Συγχαρητήρια σε όλους και φούλ για την Δ΄ !!!!!!

(...εγώ σήμερα ήλθα στο γραφείο...είχα ένα οικογενειακό θέμα υγείας και έτσι έλλειψα την προηγούμενη εβδομάδα και θα λείψω επίσης την επόμενη....)
Τις x-files φωτό τις είδες; Τί έχεις να δηλώσεις γι αυτές;PanosXJ wrote:.....βλέπω τις φωτό και νιώθω υπέρ-ενθουσιασμένος!!!
Δεν είπα γιατί δεν έγραφε τόσο καιρό, απλώς επιδή έγραψε ότι είδε τις φωτό και είναι ενθουσιασμένος, να μας πεί τί έχει να δηλώσει για την αποθανάτιση της στιγμής που χάιδευε τα μαλάκια του Σταυρούκου!lker wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σταμάτα ρε τομάρι![]()
![]()
![]()
Ο άνθρωπος σου λέει οικογενειακό πρόβλημα υγείας!
Πάνο περαστικό ευχομαι να είναι φίλε ...
Eχεις ορεξεις πρωι-πρωι,ε?Ασταματητος εισαι παλι.Drimon wrote:...Δεν είπα γιατί δεν έγραφε τόσο καιρό, απλώς επιδή έγραψε ότι είδε τις φωτό και είναι ενθουσιασμένος, να μας πεί τί έχει να δηλώσει για την αποθανάτιση της στιγμής που χάιδευε τα μαλάκια του Σταυρούκου...
Ναι!!!!!!!!St. Tselios wrote: Eχεις ορεξεις πρωι-πρωι,ε?Ασταματητος εισαι παλι.
St. Tselios wrote: Δεν μου λες?Ποσο καιρο εχεις να...........................οδηγησεις το Jimny σου?
Kαι ποια ειναι τα καλα νεα?Drimon wrote:...Μου είπαν καλά νέα σήμερα το πρωί και είμαι μέσα στην τρελή χαρά...
St. Tselios wrote:Kαι ποια ειναι τα καλα νεα?Drimon wrote:...Μου είπαν καλά νέα σήμερα το πρωί και είμαι μέσα στην τρελή χαρά...
Σου ανταλαζουν το Jimny με Wrangler?
Αυτό δεν είναι καλά νέα. Είναι καταστροφή!!!St. Tselios wrote: Kαι ποια ειναι τα καλα νεα?
Σου ανταλαζουν το Jimny με Wrangler?