Κ ενα τελευταιο που παρατηρησα..... παλι στο RB δεν ειχαμε τηλεφωνα της οργανωσης..... πανω κατω ολοι τα ξερουμε, αλλα το θεμα ειναι οτι αν χρειαστει να τα χρησιμοποιησεις πρεπει να τα εχεις προχειρα......
Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το τσεκάρουμε πριν ξεκινάμε κάποιο αγώνα. Ένα τηλέφωνο τουλάχιστον πρέπει να είναι γραμμένο στο roadbook. Αν όχι, στην ενημέρωση πρέπει να μας δίνεται.
Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες
Re: Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
http://www.laskari.gr/
Στο Πευκί ήταν η πρώτη φορά που δεν δώθηκε χαρτάκι με τα τηλέφωνα της διοργάνωσης. Λάθος μέγα, αβλεψεία της γραμματείας αλλά στα TR γίνεται πάντα και εδώ μας ξέφυγε.
Σχετικά με τους θεατές, υπήρχε για πρώτη φορά σε αγώνα, ξεναγός των δημοσιογράφων και των θεατών, και μάχη με τις αρχές για να περάσει ο αγώνας απο προσβάσιμα σημεία, τα οποία απο κάποιο σημείο και μετά αλλοιώνουν τον χαρακτήρα του αγώνα ΄(παρ'ολα αυτα την Red Bull την είδατε στα πιο απίθανα σημεία). Οποιος ρώταγε στην γραμματεία ήξερε και τι να κάνει, δεν ζαλίζετε την γραμματεία ρωτώντας για τον αγώνα, όπως είπε και ο Φωκίωνας τα καλύτερα μέρη έπρεπε να μείνουν στο μεταξύ μας για να μην βάλουμε οχήματα που πάνε στο κου κου ρούκου για μια φωτογραφία και ήταν και δυσπρόσιτα με πρόσβαση απο τις καβάντζες της διοργάνωσης (πολύτιμο στοιχείο για να φτάνεις στην ώρα σου χωρίς καθυστερήσεις).
Σχετικά με τους θεατές, υπήρχε για πρώτη φορά σε αγώνα, ξεναγός των δημοσιογράφων και των θεατών, και μάχη με τις αρχές για να περάσει ο αγώνας απο προσβάσιμα σημεία, τα οποία απο κάποιο σημείο και μετά αλλοιώνουν τον χαρακτήρα του αγώνα ΄(παρ'ολα αυτα την Red Bull την είδατε στα πιο απίθανα σημεία). Οποιος ρώταγε στην γραμματεία ήξερε και τι να κάνει, δεν ζαλίζετε την γραμματεία ρωτώντας για τον αγώνα, όπως είπε και ο Φωκίωνας τα καλύτερα μέρη έπρεπε να μείνουν στο μεταξύ μας για να μην βάλουμε οχήματα που πάνε στο κου κου ρούκου για μια φωτογραφία και ήταν και δυσπρόσιτα με πρόσβαση απο τις καβάντζες της διοργάνωσης (πολύτιμο στοιχείο για να φτάνεις στην ώρα σου χωρίς καθυστερήσεις).
Last edited by meletis on Mon May 03, 2010 21:13, edited 1 time in total.
Όντως τα όρια ήταν άψογα όσον αφορά την δική μας ασφάλεια. Για την ΜΩΤ δεν θα συμφωνήσω με την Δήμητρα. Μπορεί να ήταν υψηλή, όμως όχι άπιαστη. Λίγο να χαθείς βέβαια, να καθυστερήσεις βρε παιδί μου, γινόταν άπιαστη. Όμως πως θα δημιουργηθεί η διαφορά μεταξύ των αγωνιζομένων, αν πιανόταν από τρείς τέσσερις με ευκολία. Στις απλές δύσκολα έτρωγες καπέλο, οπότε? Προσωπικά μου άρεσε η "άπιαστη" ΜΩΤ.meletis wrote:
Σχετικά με τα όρια, δεν υπήρχε σημείο επικίνδυνο που να μην ήταν σημειωμένο στο RB και να μην αναφέρθηκε στην ενημέρωση και το πλέον επικίνδυνο της 2ης μέρας είχε αυστηρότατο όριο. Αν η ΜΩΤ της Ζ2 ήταν μεγάλη, θα πρέπει να το επανεξετάσουμε του χρόνου (περιμένω και άλλους Ζ2 να πούν την άποψη τους).
Οτι να κάνουμε εμείς με τα όρια εσείς πατάτε το φρένο και απο την άλλη δεν συμφωνώ προσωπικά με το να χρειαζόμαστε excelακι για να τρέχουμε αγώνες.
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
Tης πρωτης μερας ηταν απιαστη!DINIE wrote:meletis wrote: Για την ΜΩΤ δεν θα συμφωνήσω με την Δήμητρα. Μπορεί να ήταν υψηλή, όμως όχι άπιαστη. Λίγο να χαθείς βέβαια, να καθυστερήσεις βρε παιδί μου, γινόταν άπιαστη. Όμως πως θα δημιουργηθεί η διαφορά μεταξύ των αγωνιζομένων, αν πιανόταν από τρείς τέσσερις με ευκολία. Στις απλές δύσκολα έτρωγες καπέλο, οπότε? Προσωπικά μου άρεσε η "άπιαστη" ΜΩΤ.
Απο περιεργεια νομιζω οτι μπορει ο Μελετης να μας πει το πρωτο αμαξι της Ζ2 ποσα επιασε.....
Για την δευτερη μερα συμφωνω .... ειδικα η 2η ειδικη ναι πιανοτανε.....
Δεν ειπα να γινοτανε απο 41, 30 κ 32 που εχουμε δει στο παρελθον......
Δημητρα sorry αλλα απλά για να παρακολουθω την κουβεντα σε εχασα
την μια λες μεση ωριαια σε αμεση σχεση με το ατυχημα του Μαλουφ
και την αλλη "ετσι απλά"
τι εννοεις τελικά????
και την αλλη "ετσι απλά"
τι εννοεις τελικά????
Ωπα γιατι οντως με εχασες....Φωκίων wrote:Δημητρα sorry αλλα απλά για να παρακολουθω την κουβεντα σε εχασα
και την αλλη "ετσι απλά"
τι εννοεις τελικά????
Εγω το μονο που ανεφερα σχετικα με ατυχημα (γιατι το συγκεκριμενο ατυχημα ηταν απλα το παραδειγμα) ειναι οτι υπηρχε κομματι δρομου που ειχε γκρεμο απο την μια κ στο δρομο δεν χωραγαν 2 αμαξια ευκολα..... εκει κατα την γνωμη μου θα επρεπε να υπαρχει αυστηρο οριο τυπου 30-35 που εχουμε δει στο παρελθον, με την λογικη οτι αν καποιος "χαμενος" εμφανιζοταν ξαφνικα πατημενος πισω απο τυφλη στροφη με επιλογες την μετωπικη η το γκρεμο εκει τα πραγματα θα ηταν δυσκολα..... αυτο μονο..... (φυσικα το οριο θα "συγκρατουσε" κ τους θερμοαιμους που θα πηγαιναν πατημενοι σε 90μοιρες στροφες με ευθεια στο.... κενο)
Τελικά καλή μου ΔΕΝ σε εχασα.....
κανενα οριο δεν μπορει να προβλευθει για να μην γινει η χαζομαρα...
πχ αναποδα στην διαδρομη και ταπα...
ειναι σα να μου λες οτι υπαρχει οριο ασφαλειας να συνεχιζεις τρεχεις με κομμενη παναρ πχ...
ειναι σα να μου λες οτι υπαρχει οριο ασφαλειας να συνεχιζεις τρεχεις με κομμενη παναρ πχ...
[quote="mitsos
Tης πρωτης μερας ηταν απιαστη!
Απο περιεργεια νομιζω οτι μπορει ο Μελετης να μας πει το πρωτο αμαξι της Ζ2 ποσα επιασε.....
Δεν ειπα να γινοτανε απο 41, 30 κ 32 που εχουμε δει στο παρελθον......[/quote]
Νομίζω πως δεν έχει σημασία τι ΜΩΤ έπιασε το πρώτο της Ζ2 (αν και ο Καστρινάκης πλησίασε αρκετά) αλλά τι ΜΩΤ είχανε κατά μέσο όρο τα αυτοκίνητα της Ζ2. Δεν θέλουμε αγώνα που η ΜΩΤ να πιάνεται εύκολα. Είναι κουραστικό να προσπαθείς να πιάσεις την ΜΩΤ για 70-90 χλμ αλλά έτσι μπορείς να ξεχωρήσεις αυτούς που πάνε γρήγορα. Μετά το κόλλημα της πρώτης ειδικής αν πιάναμε την ΜΩΤ τότε ο αγώνας δεν θα είχε καμμία πρόκληση. Πιέσαμε αρκετά για να μην μείνουμε πίσω μετά την μισή ώρα κολλήματος και τα 40 λεπτά καπέλο που φάγαμε μας βγάλανε εκτός διεκδίκησης και αυτό είναι το ωραίο της υψηλής ΜΩΤ. Τα 15 λεπτα καθυστέρησης λόγω χασίματος στην δεύτερη (thanks για την βοήθεια εκεί ,ακόμα θα το ψάχναμε) μας αποτελειώσανε. Αν η ΜΩΤ ήταν πιο χαμηλή και δεν τρώγαμε καπέλα τότε τι αγώνας θα ήταν ? Όλοι θα τερματίζαμε στους χρόνους μας.
Tης πρωτης μερας ηταν απιαστη!
Δεν ειπα να γινοτανε απο 41, 30 κ 32 που εχουμε δει στο παρελθον......[/quote]
Νομίζω πως δεν έχει σημασία τι ΜΩΤ έπιασε το πρώτο της Ζ2 (αν και ο Καστρινάκης πλησίασε αρκετά) αλλά τι ΜΩΤ είχανε κατά μέσο όρο τα αυτοκίνητα της Ζ2. Δεν θέλουμε αγώνα που η ΜΩΤ να πιάνεται εύκολα. Είναι κουραστικό να προσπαθείς να πιάσεις την ΜΩΤ για 70-90 χλμ αλλά έτσι μπορείς να ξεχωρήσεις αυτούς που πάνε γρήγορα. Μετά το κόλλημα της πρώτης ειδικής αν πιάναμε την ΜΩΤ τότε ο αγώνας δεν θα είχε καμμία πρόκληση. Πιέσαμε αρκετά για να μην μείνουμε πίσω μετά την μισή ώρα κολλήματος και τα 40 λεπτά καπέλο που φάγαμε μας βγάλανε εκτός διεκδίκησης και αυτό είναι το ωραίο της υψηλής ΜΩΤ. Τα 15 λεπτα καθυστέρησης λόγω χασίματος στην δεύτερη (thanks για την βοήθεια εκεί ,ακόμα θα το ψάχναμε) μας αποτελειώσανε. Αν η ΜΩΤ ήταν πιο χαμηλή και δεν τρώγαμε καπέλα τότε τι αγώνας θα ήταν ? Όλοι θα τερματίζαμε στους χρόνους μας.

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
Δλδ με αυτη τη λογικη να μην βαζουνεε ορια γενικοτερα ποτε κ πουθενα για θεματα τερραιν (πχ γκρεμους) ε?Φωκίων wrote:Τελικά καλή μου ΔΕΝ σε εχασα.....
Αυτά Δήμητρα τα έχουμε πεί με τον Σταύρο στην ίδια ενότητα πιο πριν και έχουμε λίγο πολύ κατασταλάξει με το τι μας αρέσει.mitsos wrote:Δλδ με αυτη τη λογικη να μην βαζουνεε ορια γενικοτερα ποτε κ πουθενα για θεματα τερραιν (πχ γκρεμους) ε?Φωκίων wrote:Τελικά καλή μου ΔΕΝ σε εχασα.....
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ