Λοιπόν, μια και στο ράδιο αρβύλα έβαλαν διαφημίσεις

, θα γράψω αυτά που είπα στη συνάντηση για το Balkan και αυτά που έγιναν στην συγκέντρωση στα γραφεία της ΕΛΠΑ στην Μεσογείων:
Με παρόντες το σύνολο των εμπλεκόμενων οργανωτών (για το Offroad Team είμαστε ο γιατρός, ο Μελέτης και εγώ), όταν μας ζητήθηκε από τον πρόεδρο της επιτροπής 4Χ4 η γνώμη μας για τους νυχτερινούς αγώνες (επιτόπου προφορικά, αλλά και γραπτά σε mail με έκθεση προτάσεων που στείλαμε όλοι στην ΕΘΕΑ), οι Αποστολίδης και Κατσιμαλής διαφώνησαν με την διοργάνωση τους. Το Offroad Team συμφώνησε με την συνέχισή τους, προφορικά επιτόπου αλλά και στην έκθεση προτάσεων που έστειλε την επόμενη ημέρα προς την ΕΘΕΑ (το ξέρω γιατί συμμετείχα στην σύνταξή της).
Αυτά είναι τα γεγονότα όπως τα είδα.
Βέβαια με τον όρο “νυχτερινοί αγώνες” όλοι εννοούσαν.... τον εξής έναν: Τον 24ωρο του Αθανασίου, αφού κανείς άλλος δεν κάνει νυχτερινούς...
Η προσωπική μου άποψη: Μου αρέσουν πολύ οι νυχτερινοί αγώνες 4Χ4, όπως μου άρεσαν οι νυχτερινές ειδικές στα Rally, όπως μου αρέσουν οι νυχτερινές εκδρομές.
Βέβαια, υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις για το θέμα (Αποστολίδης, Κατσιμαλής και σίγουρα και άλλοι). Σεβαστές όλες και προς συζήτηση τα επιχειρήματά τους. Ξαναλέω, αυτή είναι η άποψή μου, σίγουρα δεν απαιτώ να έχει την ίδια βαρύτητα με αυτήν πιο “παλιών” και πιο “σοφών” του χώρου.
Εγώ ξέρω ότι στηρίζω τον 24ωρο και θα είμαι εκεί, όπως άλλωστε ήμουν στους προηγούμενους.