Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες

DINIE

Re: Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες

Post by DINIE »

stavrosd wrote:Σε νοιώθω :cry: :cry: :cry:

Με νοιώθεις δε με νοιώθεις, εσύ θα πας Balkan φέτος. :lol: :lol:
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
http://www.laskari.gr/
mitsos

Post by mitsos »

Γιάννης Αθανασίου wrote:
τί θέλεις πες μας!!! Ναι, αν θες μονοήμερο, διήμερο ή πολυήμερο... και όλα σε αυτό το επίπεδο. Και ότι καταλαβαίνεις. Έτσι για να μάθουμε ΤΙ θελετε...
Toσες σελιδες τωρα δλδ τι κανουμε???
Το εχει πει ο Σταυρος κ πολλοι απο μας:
Κ ποικιλια θελουμε, κ διαφορετικοτητα θελουμε κ καλοστημενους αγωνες!!
Τι δεν θελουμε η τι θελαμε να ηταν αλλιως θα τα βρειτε αν ανατρεξετε σε αυτο το τοπικ!
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Προσωπικά δεν έχω δει πουθενά σημειώσεις για μήκος, ύφος κλπ. Και γι΄αυτό τις ζητάω.
stavrosd

Post by stavrosd »

stavrosd wrote: Γενικά πάντως εμένα μου αρέσουν οι συνδυασμοί όλων αυτών!
Ένα πρόγραμμα σαν το φετινό αν οι γενικότερες συνθήκες ήταν άλλες και διορθώνονταν και κάποια πράγματα απο όλα αυτά που έχουμε πει είναι θεωρώ καλό!
Μα το έγραψα!
Φέτος το πρόγραμμα το θεωρώ ιδανικό! 7 αγώνες με μονοήμερους, μιάμισης μέρας, τριήμερους 24ωρο με γρήγορους , τεχνικούς, extreme αντοχής απ'ολα!
Αλλά το περιβάλλον έχει αλλάξει άρδην απο τον Οκτώβριο που πάρθηκαν αυτές οι αποφάσεις!

Γιαννη μήπως θες να ακούσεις κάτι συγκεκριμένο?
Δημητριάδης Σταύρος
friar

Post by friar »

Dista wrote:Και ακούω και παρακολουθώ 8-) όπως σας έχω ξαναπεί ;)
stavrosd wrote:..........
Το οτι ο Dista ομως δεν έχει ανακοινώσει ακόμα βαθμολογίες (ΑΚΟΥΣ DISTA??)........
Και βαθμολογίες έχω και στατιστικά έχω για όλους τους αγώνες αλλά περιμένουμε το site της ΕΘΕΑ να λειτουργήσει για να τα ανεβάσω. Αν δε βρεθεί άκρη τις επόμενες μέρες θα συνεννοηθώ να τα βάλω εδώ ;)

Δεν βλέπω τι μπορεί να σε εμποδίζει να συνεχίσεις......
Βάζεις και το waiver "Ανεπίσημα μέχρι εγκρίσεως από ΕΘΕΑ" και όλα μέλι γάλα.
Αφού έτσι και αλλιώς η ΕΘΕΑ ότι της δώσεις θα εγκρίνει.
Last edited by friar on Wed May 19, 2010 15:51, edited 1 time in total.
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
stavrosd

Post by stavrosd »

stavrosd wrote:...
Προσωπικά δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποιο συγκεκριμένο είδος αλλά με τον τρόπο που έγιναν το 2009 τα Enduro (με εξαίρεση του Αποστολίδη και αυτό την πρώτη μέρα) δεν μου άρεσαν.
Η φιλοσοφία του κλειστού ελεγχόμενου κομματιού που θα δώσει την ευκαιρία και σε θεατές να παραβρίσκονται τη θεωρώ σωστή, αλλά δεν θα πρέπει να κρίνεται εκεί ο αγώνας!

Οπότε πρότασή μου είναι οι αντοχής (24ωρος,TR,RR) να προσπαθήσουν να βάλουν κομμάτια που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σαν πίστα για να έρθουν θεατές, και τα Enduro να μεγαλώσουν, σε μήκος διαδρομής, και να σφίξουν (αρκετά) οι χρόνοι των απλών/ειδικών!
Δημητριάδης Σταύρος
Γιάννης Αθανασίου

stavrosd wrote:Γιαννη μήπως θες να ακούσεις κάτι συγκεκριμένο?
Όχι. Θέλω να μάθω τί θέλετε. Και αυτό δεν έχει αναφερθεί!!! Διαβάζω εδώ και δυο ώρες το θέμα!

Αποφευγεις να είσαι συγκεκριμένος και αυτό είναι κακό. Με απλά λόγια... "θέλω αυτό, αυτό και αυτό...". Εκφράσου για όλους τους αγώνες όπως εκφράζεσαι για τον 24ωρο, ΑΝΟΙΧΤΑ...
stavrosd

Post by stavrosd »

Ανοιχτά μιλάω!
Αν θες άκουσε αν δεν θες δε πειράζει.

Τι θες να σου πώ?
θελω έναν αγώνα μονοήμερο με 250 χλμ 2 κλειστές ειδικές των 10 χλμ την μία να περνάει απο ποτάμι την άλλη απο παραλία.
Θέλω δυο διήμερους με 200 χλμ την πρώτη μερα και 150 την δευτερη μέσα σε στριφτερό πλατανόδασος και με σούπερ ειδηκή πριν τον τερματισμό?????

εξήγησε μου γιατί έχω κουραστεί να μαντεύω!
Δημητριάδης Σταύρος
DINIE

Post by DINIE »

Σε αυτή τη κουβέντα όλοι μας ανοικτά μιλάμε!!!! Εκτός αν κάποιος το κάνει και δεν το καταλαβαίνω εγώ. Μας αρέσουν οι αγώνες και γενικά το πρόγραμμα, ως έχει φέτος. Το είπε και ο Σταύρος και η Δήμητρα.
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
http://www.laskari.gr/
Γιάννης Αθανασίου

Αφού λοιπόν όλα είναι εντάξει, όπως λέτε, γιατί δεν έχουμε συμμετοχές σε κάποιους αγώνες; Τί πιστεύετε ότι φταίει;
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”