Cherokee XJ vs Wrangler

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
St. Tselios

Re: Cherokee XJ vs Wrangler

Post by St. Tselios »

Nicolas wrote:Και πείτε μου μετά εσείς για τεντοσκέπαστα περίπτερα 8-)
Λόγια,λόγια,λόγια...
Θα το ξαναπω όλα θα κριθούν στον τερέν... :mrgreen:
Image
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

Nicolas wrote:Πόσο χαρούμενος είμαι που έχω κλωβό, αξονάρες, μπλοκέ, σκληρή και μαλακή οροφή, και όλα αυτά από το εργοστάσιο :D :D :D :D :D
Αναρτησούλες και λαστιχάκια θέλω μόνο και να μην ξεχάσω να πω οτι τα 33άρια χωράνε χωρίς μόντες!
Και πείτε μου μετά εσείς για τεντοσκέπαστα περίπτερα 8-)

Οπως λεει και ο Tselios που πηρε ''αερα'' με αυτα που γραφεις, ολα θα κριθουν στο τερεν, τα αλλα ειναι μονο λογια. :D
Μολις δειτε και ακουσετε τον αρχικαγκουρα να κατεβαινει καμια πλαγια οπως μονο αυτος μπορει με το βραδυμαζουτοκαυστο- αργοκινητο ασημι τερας του, τοτε θα σας δω τι θα κανετε :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
aggas

Post by aggas »

Το πολύ-πολύ να τραπούν σε άτακτον φυγή :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...XJ RULES!!!!!!!!!
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

XJ ''The Doctor'' wrote:Μολις δειτε και ακουσετε τον αρχικαγκουρα να κατεβαινει καμια πλαγια οπως μονο αυτος μπορει με το βραδυμαζουτοκαυστο- αργοκινητο ασημι τερας του, τοτε θα σας δω τι θα κανετε :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
μπράβο καγκουραδερφέμου.
τόνωσέμε. ΄δωσεμου το χειροκρότημα, το χρειάζομαι.
φανταστείτε την εικόνα. να κατεβαίνω το βουνό με άγριους βρυχηθμούς, τα βουνά να σύωνται τριγύρω.
ανατριχήλα στους φίλους, φόβος στους εχθρούς.
μπλα-μπλα-μπλα...
και ενα δάκρυ κύλησε στο μάγουλόμου.
if it doesn't break, fix it until it does
PanosXJ

Post by PanosXJ »

....και το δικό μου εξαιρετικό ειδικό όχημα, έχοντας όλο τον οπλισμό έτοιμο και ενεργοποιημένο να σε περιμένει κάτω στην κοιλάδα, έχοντας τα γαμψά και κοφτερά του νύχια έτοιμα και βγαλμένα, να βρυχάται.... και απο το μισάνοιχτο στόμα του και τα κοφτερά του δόντια, να τρέχει αίμα και σάλιο σε κάθε υπόκοφο και κοφτό βρυχηθμό του....
XJ RULZZZZZZ!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

PanosXJ wrote:....και το δικό μου εξαιρετικό ειδικό όχημα, έχοντας όλο τον οπλισμό έτοιμο και ενεργοποιημένο να σε περιμένει κάτω στην κοιλάδα, έχοντας τα γαμψά και κοφτερά του νύχια έτοιμα και βγαλμένα, να βρυχάται.... και απο το μισάνοιχτο στόμα του και τα κοφτερά του δόντια, να τρέχει αίμα και σάλιο σε κάθε υπόκοφο και κοφτό βρυχηθμό του....
πσσσσσσσσσ.
αηδίασα ρε Πάνο.
if it doesn't break, fix it until it does
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...κάνω τεράστιες προσπάθειες να το συγρατήσω και να σε περιμένουμε ώστε να επιτεθούμε μαζύ....είναι ασυγκράτητο....
(κι ο κόσμος αυτό το καταλαβαίνει για αυτό και η αγγελία έχει τόσες αναγνώσεις...νιώθει ο κόσμος το μοβόρικο και απόκοσμο χαρακτήρα του...τη καυτή και πνιχτή ανάσα του...την απειλή του...όλα αυτά τα νιώθει ο κόσμος και θέλει να γίνει κοινωνός...βνα συμμετέχει....)
XJ RULZZZZZZ!!!
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...θέλουμε δεν θέλουμε και το σάλιο είναι μπάντι φλούιντ....και πολυ σημαντικό....
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

Ρε Πανο, τι πινεις πρωι-πρωι?????? :o :o :o :o
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”