ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Φωκίων

Re: ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Post by Φωκίων »

Pet4x4 wrote:Συνοψήζοντας λοιπόν εγώ λέω μια σκέψη: Aν είναι τα αυτοκίνητα της Open πληρούν όλες τις προδιαγραφές του παραρτήματος J του κανονισμού τις ΕΘΕΑ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΗΝ OPEN, ονομάστε την Rally, ενσωματόστε την στους αγώνες αντοχής, αναβιώστε και τα Baja, και έχουμε πλέον δύο διαφορετικούς θεσμούς.... το Πρωτάθλημα 4χ4 όπου είναι παιδειές με χαμηλές μέσες και απαραίτητο ένα roll bar, που απευθήνεται πλέον στους καινούργιους (Entry) αλλά και τους παλιούς που δέν θέλουν να χαλάσουν (πολύ) την μορφή του καθημερινού τους οχήματος (Normal), και το Πρωτάθλημα Rally 4X4 που απευθήνεται στα αυτοκίνητα την Open αλλά και σε πολλά άλλα που ξέρουμε και δυστιχός κάθονται τα τελευταία 2 χρόνια και σαπίζουν στα γκαράζ....

Τα δύο προταθλήματα θα έχουν 4 κοινούς αγώνες μεγάλων αποστάσεων + 2 Baja για το Πρωτάθλημα Rally 4χ4, και + 2 Εnduro για το Πρωτάθλημα 4χ4. Έτσι θα έχουμε 6 αγώνες για το κάθε Πρωτάθλημα, αλλά στο σύνολο των αγώνων ΜΟΝΟ 8 με ελπίζω πλέον αρκετές συμμετοχές! ;)
Χμ...... not bad.....
α και για οποιον ενδιαφερεται....
κανα 2 αγωνιζόμενοι που ετυχε να μιλησω αυτο τον καιρο μου ετσι οπως παει το πραμα, οσο τους ειδατε τους ειδατε... και καποιοι αλλοι οτι τωρα ειναι που δεν ξανατρεχουν...
stavrosd

Post by stavrosd »

Φωκίων wrote:α και για οποιον ενδιαφερεται....
κανα 2 αγωνιζόμενοι που ετυχε να μιλησω αυτο τον καιρο μου ετσι οπως παει το πραμα, οσο τους ειδατε τους ειδατε... και καποιοι αλλοι οτι τωρα ειναι που δεν ξανατρεχουν...
Εννοούν που προτείνονται περισσότερα μέτρα ασφαλείας ή κάτι άλλο?
Δημητριάδης Σταύρος
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Η αισθηση μου Σταυρο ειναι οτι θεωρουν καποια απο τα προτινωμενα μετρα ασφαλειας ως "υπερβολικά" για το ειδος αυτο των αγωνων πχ cage για την νορμαλ
το ειδος και την χρονικη αλληλουχια των 3 χιλιαριων αγωνων,
το οτι δεν ειχαν ανακοινωθει ευθεις εξαρχης αποτην προκυρηξη του πρωταθληματος
το πως εξελισετε το overall κοστος των αγωνων ( συμετοχη συντηρηση φαγητα διαμονες αποχη απο εργασια )

( ειναι τελειως επιγραμματικη η αναφορα των θεματων που συζητηθηκαν κι οπως συζητηθηκαν)
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Σε καμοια περιπτωση δεν ειμαι "εξουσιοδοτημενος" ως εκπροσωπος κανενός περα του εαυτου μου προφανως ετσι???
Μην παρεξηγηθω...
nikman

Post by nikman »

[/quote]

Νικόλα

ας μην κάνουμε διαφήμιση του "ποιός, πότε, που", γιατί ο καθείς έχει την ιστορία του και αυτή δεν αλλάζει. Καλώς ή κακώς έχεις τη δική σου και έχω τη δική μου.

Το θέμα είναι άλλο και θέλει απάντηση: γιατί δε σε ενόχλησε το γεγονός ότι σε αγώνα που ήσουν αλυτάρχης ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΝ τα συστήματα ασφάλειας στην Normal και τώρα που προσπαθούμε να τα επιτρέψουμε θες να τα κάνουμε υποχρεωτικά;[/quote]

Ο.Κ. Γιάννη τώρα ο τρόπος γραφής είναι καλλίτερος.
Λοιπόν 1 - Ουδέποτε έκανα διαφήμιση της ιστορίας μου - άν υπάρχει αυτή - αντιθέτως επικαλέστηκα παρα πάνω την
εμπειρία σου.
2 - Οταν μου λένε "να μήν πετάγομαι" ΄παθαίνω γιατί θεν θεωρώ οτι πετάγομαι εκφράζοντας ελεύθερα την γνώμη μου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΩ - "Ακουσον με,πάταξον δε".
Τεσπά τ'ελος ελπίζω τα επί προσωπικού μεχρι εδώ.Στο διά ταύτα τώρα:
1 -Κατ'αρχήν ο αλυτάρχης υπάρχει για την εφαρμογή του κανονισμού και οχι για να τόν φτιάξει,λειτουργεί δε βάσει και μέσω αυτού.
2 - Σαφώς και με ενοχλούσε-ενοχλεί-και θα με ενοχλεί η ΜΗ ΥΠΑΡΞΕΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σε οποιασδήποτε μορφής και υφής ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ :!: :!: :!:
3 - Επειδή,όπως πολύ καλά γνωρίζεις,"στην ιστορία μου" :D :D :D υπάρχει και ένα μεγάλο κεφάλαιο συμμετοχών μου σε ΟΛΩΝ των μορφών αγώνες 4χ4 (Trial-Trophy-Enduro-Rally-baja-Ελληνοιταλικους κλπ), α ξέχασα "κηνύγι θησαυρού-δεξιοτεχνίες κλπ "ΠΑΙΔΙΕΣ", :D :D , πρέπει να πω ότι είτε έτρεχα με super μαμά LR 90 (1992.....), είτε με OPEN,είτε με Rally,είτε με όπως αλλιώς θέλετε πείτε το ΠΑΝΤΑ ΦΩΝΑΖΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
Αυτό κάνω και τώρα ως πολύ ΑΠΛΑ "ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ" με τους αγώνες.Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγώτερο.
Πολλώ μάλλον ΟΥΤΕ ΝΟΙΩΘΩ την ανάγκη ουτε ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να αποδείξω τίποτα.
Καλό βράδυ σε όλους.
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
LAND ROVER - ONE LIFE LIVE IΤ
stavrosd

Post by stavrosd »

Φωκίων wrote:Η αισθηση μου Σταυρο ειναι οτι θεωρουν καποια απο τα προτινωμενα μετρα ασφαλειας ως "υπερβολικά" για το ειδος αυτο των αγωνων πχ cage για την νορμαλ
το ειδος και την χρονικη αλληλουχια των 3 χιλιαριων αγωνων,
το οτι δεν ειχαν ανακοινωθει ευθεις εξαρχης αποτην προκυρηξη του πρωταθληματος
το πως εξελισετε το overall κοστος των αγωνων ( συμετοχη συντηρηση φαγητα διαμονες αποχη απο εργασια )

( ειναι τελειως επιγραμματικη η αναφορα των θεματων που συζητηθηκαν κι οπως συζητηθηκαν)
Καλά δε νομίζω οτι κανείς προτείνει σοβαρά cage στη Normal!?
Εδώ συζητάμε αν το roll bar γίνει υποχρεωτικό στην Open!
Τώρα για το πρόγραμμα... έτσι σκ@τ@ που τα κάναν θα τα λουστούν! Το κακό βέβαια είναι οτι τελικά τους αγώνες βλάπτουν αλλά τα έχουμε ξαναπεί αυτά :evil: !
Για το κόστος ακόμη περιμένουμε μία υπεύθυνη απάντηση τουλάχιστον για το θέμα του παραβόλου, αλλά μάλλον έτσι καλά που τα έχουν οργανώσει κανένας δεν είναι υπεύθυνος για τίποτα (τα λέγαμε και στο άλλο thread) :evil: .

Προσωπικά εχω πεισμώσει και δε θα πέσω στη παγίδα να σιχτιρίσω και να πάψω να ασχολούμαι ας γίνομαι και κουραστικός! :D
Δημητριάδης Σταύρος
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Σταύρο ΜΠΡΑΒΟ._

ΥΓ. Ξέρω ότι μέσα σε αυτούς που σε έχουν κουράσει είμαι και εγώ. Απλά χρέωσέ μου καλή πρόθεση...
stavrosd

Post by stavrosd »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Σταύρο ΜΠΡΑΒΟ._

ΥΓ. Ξέρω ότι μέσα σε αυτούς που σε έχουν κουράσει είμαι και εγώ. Απλά χρέωσέ μου καλή πρόθεση...
Γιάννη η αλήθεια ειναι ναι πως και εσύ με έχεις κουράσει!
Όχι βέβαια γιατί μπορεί σε κάποια θέματα να διαφωνούμε, αυτο είναι πολύ καλό, αλλά γιατί κόλας πολλές φορές και αρπάζεσαι με πράγματα και ιστορίες ελάσσονος σημασίας και βγάζεις απο το χρονοντούλαπο πολεμικές ιστορίες που λίγα προσφέρουν στη τωρινή κατάσταση. Αντιλαμβάνομαι οτι υπάρχει η ιστορία σου που σε φορτίζει, και ο χαρακτήρα σου είναι πληθωρικός αλλά πραγματικά τα μισά post του thread είναι αντιπαραγωγικά και στείρα. Άσε δε που είμαι πεπεισμένος οτι έχετε παρεξηγηθεί και έχετε πέσει σε ένα αδιέξοδο επειδή πραγματικά και με τη καρδιά σας θεωρείτε οτι έχετε το δίκαιο και το σωστό με το μέρος σας.
Σου αναγνωρίζω όπως λές τη πρόθεση και οτι μεταξύ άλλων είσαι απο τους λίγους που προτείνεις μία θέση-ιδέα και τη προασπίζεσαι.

Επίσης, κάτι το οποίο δε το λέω μόνο εγώ, το τι κάνουν σε άλλες χώρες αρχικά δε σημαίνει οτι είναι και καλύτερο (είμαστε η χώρα του copy βλ.παιδεία, αστυνομία, οικονομία) και δεύτερο όπως έχω γράψει και πρίν καμιά 10ρια σελίδες δε το γνωρίζουμε. Δηλαδή δε έχουμε κατανοήσει τους λόγους που έχουν αποφασιστεί, τί είδους αντιδράσεις έχουν προκαλέσει, τι αποτελέσματα έχουν φέρει, τι ιδιαιτερότητες έχει γενικά όλο το πλαίσιο ώστε να συμφωνήσουμε οτι ναι αυτό είναι για εμάς! Αν εσύ ή όποιος άλλος ξέρει και ενδιαφέρεται να μας δώσει να καταλάβουμε ας το κάνει αλλιώς λευκή επιταγή δεν παίρνει, δώσαμε!! :lol:

Πάντα φιλικά και με εποικοδομητική διάθεση :D
Δημητριάδης Σταύρος
Φωκίων

Post by Φωκίων »

nikman wrote:......... τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ??
Πρώτα στήνεται η καρότσα του αγωνιστικού ΚΟΜΠΛΕ ΜΕ ΚΛΟΥΒΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ και μετά,με τα διάφορα "καλούδια" αποφασίζεται άν θα πάει στήν entry-open-close-K1-Κ101-ΝΙ-ΕΕ12 κλπ,κλπ.
Σταυρο
επειδη δεν καταλαβα αν οντως ρωτας

Καλά δε νομίζω οτι κανείς προτείνει σοβαρά cage στη Normal!?
Εδώ συζητάμε αν το roll bar γίνει υποχρεωτικό στην Open!

ή αν ειναι ρητορικό ερωτημα, στην τυχη μεσα στις 30τοσες σελιδες βρηκα το ανωτερω ενδεικτικά
dodo

Post by dodo »

stavrosd wrote:..... πραγματικά τα μισά post του thread είναι αντιπαραγωγικά και στείρα.....
+ 100000
Live free or die
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”