Γιάννης Αθανασίου wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να απαντήσω και σε σένα...
Την ανωνυμία όπως έχω ξαναπεί την δέχομαι.
Τις ανώνυμες απειλές, μαγκιές, βρισιές και λοιπά πουτανίστικα γκομενιλίκια, όχι.
Μην χάνουμε την ουσία.
Το ξεχνάμε. Keep walking.
Γιάννης Αθανασίου wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιάννης Αθανασίου wrote:Όταν στους τρεις που απαντούν, οι δύο γράφτηκαν χθες και ο τρίτος είναι ανώνυμος, μάλλον έχουμε πρόβλημα!
Να απαντήσω και να εμπλακω σε τετοια συζητηση . Οχι ευχαριστώ. Αλλα ενα μονο θα πω οι αλλαγες θα είναι ραγδαίες και τοτε θα εκπλαγειτε.Nicolas wrote:Γιάννης Αθανασίου wrote:Όταν στους τρεις που απαντούν, οι δύο γράφτηκαν χθες και ο τρίτος είναι ανώνυμος, μάλλον έχουμε πρόβλημα!
Όλοι έχουν κάτι να πουν. Ανώνυμοι, φρέσκοι, μαϊντανοί και όλοι.
Σεβαστό όσο κινούνται σε κάποια πλαίσια.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως Γιάννη μου, δεν είναι που απαντάνε ανώνυμοι και φρέσκοι.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως δυστυχώς δεν απαντά κανείς άλλος...
Αγαπητέ αποψοκόφτη,Nicolas wrote:Αγαπητέ 501, επί της ουσίας, δεν θα διαφωνήσω μαζί σου.
Μαζέψου όμως τώρα.
Αν θες μαγκιές, βάλε υπογραφή αλλιώς "τουμπεκί ψιλοκομμένο".
Μην με ξανααπασχολήσεις.-
βασ ???501 wrote:
Ντας ιστ νιχτ γκούτ!
aapo wrote:Να απαντήσω και να εμπλακω σε τετοια συζητηση . Οχι ευχαριστώ. Αλλα ενα μονο θα πω οι αλλαγες θα είναι ραγδαίες και τοτε θα εκπλαγειτε.Nicolas wrote:Γιάννης Αθανασίου wrote:Όταν στους τρεις που απαντούν, οι δύο γράφτηκαν χθες και ο τρίτος είναι ανώνυμος, μάλλον έχουμε πρόβλημα!
Όλοι έχουν κάτι να πουν. Ανώνυμοι, φρέσκοι, μαϊντανοί και όλοι.
Σεβαστό όσο κινούνται σε κάποια πλαίσια.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως Γιάννη μου, δεν είναι που απαντάνε ανώνυμοι και φρέσκοι.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως δυστυχώς δεν απαντά κανείς άλλος...
Συμφωνώ και εγώ, καλά τα λες, ωστόσο θα μπορούσες πέραν της δημοσίευσης της άποψής σου, που είναι απολύτως σεβαστή, να αποφύγεις το τετραστιχάκι.501 wrote: Αγαπητέ αποψοκόφτη,
δεν συνυθίζω να υβρίζω κανένα όσο κι αν διαφωνώ με την άποψή του.
Μαγκιές ούτε καν ξέρω να κάνω
Ποτέ δεν ασπαζόμουν και δεν ασπάζομαι την άποψη οτι οσοι δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας
Αντιλαμβανόμενος ομως οτι έχεις διαφορετική άποψη...
Ντας ιστ νιχτ γκούτ!