Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Re: Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

λευτερη θελω κ εγω τις φωτο!!!
του Πανου πως θα τις παρω???
pan_terios

Post by pan_terios »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:λευτερη θελω κ εγω τις φωτο!!!

Δώσε mail και θα σου έρθει πρόσκληση... εκεί θα βρίσκονται όλες ;)
lker

Post by lker »

Μόλις μπείς στο φάκελο κάνε αντιγραφή όχι αποκοπή!!! Βασικό για όλους!!!
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

pan_terios wrote:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:λευτερη θελω κ εγω τις φωτο!!!

Δώσε mail και θα σου έρθει πρόσκληση... εκεί θα βρίσκονται όλες ;)
στο εχω στειλει σε π.μ.
κ το εεχω γραψει αλλα........

λοιπομ achileas-t@hotmail.com
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

lker wrote: Εχω φλασάρει τώρα και θα σας την πώ την ιστορία παρόλο που μπορεί να τη θεωρήσετε και σενάριο αλλά δεν είναι ... γιατί η ατάκα βγήκε σαν κάποια άλλη ... θα καταλάβετε ...
Σε κάποια δόση έκανα κάτι μαθήματα επικοινωνίας ... μπαίνει λοιπόν ένα τυπάκι καθηγητής ... επικοινονιολόγος δούλευε στο γρ. τύπου της πεζοδρόμησης του κέντρου της αθήνας ... το λεγόμενο τρίγωνο ... πρώτη ώρα ... πρώτο μάθημα από τα 5 που θα κάναμε ... είμαστε καμιά δεκαριά νοματέοι μέσα, συστήνομαστε και μας ρωτάει: "Θέλω να μου πείτε ποια λέξη σας έρχεται στο μυαλό με τη λέξη επικοινωνία ... "
Ε ξεκινάνε κάποιοι να λένε ... πληροφορική, πολιτικος, τηλεφωνο, κλπ κλπ ... ο μόνος λοιπόν που δεν έλεγε τίποτα ήμουν εγώ ... και ακολουθεί ο εξής διάλογος ...
Καθηγητής: εσύ τι σκέπτεσαι ?
Κάγκουρας: εγώ σκέπτομαι τα μυρμήγκια ...
Καθηγητής: (γέλια) και γιατί τα μυρμήγκια ?
Κάγκουρας: γιατί μετά τις μέλισσες είναι το χαρακτηριστικότετο παράδειγμα επικοινωνίας στον πλανήτη και είναι και πολύ δυνατά ...
Καθηγητής: και γιατί δε μου είπες τις μέλισσες αφού είναι το πρώτο ?
Κάγκουρας γιατί δεν τις γουστάρω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(γέλια όλη η τάξη)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε κάγκουρα το είχα καταλάβει εγώ οτι είσαι ψυχάκι
αλλά δεν το περίμενα να είσαι τόοοοοσο καγκουροψυχάκι τελικά :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Nicolas wrote:
lker wrote: Εχω φλασάρει τώρα και θα σας την πώ την ιστορία παρόλο που μπορεί να τη θεωρήσετε και σενάριο αλλά δεν είναι ... γιατί η ατάκα βγήκε σαν κάποια άλλη ... θα καταλάβετε ...
Σε κάποια δόση έκανα κάτι μαθήματα επικοινωνίας ... μπαίνει λοιπόν ένα τυπάκι καθηγητής ... επικοινονιολόγος δούλευε στο γρ. τύπου της πεζοδρόμησης του κέντρου της αθήνας ... το λεγόμενο τρίγωνο ... πρώτη ώρα ... πρώτο μάθημα από τα 5 που θα κάναμε ... είμαστε καμιά δεκαριά νοματέοι μέσα, συστήνομαστε και μας ρωτάει: "Θέλω να μου πείτε ποια λέξη σας έρχεται στο μυαλό με τη λέξη επικοινωνία ... "
Ε ξεκινάνε κάποιοι να λένε ... πληροφορική, πολιτικος, τηλεφωνο, κλπ κλπ ... ο μόνος λοιπόν που δεν έλεγε τίποτα ήμουν εγώ ... και ακολουθεί ο εξής διάλογος ...
Καθηγητής: εσύ τι σκέπτεσαι ?
Κάγκουρας: εγώ σκέπτομαι τα μυρμήγκια ...
Καθηγητής: (γέλια) και γιατί τα μυρμήγκια ?
Κάγκουρας: γιατί μετά τις μέλισσες είναι το χαρακτηριστικότετο παράδειγμα επικοινωνίας στον πλανήτη και είναι και πολύ δυνατά ...
Καθηγητής: και γιατί δε μου είπες τις μέλισσες αφού είναι το πρώτο ?
Κάγκουρας γιατί δεν τις γουστάρω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(γέλια όλη η τάξη)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ!!!!
Drimon

Post by Drimon »

St. Tselios wrote: Αυτο το αυτοκινητο...φυσικα ηταν του Drimon.
Ναι, ναι, καλά.....!
Κορόιδευε εσύ! :evil: :evil: :evil:
Πού θα πάει, θα γυρίσει και ο τροχός! Και τότε μόνο μην σε πετύχω! :lol: :lol: :lol:
St. Tselios wrote:...Γιατι με τις φωτιες που ειχες βαλει (σαν προσαναμα) και τις λαλακιες περι "θα δειτε το αυτοκρατορα και θα παθετε" κλπ. κλπ. θα σε ειχαν ολοι οι Καγκουρες απο πισω...(με εναν ιμαντα)...
Μα σας είχα συνέχεια στην προθέρμανση, για να είσαστε ζεστοί και να μην χάνετε τον παλμό! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τώρα αν θα μ' είχαν ή θα τους είχα, δεν το ξέρουμε. Και δυστυχώς δεν κατάφερα να τ' αποδείξω! :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:
toro

Post by toro »

St. Tselios wrote:Εμενα με ευχαριστει που εμειναν ολοι ικανοποιημενοι... :
Ακομα και αυτοι που δεν ηρθαν... :lol: :lol: :lol:

:) :) :) Δεν φανταζεσαι, ποσο σπαστηκα που δεν μπορεσα τελικα να ......ΕΡΘΩ!!!!! Βλεπωντας τις.....φωτο, και τα βιντεο σας ......ΖΗΛΕΨΑ ακομη περισσοτερο!!!! Χαρηκα που περασατε τοσο......ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!!!! :) :mrgreen: :D Του....... βασιλια ρε, τι του κανατε και δε σας.....ΜΙΛΑΕΙ????? :lol: :lol:( Antonis .....η προσκληση για το επομενο.... trophy, να τρεξουμε παρεα, ΥΣΧΥΕΙ!!!!!!) :P :P.....( Θα βρουμε και......χορηγο για τις ΤΥΧΟΝ........μικροζημιες μας!!!!!!!) :lol: :lol:
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Βρε βρε βρε σαν τα χιόνια :lol: :lol:

Κάτι άκουσα πως το "συνεργείο" είναι απλό και σκέτο βάψιμο... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αν ισχύει κάτι τέτοιο,
τιμωρείσαι στην Δ' καγκουροσυνάντηση να ακολουθήσεις τον βασιλιά όπου πάει :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
kostas654

Post by kostas654 »

toro wrote:[ (Θα βρουμε και......χορηγο για τις ΤΥΧΟΝ........μικροζημιες μας!!!!!!!) :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

μονο αυτος θα μπορεσει να σας καλυψει και τους 2 μαζι
Image
Κώστας Γκιαούρης
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”