Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
Ο DOCTOR K O ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??????ΓΙΑ ΤΟΝ DRIMON ΔΕΝ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Κ ΜΕΤΑ Κ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΧΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ!!

- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
γιωργο με το υγραεριο ομως????georgexj wrote:ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΤΣΙ.ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ Η ΒΕΝΖΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 50 ΛΕΠΤΩΝ Κ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΥΤΗ Η ΤΡΕΛΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ!!!kostas654 wrote:δεν του λες να στο κανει τετραλιτρο
γιατι δεν το κανεις κ υγραεριο να ξεμπερδευεις απο ολα κ φθηνο κ με τα τελη οπως ειπες!!!!!!!!
κ οικολογικος να αρεσεις στον agga
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
georgexj wrote:Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:στη 4η θα ερθω μονο κ μονο για να σε γνωρισω!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΚΑΝΑ ΠΙΚ ΝΙΚ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το καταλαβα δεν ειδες ποσα εγραψε στο facebook στη φωτο απο τη πρωτομαγια!!!!!!!

Και εγώ θέλω να σε γνωρίσω ρε φιλαράκι και να σμίξουν τα ντιζελάκια αλλά δυστυχώς λόγω του ότι εκείνη την ημέρα θα βαφτίζω το καγκουράκι δεν θα είμαι.............Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:georgexj wrote:Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:στη 4η θα ερθω μονο κ μονο για να σε γνωρισω!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΚΑΝΑ ΠΙΚ ΝΙΚ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το καταλαβα δεν ειδες ποσα εγραψε στο facebook στη φωτο απο τη πρωτομαγια!!!!!!!
έτοιμο το nissan. απο το πρωί ήταν τρείς μαστόροι απο πάνω και ρουφούσαν βενζίνα. πάω να το πάρω.
σήμερα τελειώνω το τρόχισμα του προφυλακτήρα, κολάω δέστρες, τον στέλνω για βαφή, αλλάζω τσιμούχες στο τράνσφερ, λύνω και το μπροστινό διαφορικό να αλλάξω τσιμούχες και ξαναδένω τον εσωτερικό διάκοσμο του υποπόταμου. Παρασκευή-Σαββάτο-Κυριακή, καργάρω στη δουλειά, απο βδομάδα τελειώνω τον υποπόταμο και όξω απ'το γκαράζ.
σήμερα τελειώνω το τρόχισμα του προφυλακτήρα, κολάω δέστρες, τον στέλνω για βαφή, αλλάζω τσιμούχες στο τράνσφερ, λύνω και το μπροστινό διαφορικό να αλλάξω τσιμούχες και ξαναδένω τον εσωτερικό διάκοσμο του υποπόταμου. Παρασκευή-Σαββάτο-Κυριακή, καργάρω στη δουλειά, απο βδομάδα τελειώνω τον υποπόταμο και όξω απ'το γκαράζ.
if it doesn't break, fix it until it does
-
St. Tselios
Aχιλλεα θα ειχαμε αλλα θα χρειαστει για το Trial της Κερκυρας (16/5)...Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:...μηπως θα μπορεσεις να κανονισεις τιποτα για κανενα τρειλορ μεταφορας αυτοκινητου???

- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
ο doc θα εχει φερει κανενα απιστευτο ανταλακτικο για το xj κ θα το βαζει πανω κ ο Αντωνης θα ρουφαει τη βενζινη απο το αλλο xj!!!!!georgexj wrote:Ο DOCTOR K O ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??????ΓΙΑ ΤΟΝ DRIMON ΔΕΝ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Κ ΜΕΤΑ Κ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΧΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ!!
O drimon θα κατσαβιδιαζει το μπαπορι για να μας δειξει πως ντουμανιαζει κ αυτο...........

να σαι σιγουρος οτι ολα θα μπουνε στην θεση τους κ πιο γρηγορα κ απο τον κωστακι κ τον γιαννακι που κοκορευονται γιατι ετσι ειναι φιλε οι wranglerakides!!!λογακια κ κοκο τιποτα!!!Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:γιωργο με το υγραεριο ομως????georgexj wrote:ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΤΣΙ.ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ Η ΒΕΝΖΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 50 ΛΕΠΤΩΝ Κ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΥΤΗ Η ΤΡΕΛΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ!!!kostas654 wrote:δεν του λες να στο κανει τετραλιτρο
γιατι δεν το κανεις κ υγραεριο να ξεμπερδευεις απο ολα κ φθηνο κ με τα τελη οπως ειπες!!!!!!!!
κ οικολογικος να αρεσεις στον agga![]()
![]()
![]()
![]()
- XJ ''The Doctor''
Το ''ανυπερβλητο οχημα Εξ Τζει'' οπως λεει και καγκουρας-ιος-πνευμα-σκια-ιδεα Πανος, ειναι ''αραχτο'' εδω και 2 εβδομαδες με τις λασπες του απο την προηγουμενη βραδυνη βολτουλα και περιμενει να παρει εμπρος την Παρασκευη 14/5!Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:
ο doc θα εχει φερει κανενα απιστευτο ανταλακτικο για το xj κ θα το βαζει πανω
Το μονο που χρειαζεται να ετοιμαστει για να ερθει στη Γ ειναι ενα καλο πλυσιμο
Δεν σπαει - δεν χαλαει και ΟΛΑ τα περιπτερακια ΠΑΤΑΕΙ
Υ.Γ. Με τα ''γιαπωνεζακια'' δεν ασχολουμαι....ειναι για ορεκτικο
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club