Rally Raid Πευκί 2010

apnea

Re: Rally Raid Πευκί 2010

Post by apnea »

Καλησπέρα και από εμάς! Γυρίσαμε από το Πευκί με μια πικρή διάθεση είναι αλήθεια, μιας και αυτό που περιμέναμε όλη τη χρονιά τελικά δεν το χαρήκαμε καθόλου :( . Βέβαια το σημαντικό είναι ότι κανείς από τους τέσσερις μας δεν έπαθε τίποτα, κάτι που είναι θαύμα αν σκεφτεί κανείς με πόση ταχύτητα συγκρουστήκαμε και αν δει πώς έγιναν τα αυτοκίνητα…
Τελοσπάντων, όλοι είμαστε καλά, τα αυτοκίνητα θα φτιαχτούν και θα ετοιμαστούν για τους επόμενους αγώνες.

Μεγάλη ήταν η βοήθεια του Σαράντη Αποστολίδη, που από την ώρα που ξεμείναμε από αυτοκίνητο μας είχε συνεχώς μαζί του και μπορέσαμε να θαυμάσαμε τους άλλους αγωνιζόμενους στη γέφυρα και την παραλία. Και μας γύρισε και στην Αθήνα! Τον ευχαριστούμε πολύ , όπως επίσης και όσους φίλους προσφέρθηκαν να κάνουν το ίδιο. Να είστε όλοι καλά :D !
Επίσης, ευχαριστούμε τον Γιάννη τον Κασσωτάκη , ο οποίος μας
πρόσφερε το samurai του για να τρέξουμε την Κυριακή χωρίς να βαθμολογηθούμε, μόνο για το κέφι μας .. δεν το κάναμε τελικά, όμως η προσφορά του λέει πολλά.. ;)

Τώρα για την οργάνωση ό,τι και να πούμε είναι λίγο… άψογα όλα όπως πάντα! Το στήσιμο του αγώνα, η παρουσία του doc, του Μελέτη και όλων των άλλων, το κέφι….όλα τέλεια! :D :D

Δε βλέπουμε την ώρα για το επόμενο Πευκί! Προς το παρόν, ελπίζουμε να έχουμε το αυτοκίνητο έτοιμο για τα Καλάβρυτα ! Τα λέμε εκεί! ;) :D

ΥΓ1: Συγχαρητήρια στους νικητές!
ΥΓ2: Γιάννη, ελπίζουμε να φτιαχτεί και το δικό σου αυτοκίνητο γρήγορα και να ξαναβρεθούμε σύντομα στο βουνό, όχι ανάποδα αυτή τη φορά ;) !

ΥΓ3: Ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον σας!

Πλήρωμα 106, Γιώργος Μααλούφ – Ζέτα Κωστοπούλου
Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ικανοποιηση απο το συναισθημα που προσφερει η πραγματοποιηση καποιας μεγαλης επιθυμιας
HiDef

Post by HiDef »

Καλλιο αργα παρα ποτε.....

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image[/img]
DINIE

Post by DINIE »

Καλησπέρα και πάλι. Μέχρι πότε θα σκεφτόμαστε το Πευκί? Δεν μπορώ να δουλέψω όλη την εβδομάδα!! Το μυαλό μου είναι κολλημένο εκεί!! Στην πρώτη ειδική της πρώτης ημέρας και στο κόλλημα μας(μισή ώρα ακίνητοι) :roll: , στο χάσιμο,(το μεγαλύτερο που έχουμε κάνει ως πλήρωμα μέχρι τώρα (15-20 λεπτά!)της δεύτερης ειδικής της πρώτης ημέρας :roll: και φυσικά στην κούραση της πρώτης ημέρας, ειδικά την δικιά μου, αφού το προηγούμενο βράδι έμεινα ξύπνιος από το στομάχι μου από τις 4¨30 το πρωί :x . Η δεύτερη ημέρα πήγε πιο καλά αν και το terratrip μας κοψοχόλιασε για λίγο. :shock:
Το roadbook ήταν πολύ καλό, αν και δυσκολευτήκαμε την πρώτη ημέρα μέχρι να συνηθίσουμε το καινούργιο σύστημα.
Ο αγώνας ήταν ολοκληρωμένος από άποψη εδαφικής ποικιλότητας.Είχε βουνό,παραλλία,ποτάμι,όλα σε μεγάλη δόση για να τα ευχαριστηθούμε. :P
Το σύστημα χρονομέτρησης των ειδικών ήταν πιο ωραίο που η μέτρηση ήταν στο τέλος και όχι ενδιάμεση κρυφή.
Ένα έχω να πω : Κύριε Μελέτη μας κακομαθαίνετε!!! :D :D
Για τον πρόλογο δεν λέω κάτι γιατί δεν τον κάναμε, αλλά πολύ θα θέλαμε. Το κρατάμε για του χρόνου. Για να ονειρευόμαστε και κάτι μέχρι τότε. ;)
Και του χρόνου πάλι ΠΕΥΚΙ. :!: :!:
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
http://www.laskari.gr/
stavrosd

Post by stavrosd »

DINIE wrote:Καλησπέρα και πάλι. Μέχρι πότε θα σκεφτόμαστε το Πευκί? Δεν μπορώ να δουλέψω όλη την εβδομάδα!! Το μυαλό μου είναι κολλημένο εκεί!!
:lol: :lol: :lol: Αστα και εγω το ίδιο εχω πάθει :lol: :lol:
Ήταν άψογα! Ο αγώνας,το κλίμα, οι παρέα...όλα!
Δημητριάδης Σταύρος
friar

Post by friar »

Για συνέλθετε γιατί έχουμε Πύργο και μετά Καλάβρυτα.
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
DINIE

Post by DINIE »

friar wrote:Για συνέλθετε γιατί έχουμε Πύργο και μετά Καλάβρυτα.
Ετοιμαζόμαστε για να δηλώσουμε παρόν. :D
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
http://www.laskari.gr/
apnea

Post by apnea »

friar wrote:Για συνέλθετε γιατί έχουμε Πύργο και μετά Καλάβρυτα.

:cry: :cry: :cry: :cry: ....................
Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ικανοποιηση απο το συναισθημα που προσφερει η πραγματοποιηση καποιας μεγαλης επιθυμιας
apnea

Post by apnea »

Την βλέπω να κατεβαίνω με το Cherokee …… ;)
Το νου σας ρεμάλια :lol: :lol:
LRD90

Post by LRD90 »

Επιτέλους κατάφερα να βρώ λίγο χρόνο για να γράψω και γώ τις εντυπώσεις μου για το ΠΕΥΚΙ. Το τονίζω γιατί πραγματικά αξίζει να τονιστεί.

Σαν οργανωτής ζηλεύω(με την καλή έννοια) την ομάδα του offRoad Team για την δυμαμική που έχει στο θέμα. Τα παιδία πραγματικά ξέρουν τι κάνουν και αξίζει να τους εμπιστευτείς.

Σαν αγωνιζόμενος τρελάθηκα γιατί δεν μπόρεσα να βρώ ένα κατάλληλο αυτοκίνητο να τρέξω μιας και το δικό μου είναι στημένο για άλλου είδους αγώνες.

Σαν recovery ευτυχώς δεν χρειάστηκα πουθενά εκτός απο ψιλοπράγματα και αυτό σημαίνει ότι όλα πήγαν καλά.

Θέλω απο την καρδιά μου να πώ περαστικά στο Νίκο που γνώρισα λίγο αλλά πιστεύω ότι είναι απο τις πιό ευγενικές φυσιογνωμίες του χώρου.

Τέλος να ευχαριστήσω τον Μελέτη και τον Doc γιατί κάθε φορά που βλεπόμαστε με κάνουν να αισθάνομαι δικός τους άνθρωπος.

Και μερικές φωτό απο μένα..http://www.4x4north.gr/default.asp
Bogiatzis Cris
Two things are infinite: the universe and human stupidity, and I'm not sure about the universe.
meletis

Post by meletis »

http://ftp.domainbg.com/todor_hristov/G ... A-2010.wmv

ρεπορτάζ απο την Βουλγάρικη τηλεόραση
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”