γιωργου ξερετε ποιος το αγορασε εεεε......εγω ουσιαστικα :D
α! ωραία. τώρα θα γίνεις εσύ πετρέλαιο? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
τώρα θα φτιάχνεις εσύ τα pop corn?
if it doesn't break, fix it until it does
kostas654

Post by kostas654 »

8α το βαλω σε τρειλερ και θα το σερνω και θα κερναω λουκανικα και ποπ κορν φρεσκα απο σκαρα
Κώστας Γκιαούρης
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”