ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

stavrosd

Re: ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Post by stavrosd »

S.Doukeris wrote:Ωραία λοιπόν. Θες να περάσουμε σε μια δεύτερη φάση τώρα;
Μιας και μας έχεις πρήξει με τα στατιστικά, κάνε μια καταγραφή των αυτοκινήτων ανα μάρκα που συμμετέχουν σε όλη την Ελλάδα σε όλους τους αγώνες που χρειάζονται εξοπλισμό ασφαλείας για όσους θελήσουν. Έχω ήδη μιλήσει με Νίνο, Θεολόγη και Παπαδημητρίου και με μαζικές παραγγελίες κέητζ, ζώνες και καθίσματα θα βγαίνουν για κάθε αυτοκίνητο κάτω από χιλιάρικο απ ότι φαίνεται.
Με αναγκάζεται να κάνω το διαιτητή αλλά πραγματικά είναι εντυπωσιακό πως μια επικοδομητική πρόταση μπορεί να διατυπωθει έτσι ωστε να ανοίξει τους ασκους του Αιόλου :!: Χαλαρώστε!!
Δημητριάδης Σταύρος
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

S.Doukeris wrote:Ωραία λοιπόν. Θες να περάσουμε σε μια δεύτερη φάση τώρα;
Μιας και μας έχεις πρήξει με τα στατιστικά, κάνε μια καταγραφή των αυτοκινήτων ανα μάρκα που συμμετέχουν σε όλη την Ελλάδα σε όλους τους αγώνες που χρειάζονται εξοπλισμό ασφαλείας για όσους θελήσουν. Έχω ήδη μιλήσει με Νίνο, Θεολόγη και Παπαδημητρίου και με μαζικές παραγγελίες κέητζ, ζώνες και καθίσματα θα βγαίνουν για κάθε αυτοκίνητο κάτω από χιλιάρικο απ ότι φαίνεται.

Δυστυχώς αυτά τα στατιστικά δεν τα έχω. Δεν κρατόύσα ποτέ αυτοκίνητα. Απλά οδηγό και κατηγορία. Κακώς αλλά δεν...

Μπορούμε όμως να το κάνουμε. Απλά μετά τις 17 που κλείνω τεύχος.

Απλα αυτό αντιμετωπίζει το ένα σκέλος του προβλήματος, όχι και τα υπόλοιπα. Αλλά είναι ένα βήμα εμπρός, ιδίως για όσους, Κ2 και Open, είναι υποχρεωμένοι να έχουν roll cage το 2010.
S.Doukeris

Post by S.Doukeris »

Σταύρο, ξέρω που δουλεύει ο κόφτης του, μην αγχώνεσαι.
Γιάννης Αθανασίου

Ο κόφτης μου δουλεύει όταν το βάζεις αμέτι-μοχαμέτι να κάνεις κακό στους αγώνες. Το έχεις κάνει αρκετές φορές και μάλιστα κάτω από το τραπέζι. Ασε λοιπόν τις συμπεριφορές παρθενόπης.

Απλά και στα ίσια: αυτό που λες δε σημαίνει, για μένα και για πολλούς άλλους, ότι θα πρέπει να επιβληθούν τα roll cage στη normal. Και για να μην ξεχνιόμαστε τα προβλήματα είναι:
1. Δε μπορώ να κουβαλήσω την οικογένεια με το αυτοκίνητό μου και δεν έχω άλλο.
2. Δεν είμαι νόμιμος.
3. Δεν περνάω ΚΤΕΟ.
aapo

Post by aapo »

aapo wrote::!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Λόγια , λογια λόγια. Αποτέλεσμα ποιό :?: :?:

Και επαναλαμβάνω 33+ Σελίδες Λογια Λόγια Λόγια και κόντρες Αποτέλεσμα ποιό :?: :?:
Γιάννης Αθανασίου

Μην απαντάς!!!

Μην απαντάς!!!

Μην απαντάς!!!

Μην απαντάς!!!

Που θα πάει θα το πιστέψω... Θου κύριε, χωροφυλακή τω στοματί μου και τω χέρι μου. :twisted:

Μην απαντάς!!!

Μην απαντάς!!!
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

aapo wrote:
aapo wrote::!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Λόγια , λογια λόγια. Αποτέλεσμα ποιό :?: :?:

Και επαναλαμβάνω 33+ Σελίδες Λογια Λόγια Λόγια και κόντρες Αποτέλεσμα ποιό :?: :?:

Έλα Αλέκοοοο, την συμβολή σου περιμένουμε :roll:
Είδαμε δηλαδή αποτέλεσμα πουθενά αλλού για να δούμε και εδώ?
Μην απαξιώνεις όλους όσοι διαβάζουν και γράφουν εδώ για ένα θέμα
που έπρεπε να έχετε λύσει ήδη...
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Ποιο θα ηταν το πιθανο αποτελεσμα μεσα απο 33 σελιδες συζητησεις εκτος απο το να γινονται προτασεις κι εσεις οι δημογεροντες καθισετε και τα κανετε ουσια????
Το θεμα ειναι Θελετε???

Ηδη φαινεται ενα "φως στο τουνελ" 5-6 "μεγαλο-οργανωτες" ειστε ολοι κι ολοι..
supermario

Post by supermario »

Αν και δεν ξερω αν θα επρεπε να παρω θεση καθως πλεον δεν τρεχω,

το μονο σιγουρο ειναι οτι:

1ον Χωρις cage,ζωνες,κρανη,καθισματα ομολογκε δεν θα ξαναετρεχα(την γλυτωσα αρκετες φορες!καποια φορα η τυχη σταματαει!)

2ον Δεν μπορει να θελουμε ενα αμαξι αγωνιστικο και ταυτοχρονα βολταδικο!!!(μακαρι να γινοταν αλλα...)

3ον Οτι Μ.Ω. και να βαλει ο καθε διοργανωτης ειναι στο ποδι μας και στο μυαλο μας το ποσο γρηγορα θα παμε!Ολοι μας εχουμε παει με 80-100-120 στο χωμα και με τον δρομο ανοιχτο στην κυκλοφορια!!!Ενα λαθος μας μπορει να κοψει τη ζωη του απεναντι και χωρις να φταιει!!!

4ον Βαφτησαμε-τε παιδιες τους αγωνες για να εχουμε ευκολη συμμετοχη και κοσμο!!!Ευθυνη για αυτο εχει η ΕΛΠΑ καθως εχει τα ποσοστα της!!!!

5ον Κατα τη γνωμη μου ο μονος τροπος για να εχουμε χαμηλη Μ.Ω. ειναι πολυ δυσκολη πλοηγηση(το παιχνιδι να παιζεται στο να βρεις την διαδρομη και οχι στο να την κανεις οσο πιο γρηγορα μπορεις!) και αγωνες για 4χ4 και οχι φλαταδουρες οπου και ενα χωματινο ραλλυ μπορει να παρει μερος!!!Στην τελικη 4χ4 εχουμε......

6ον Καντε ενα κοινο ειδος αγωνα με στοιχεια απο ολους!Και πιο πολλες συμμετοχες θα εχει και ενδιαφερον!!Οποιος θελει να τρεξει θα το ξερει απο την αρχη του χρονου και θα κανει τα κουμαντα του!!!Το κοστος ειναι αρκετο!!Εκτος και αν τελικα οι αγωνες ειναι για λιγους.....

Ευχαριστω για το χρονος σας....

Μαριος-Supermario-Χαρακιδας
stavrosd

Post by stavrosd »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Μην απαντάς!!!

Μην απαντάς!!!

Μην απαντάς!!!

Μην απαντάς!!!

Που θα πάει θα το πιστέψω... Θου κύριε, χωροφυλακή τω στοματί μου και τω χέρι μου. :twisted:

Μην απαντάς!!!

Μην απαντάς!!!
:lol: :lol: :lol:
Έτσι πρέπει!

Κύριε Αλέκο είστε άδικος!
Μπορεί να μας έχει παρει 33+σελίδες αλλά κάτι βγαίνει!
1ον Αρχίζουμε να καταλήγουμε για την Open
2ον δημιουργείτε μία βάση συζήτησης για τη Normal και
3ον ενημερωνόμαστε
Μπορεί να μή γίνεται με τον πιό αποδοτικό τρόπο αλλά απο το τίποτα... :D
Δημητριάδης Σταύρος
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”