Τεύχος 54, Μάης 2010
Re: Τεύχος 54, Μάης 2010
Ζήτω!!! Κυκλοφόρησε και Αθήνα...
Α, ρε που καταντήσαμε!!!
Α, ρε που καταντήσαμε!!!
Βρε... εσύ μου το πήρες?PanosXJ wrote:...πρίν απο λίγο έγινα και εγώ κάτοχος του πολυπόθητου τεύχους....απο το κιόσκι στη Σταδίου (!;!)....του έριξα μια γρήγορη ματιά αλλά θα εντριφήσω το απομεσήμερο στο σπίτι....

"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Η δεν καταλαβες τι εγραψα ή δεν καταλαβα τι απαντησες
Γιαβασα την ιστορια φρικης με το μπλοκε 8 μερες μεσα "φταιει ο χρηστης κ.λ.π." και λεω οτι αν οι αντιπροσωπειες συμπεριφερονται ετσι σε εναν "του επαγγελματος" στον απλό πελατη φαντασου πως ( χειροτερα ) θα συμπεριφερονται.

Γιαβασα την ιστορια φρικης με το μπλοκε 8 μερες μεσα "φταιει ο χρηστης κ.λ.π." και λεω οτι αν οι αντιπροσωπειες συμπεριφερονται ετσι σε εναν "του επαγγελματος" στον απλό πελατη φαντασου πως ( χειροτερα ) θα συμπεριφερονται.
Δεν κατάλαβα!!!
Είναι μία ιστορία καθημερινής τρέλας. Απο αυτές που πρέπει να γνωρίζουν όλοι, για να προστατεύονται αγοράζοντας ΑΛΛΑ αυτοκίνητα...
Είναι μία ιστορία καθημερινής τρέλας. Απο αυτές που πρέπει να γνωρίζουν όλοι, για να προστατεύονται αγοράζοντας ΑΛΛΑ αυτοκίνητα...
....ΑΛΛΑ αυτοκίνητα...

It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
Διάβασε το editorial!!!
ok!
....τώρα θα ήθελα να πώ μια σκέψη για το περιοδικό....διαβάζοντας διάφορα ξένα περιοδικά για τετρακίνητα αλλά και μή -όπως το Ford Performance που αγόραζα παλιότερα- βλέπω ότι όλα έχουν μια σελίδα με κάποια κατασκευή πχ "κατέβασμα βοηθητικού", "κατασκευή roll-cage" , "τοποθέτηση φιλτροχοάνης", και άλλα πολλά θεματάκια τα οποία θα συνοδεύονταν με 6-7 φωτό και θα αποτελούσαν ένα αρκετά ενδοιαφέρον κομμάτι της ύλης....
....τώρα θα ήθελα να πώ μια σκέψη για το περιοδικό....διαβάζοντας διάφορα ξένα περιοδικά για τετρακίνητα αλλά και μή -όπως το Ford Performance που αγόραζα παλιότερα- βλέπω ότι όλα έχουν μια σελίδα με κάποια κατασκευή πχ "κατέβασμα βοηθητικού", "κατασκευή roll-cage" , "τοποθέτηση φιλτροχοάνης", και άλλα πολλά θεματάκια τα οποία θα συνοδεύονταν με 6-7 φωτό και θα αποτελούσαν ένα αρκετά ενδοιαφέρον κομμάτι της ύλης....
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
Καταγράφηκε... θα το προσπαθήσουμε.
oftopic on
Διαβαζοντας την παρατηρηση - προτροπή του Πανου μου ηρθε στο μυαλό ( για οσους ειναι αρκετα "αρχαιοι") η ΜΟΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ του Δ. Χοϊδά..
Αυτα ηταν τεχνικά αρθρα....
oftopic off
Διαβαζοντας την παρατηρηση - προτροπή του Πανου μου ηρθε στο μυαλό ( για οσους ειναι αρκετα "αρχαιοι") η ΜΟΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ του Δ. Χοϊδά..
Αυτα ηταν τεχνικά αρθρα....
oftopic off
....ναι αλλά όχι τόσο πολύπλοκα τεχνικά και τόσο αναλυτικά....εγώ εννοώ απλές κατασκευές ή μετατροπές όπως η αλλαγή προφυλακτήρων, αλλαγή ταμπούρων σε δίσκους, τριμάρισμα των φτερών, τοποθέτηση κοτσαδόρου, τοποθέτηση εργάτη,τοποθέτηση κάποιου τσίπ, αλλαγή πεταλούδας, τοποθέτηση αποστάτη πεταλούδας ή αποστατες τροχών ελατηρίων κλπ κλπ....
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!