Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες

aapo

Re: Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες

Post by aapo »

O κάθε αγώνας ανάλογα με την φιλοσοφία του εκάστοτε οργανωτή και την περιοχή που γίνετε εχει και την προσωπικότητά του.
Επίσης μεγάλο ρόλο παίζει η φιλοσοφια και το στύλ του κάθε οδηγού ανάλογα με το αυτοκίνητο που συμμετέχουν .

Το Καρπενήσι και το Ναυπλιο ακουγοντας τις απόψεις σας άρεσαν σαν αγώνες. Ηταν όμως τελείως διαφορετικοί σαν φιλοσοφία σχεδίασις και σαν αγωνες γενικώτερα.

Ο αγώνας του Πύργου που δυστυχώς αναβλήθη ήταν κατι τελείως διαφορετικο απο οτι εχετε τρέξει μέχρι σήμερα.

Πετυχημένος αγώνας είναι εκείνος που εχει ποικιλία και ινανοποιή ολα τα γούστα.
stavrosd

Post by stavrosd »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Αφού λοιπόν όλα είναι εντάξει, όπως λέτε, γιατί δεν έχουμε συμμετοχές σε κάποιους αγώνες; Τί πιστεύετε ότι φταίει;
Πάμε άλλη μία μιας και απο οτι φαίνεται μάλλον βαριέσαι να διαβάσεις τα προηγούμενα
stavrosd wrote:Σίγουρα η παντελής έλλειψη προβολής αποτυπώθηκε και στις συμμετοχές!
Αλλά κακά τα ψέματα, δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες :(
Αντε οι 12 συμμετοχές με καλύτερη (σε ανεκτά επίπεδα) προβολή να έφερναν άλλες 7-8 συμμετοχές με τις παρούσες συνθήκες. Μπορεί μετά το καλοκαίρι να αλλάξει κάπως το κλίμα...θα δείξει :roll:
Το Πευκί αναλογικά με το μέγεθος και την προβολή του αγώνα είχε λίγες συμμετοχές! Μην ξεγελιέσαι!

Φέτος τα πράγματα είναι σκούρα και ίσως θα πρέπει οι οργανωτές τουλάχιστον των πρωταθληματικών αγώνων να συνεννοηθούν και να κάνουν 1-2 αγώνες ακόμα μόνο.
Δεν πειράζει ας κρατηθεί ζωντανός ο χώρος για φέτος και ας αφήσουμε τα "πρωταθλήματα" για τις καλύτερες μέρες...

Το σίγουρο είναι οτι τώρα περισσότερο απο ποτέ, θα πρέπει οι οργανωτές να προβάλουν τον αγώνα τους και να προσπαθούν να πείσουν τους αγωνιζόμενους!
Είδομεν.... :roll:
stavrosd wrote:
Φωκίων wrote:Το Πευκι ναι μεν ειχε αναλλογικά με οτι ειχε ακουστει, λιγες συμετοχες αλλα αν μη τι αλλο ειχε αρκετες συμετοχες και εγινε....
αλλα "προμοταριζοταν" συνεχως εδω και πααααρα πολυ καιρο... βαζοντας κοσμο στο "κλιμα"...
Προσωπικά απογοητεύτηκα και θορυβήθηκα απο το πλήθος των συμμετοχών.
Ναι μεν ήταν αρκετές (να είναι καλά οι Βούλγαροι και οι μηχανές) αλλά αν ένας τέτοιος τοσο προβεβλημένος και καλοδουλεμένος αγώνας είχε τόσες συμμετοχές, τι μας περιμένει...? :?

Οι ευθύνες είναι σε κάποιο βαθμό όμως και των αγωνιζόμενων.
Τόσο εγώ όσο και ο Κουτσουμπός και ο Μαρδάς ενώ λέγαμε αρχικά να μήν τρέξουμε σε κανέναν άλλο αγώνα κάνοντας οικονομία, μπας και τρέξουμε στο Balkan αποφασίσαμε οτι καλό είναι να στηρίξουμε με την συμμετοχή μας μία προσπάθεια που φαινόταν οτι γίνεται για αναβάθμιση των αγώνων (μεγάλες κλειστές-ελεγχόμενες ειδικές). Δυστυχώς όμως ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη... τεσπα
DINIE wrote: Η αλήθεια είναι πως χωρίς προβολή, ένας αγώνας δεν γίνεται επιθυμητός. Δεν τον περιμένεις πως και πως. Εγώ περιμένω να τρέξω τον πρώτο μου 24ωρο εδώ και ένα χρόνο. Και είμαι πριζωμένος από τον Δεκέμβριο που δεν κατάφερα να τρέξω το 2009. :mrgreen:
Το Olympic ήταν καλή περίπτωση αλλά..........ποτέ δεν θα μάθουμε τι χάσαμε :evil:
mitsos wrote:Eγω παλι γιατι πιστευω οτι το μονο σοβαρο προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι η γενικοτερη οικονομικη κατασταση??
Οταν καποιος για να τρεξει θελει 250 συμμετοχη, 350 βενζινες, κανα 100αρικο για φαγητο κλπ εξοδα ολα αυτα βγαζουνε καπου 700 ευρω το ΣΚ χωρις να υπολογιστουν ζημιες κ απροοπτα ανα δυο ατομα.

Με τα σημερινα δεδομενα αυτα δεν ειναι καθολου ευκολο να πληρωθουν κ πιστευω οτι αυτο φταιει.

Για τον αγωνα του Πυργου, υπηρχε προβολη κ διαφημιση. Μικρη μεν αλλα υπηρχε. Υπηρχαν κ παροχες, το δωρεαν ξενοδοχειο. Ουτε αυτο ειναι λιγο. Κ φυσικα η λεσχη που ηταν απο πισω μπορει να μην εχει ξαναοργανωσει αγωνα 4χ4 αλλα καθε αλλο παρα ασχετη με αγωνες ειναι! Κ μην ξεχνατε οτι στην οργανωση ηταν κ ο κ.Αποστολιδης! Οποτε δεν νομιζω οτι αυτα ειναι το προβλημα....
stavrosd wrote:Φωκίωνα συμφωνώ και επαυξάνω και ειδικά τώρα θα παίξει ακόμα πιο καθοριστικό ρόλο.
Άπλα υπο τις παρούσες δραματικές (ή δραματοποιημένες) συνθήκες, μάλλον θα πρέπει οι οργανωτές εκτός απο μεγαλύτερη προσπάθεια για προβολή, να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα πιο ριζικά.
Όπως το πλήθος των αγώνων και τα κενά μεταξύ αυτών, τους πολυήμερους με τι παροχές μπορούν να γίνουν, με μεγαλύτερη συμμετοχή των τοπικών φορέων , λεσχών κτλ.
Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά το Πευκί έδειξε οτι ναι μεν παίζει σημαντικό ρόλο η προβολή και η ιστορία αλλά είναι οριακά αποτελεσματικοί παράγοντες :|
Αυτά λένε την άποψη μας?
Δημητριάδης Σταύρος
DINIE

Post by DINIE »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Αφού λοιπόν όλα είναι εντάξει, όπως λέτε, γιατί δεν έχουμε συμμετοχές σε κάποιους αγώνες; Τί πιστεύετε ότι φταίει;
Εγώ δεν μπορώ να απαντήσω γενικά τι φταίει. Μπορώ να μιλήσω γιά τον εαυτό μου μόνο. Δεν θα έτρεχα σε κάποιον αγώνα αν αυτός δεν μου έκανε κλικ. Και κλικ μου κάνει το Πευκί, το Καρπενήσι, το HRR, ο 24ωρος, και το Balkan. Λίγο πολύ οι πρωταθληματικοί αγώνες του 2010 + ένας.
Η οικονομική κριση και οι άλλοι εξωαγωνιστικοί παράγοντες φταίνε σίγουρα ως ένα βαθμό. Σίγουρα ενδιαφέρον θα είχε και η άποψη αγωνιζόμενων, που δεν τρέχουν φέτος, για ποιό λόγω δεν τρέχουν. Δεν νομίζω ότι δεν υπάρχουν "καλοί" αγώνες, για να τρέξει κάποιος που θέλει. Το θέμα είναι γιατί δεν θέλει? Τι τους έχει αποθήσει από τους αγώνες?
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
http://www.laskari.gr/
DINIE

Post by DINIE »

aapo wrote:Ο αγώνας του Πύργου που δυστυχώς αναβλήθη ήταν κατι τελείως διαφορετικο απο οτι εχετε τρέξει μέχρι σήμερα.

Πετυχημένος αγώνας είναι εκείνος που εχει ποικιλία και ινανοποιή ολα τα γούστα.

Αλήθεια γιατί τελικά δεν έγινε? Το πρόβλημα ήταν οι λίγες συμμετοχές? Αναβλήθηκε επ' αόριστον ή θα γίνει με άλλη ημερομηνία?
Αυτό το τελείως διαφορετικό θα το δούμε σε κάποιο άλλο αγώνα σας? (Μας τρώει και η περιέργια για το τι χάσαμε) ;)
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
aapo

Post by aapo »

Η Λέσχη του Πυργου ανέβαλε τον αγώνα γιατι οι συμμετοχες ηταν ΛΙΓΕΣ.

Ολοι οι αγωνες σήμερα ολων των καταγοριών πρωταθλημάτων και επάθλων εχουν πρόβλημα. Και ο λόγος είναι καθαρα οικονομικός. Καντε μια συγκριση με τις συμμετοχες των προηγουμενων ετών και στις αναβάσεις , Ραλλυ χωμα ασφαλτο γενικά και θα το διαπιστώσετε. Το ιστορικό Ακρόπολις ακυρωθηκε για οικονομικους λόγους , Ο αγώνας της Αναβρας ακυρωθηκε και να δουμε τι αλλο εχουν να δουν τα ματια μας.
Είμαι σιγουρος οτι ολα ειναι παροδικά και θα τα ξεπεράσουμε.
Γινονται προσπάθειες να ελατωθεί το κόστος των αδειών επονται εξελίξεις.
stavrosd

Post by stavrosd »

aapo wrote:Η Λέσχη του Πυργου ανέβαλε τον αγώνα γιατι οι συμμετοχες ηταν ΛΙΓΕΣ.
Κατανοώ οτι οι λίγες συμμετοχές είναι ένας σοβαρότατος λόγος κάποιος οργανωτής να αναβάλει τον αγώνα του αλλά νομίζω οτι κάνει κακό και επιβαρύνει το κλίμα.
Νομίζω οτι άπαξ και κάποιος ανακοινώσει οτι θα τον κάνει πρέπει να το κάνει με όποιο κόστος.
Για αυτό προτείνω να κοπούν ίσως κάποιοι αγώνες που φοβούνται οτι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν αν οι συμμετοχές είναι λίγες!
Όπως και εγώ έτσι φαντάζομαι και οι υπόλοιποι δεν ξυπνάμε ένα πρωί και λέμε "ας πάμε στον αγώνα το ΣΚ!". Προετοιμαζόμαστε, κανονίζουμε, τρέχουμε και όταν μας ενημερώνουν 4 μέρες πρίν οτι τελικά δεν θα γίνει είναι σπαστικό.
Αλλιώς θα προετοιμαζόμαστε μόνο για τα σίγουρα και δεν θα τρέχουμε για τους άλλους, οπότε απο τώρα οι αγώνες "κάτσε να μαζευτούμε για να δούμε αν θα γίνει" τελικά δεν θα μαζεύουν καθόλου!
Σκέψεις κάνω...
Δημητριάδης Σταύρος
DINIE

Post by DINIE »

Η αλήθεια είναι, ότι όταν ένας αγώνας δεν γίνεται, είναι στενάχωρο για τους αγωνιζόμενους και δημιουργεί ένα κλίμα αναξιοπιστίας στο χώρο. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ότι θα γίνουν οι αγώνες που υπάρχουν στο πρόγραμμα!!!! Πρέπει ένας οργανωτής που έχει μπεί στο πρόγραμμα να κάνει τον αγώνα με όποιο κόστος :roll: . Αν δεν μαζεύει συμμετοχές, να βρεί τρόπο να μαζέψει. Δεν είναι καλό ούτε γιά το χώρο η ακύρωση ενός αγώνα, αλλά ούτε και γιά τον οργανωτή-λέσχη ;) . Εκεί έχει ευθύνη η αρχή του χώρου, να δώσει αγώνες σε αυτούς που πραγματικά μπορούν να κάνουν αγώνες έστω και με λίγες συμμετοχές. :evil: (Στο κάτω κάτω κανείς δεν του πίεσε να κάνουν αγώνα).
Υπάρχουν περιπτώσεις αγώνων που έγιναν με λίγες συμμετοχές και μπράβο στους οργανωτές τους, με την ελπίδα, ίσως ότι του χρόνου (κάνοντας καλό αγώνα) μαζέψουν περισσότερες. Έτσι και ο Πύργος αν έκανε τον αγώνα και ήταν καλός ίσως του χρόνου μάζευε συμμετοχές. ;) Αντιθέτως τώρα έκανε κακή αρχή. :cry:
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

DINIE wrote:Εκεί έχει ευθύνη η αρχή του χώρου, να δώσει αγώνες σε αυτούς που πραγματικά μπορούν να κάνουν αγώνες έστω και με λίγες συμμετοχές.
Εδώ αμα έχει συμμετοχές ο αγώνας σου γίνεσαι στόχος!
DINIE

Post by DINIE »

Γιάννης Αθανασίου wrote:
DINIE wrote:Εκεί έχει ευθύνη η αρχή του χώρου, να δώσει αγώνες σε αυτούς που πραγματικά μπορούν να κάνουν αγώνες έστω και με λίγες συμμετοχές.
Εδώ αμα έχει συμμετοχές ο αγώνας σου γίνεσαι στόχος!

Εδώ κανονικά, είναι υποχρέωση της να δώσει αγώνα. :roll:
Προφανώς όμως, έχει τους λόγους της...... 8-)
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Υποχρέωσή της αρχής είναι να ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, όποια θυσία και αν χρειάζεται, όποιον αγωνιζόμενο ή οργανωτή και αν στενοχωρήσει.

Αν οι αγώνες πάνε μπροστά έχουν να κερδίσουν όλοι. Αν έχουμε πισωγυρίσματα - καλή ώρα - τότε έχουμε να χάσουμε όλοι...
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”