...εγώ θα έλθω καλέ μου φίλε Τσέλιος άν μπορέσω!!!!

PanosXJ wrote:
...εγώ θα έλθω καλέ μου φίλε Τσέλιος άν μπορέσω!!!!........![]()
![]()
...................................................................................................................................................................................................................................................................................Λεβεντη!!!!!!!! Αν οπως λες, εχεις.........σπουδασει (μηχανικος;;;) , τοτε συγχαρητηρια!!!!!! Χαλαλι τα λεφτα που ξοδεψε ο Πατερας σου γι'αυτο!!!!!! Δεν νομιζω οτι εγω σου απαντησα ποτε σε τετοιο υφος!!!!! Ευχαριστω πολυ,!!!!!!Τοσο ΚΟΜΠΛΕΞ και ΕΜΠΑΘΕΙΑ????? Ξεσκεπαστηκες ...........ΜΙΚΡΕ!!!!!!!!! Οσο για το.....περιπτερο ειναι στα βουνα 300 μερες το χρονο!!!!(Ρωτα να μαθεις!!!!) οχι σαν μερικους ΔΗΘΕΝ που πανε σε δυο συναντησειςantonisxj wrote:toro,
πέρασε ο πούλος και είπε να τον πάρεις.
τράβα να αγωνιστείς και άσε τους κάγκουρες ήσυχους.
δεν έχω και καμιά όρεξη να σε δώ.
αν είναι να έρθεις με το περίπτερο, κράτα και μερικούς άξονες γιατί όπως το βλέπω είσαι λίγο επιρεπής στο στράβωμα.
αν είναι να έρθεις με το cayen, κράτα μαζί σου και το γεροντικό "Π" να μπορείς να βγαίνεις και λίγο απο τ'αμάξι.
toro, κάτσε στ'αυγά σου και άσε τις συγκεντρώσεις. δεν σε παίρνει.
......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ΑΥΤΑ!!!!!!!!.......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................XJ ''The Doctor'' wrote:antonisxj wrote:
toro, κάτσε στ'αυγά σου και άσε τις συγκεντρώσεις. δεν σε παίρνει.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
x 1000
![]()
( ασε τις καγκουροσυναντησεις για πραγματικους καγκουρες )