Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
-
Re: Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
H ακριβης τοποθεσια που θα ειμαστε ειναι αυτή.

Καγκουράκια μία μέρα σας έμεινε. Ελπίζω όλοι να είσαστε πανέτοιμοι για την συνάντηση. Εγώ σας εύχομαι ολόψυχα να περάσετε τέλεια, να πάτε και να γυρίσετε ασφαλείς, και όλα τα καγκουροοχήματα in one piece. Θα τα πούμε όταν με το καλό γυρίσετε. Φιλιά σε όλους!!!
ευχαριστουμε ρε ΑΓΓΕΛΕ να σαι καλα!!!κ συ με το καλο να βαφτισεις τον παιδαρο σου!!!
λοιπον ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ μολις τωρα του αλλαξα τον ιμαντα κ τα λαδια.το μονο που μου εμεινε ειναι να καθαρισω λιγο τα τζαμια
γιατι αυριο απο τα πολλα χιλιομετρα που θα πιασω θα σκοτωσω ολα τα κουνουπια κ τις μελισσες!!!
αλλα εχω να ομολογισω οτι αυτη την εβδομαδα με φαγανε τα συνεργεια με τα κωλοαυτοκινητα.προχτες πηγαινα λεωνιδιο για δουλεια.στον δρομο οπως πηγαινα παω να μπω σε μια στροφη κ ξαφνικα εχασα τον ελεγχο του τιμονιου!!ΑΜΑΝ τι πεχτηκε ρε πουστη μου λεω.ο ρουμανος διπλα μου ειχε γινει μαρμαρο.
δεν κανω 500 μετρα μου κολλαει η δεξια δαγκανα κ αρχισαν να τρωγονται τα ρογκαλα.ξανα αναρωτιεμαι τι γινεται ρε.σταματαω κοιταω ολα κομπλε.η ροδα τα ιδια,τελος παντων με πολυ αργω ρηθμο προχωραγα για λεωνιδιο κ με το που μπαινω στο χωριο κ βλεπω το πρωτο συνεργειο μου φευγει ο τροχος.
κ αρχιζω γαμω την....... γαμω τον ....... κτλ κτλ με το μπουρδελο ,,,κτλ κτλ.η ωρα 11.Ο μαστορης κομματι συλλεκτικο.παραγγελνουμε το ρολεμαν κ μας λεει το κτελ οτι θα ειναι στις 4 το απογευμα.μου λεει ο μαστορης!παμε για μπηρες μεχρι που να ερθει??παμε του λεω κ γινομαστε...........
αντε μετα να φτιαξεις αυτοκινητο
!!!ερχετε το ρολεμαν κ ητανε λαθος.τηλεφωνο τον πατερα να μου φερει αλλο γιατι εκανε λαθος η αντιπροσωπεια.ερχετε κ αυτος κατω.εμεις ακομα πειναμε μπηρες.μας βλεπει ο πατερας μου καθεται κ αυτος κ γινομαστε..........!!!
με τα πολλα κ τα λιγα σηκωνομαστε το φτιαχνουμε κ λεω στο μαστορα.δεν κοιταμε κ τον αριστερο???
τον κοιταει τι να δει!!πουτανα το ρολεμαν.σε βγαζει δεν σε βγαζει για να γυρισεις.το πλακωνει στο γρασσο κ ξεκιναω.μολις φτανω πισω αργα το βραδυ το παω στο συνεργειο για να μου το φτιαξουνε νωρις το πρωι κ με το που φτανω κ σταματαω βγηκε κ ο αλλος τροχος.κ με πιανει ενα σπαστικο γελιο κ να μην μπορω να σταματησω!!!!
Υ.Γ. την παρασκευη που μας περασε ημουνα στον Πορο κ μιλαγα με τον Τσελιο στο τηλ κ λεγαμε μαλακιες.οπως ημουνα φορτωμενος κ παλι καλα που ειχαμε κλεισει κ το τηλ μου πεταγετε ενας μαλακας κ παταω φρενο πανικου με κανα 2 τονους πισω κ μου σπαει η αριστερη δισκοπλακα απο το πολυ καψιμο.
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝΕ Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥ ΒΔΟΜΑΔΑ!!!!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ!!!
λοιπον ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ μολις τωρα του αλλαξα τον ιμαντα κ τα λαδια.το μονο που μου εμεινε ειναι να καθαρισω λιγο τα τζαμια

αλλα εχω να ομολογισω οτι αυτη την εβδομαδα με φαγανε τα συνεργεια με τα κωλοαυτοκινητα.προχτες πηγαινα λεωνιδιο για δουλεια.στον δρομο οπως πηγαινα παω να μπω σε μια στροφη κ ξαφνικα εχασα τον ελεγχο του τιμονιου!!ΑΜΑΝ τι πεχτηκε ρε πουστη μου λεω.ο ρουμανος διπλα μου ειχε γινει μαρμαρο.

αντε μετα να φτιαξεις αυτοκινητο

με τα πολλα κ τα λιγα σηκωνομαστε το φτιαχνουμε κ λεω στο μαστορα.δεν κοιταμε κ τον αριστερο???
τον κοιταει τι να δει!!πουτανα το ρολεμαν.σε βγαζει δεν σε βγαζει για να γυρισεις.το πλακωνει στο γρασσο κ ξεκιναω.μολις φτανω πισω αργα το βραδυ το παω στο συνεργειο για να μου το φτιαξουνε νωρις το πρωι κ με το που φτανω κ σταματαω βγηκε κ ο αλλος τροχος.κ με πιανει ενα σπαστικο γελιο κ να μην μπορω να σταματησω!!!!

Υ.Γ. την παρασκευη που μας περασε ημουνα στον Πορο κ μιλαγα με τον Τσελιο στο τηλ κ λεγαμε μαλακιες.οπως ημουνα φορτωμενος κ παλι καλα που ειχαμε κλεισει κ το τηλ μου πεταγετε ενας μαλακας κ παταω φρενο πανικου με κανα 2 τονους πισω κ μου σπαει η αριστερη δισκοπλακα απο το πολυ καψιμο.

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝΕ Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥ ΒΔΟΜΑΔΑ!!!!

δυστηχως,θα το εχετε καταλαβει βεβαια,δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω στην Γ΄
!!Καλα να περασετε ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ !!!!ελπιζω να τα πουμε στην επομενη

Και μετά, όταν τα λέω, εγώ με κράζετε!!!!!georgexj wrote:......ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝΕ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ.....

-
Καλα ρε George...θα ερθεις ολοκληρος στην λιμνη ή θα σε μαζευμουμε?georgexj wrote:...ΑΥΤΗ ΗΤΑΝΕ Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥ ΒΔΟΜΑΔΑ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ!!!...

Τι καταστροφη ειναι αυτη?
Θα τα πουμε αυριο απο κοντα...
Καλο ταξιδι σε ολους.

-
Κουτσα στραβα θα ερθουν ομως...Drimon wrote:Και μετά, όταν τα λέω, εγώ με κράζετε!!!!!georgexj wrote:......ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝΕ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι σαν κατι μερικους-μερικους που την κανουν τελευταια στιγμη....

- XJ ''The Doctor''
Κακγουρο Agga, καλο ονομα στον Agga Junior, να σου ζησει και θα μας λειψεις
Καγκουρες που δεν θα μπορεσετε να ερθετε σας ευχομαι να μπορεσετε στην επομενη
Καγκουρες που θα ερθετε, να προσεχετε στο δρομο, σιγα,χαλαρα και εκει θα φαμε τα συκωτια μας!!!
Νεοτερα απο μερια μου Κυριακη βραδυ

Καγκουρες που δεν θα μπορεσετε να ερθετε σας ευχομαι να μπορεσετε στην επομενη

Καγκουρες που θα ερθετε, να προσεχετε στο δρομο, σιγα,χαλαρα και εκει θα φαμε τα συκωτια μας!!!

Νεοτερα απο μερια μου Κυριακη βραδυ

XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Οσες φιλοτιμες προσπαθειες και να εκαναν τα παιδια στην extreem, ο.......ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ δεν μπορουσε να γινει......καλα!!!!!! Και βεβαια χωρις......υπεροχημα,( WRANGLER, τι αλλο?) κακγουροσυναντηση για μενα δε γινεται!!!!!
Να περασετε φανταστικα, (που θα περασετε,) χωρις.........ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ, για να το φχαριστηθειτε οσο περισοτερο γινετε!!!!!! (Ζηλευω γαμωτο!!!!)
Aggas......να σου ζησει το....κακγουρακι σου!!!!!! Ευχωμαι στη τεταρτη, να ειμαστε ολοι εκει!!!!! ΑΣΧΕΤΟ!!!!! ΑΝΤΩΝΗ........ανεβαινουμε στο trophy της Θεσσαλονικης......ΖΕΥΓΑΡΙ??????

Ελα ρε toro φτιαχτε το εκει να τελειώνει!!!
Σιγά το πράγμα! Τι επαθε δηλαδή το εργαλείο??
Θες να ερθω αυριο το πρωι να το φτιάξω τσακα τσακα και να πάμε???
Σιγά το πράγμα! Τι επαθε δηλαδή το εργαλείο??
Θες να ερθω αυριο το πρωι να το φτιάξω τσακα τσακα και να πάμε???