Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!St. Tselios wrote: ......και σκ@τ@ ακομα.......

Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!St. Tselios wrote: ......και σκ@τ@ ακομα.......
Ναι το λέω ευθαρσώς και πάρε τον Μάνθο να δεις πόσο θα σου πάει...aggas wrote:Δηλαδή ρε Λέλο επειδή βρήκα και για το δικό μου λές καλυτερα toughdog από rancho;
Aν έχεις θέμα με το ηλεκτρονικό μπορείς απλά να μην το πάρεις.St. Tselios wrote: Δεν ξερω Καγκουροαδερφε...αλλα αυτα εμενα μου φαινονται πολυ light κατασκευες (ηλεκρονικα κλπ.)
Οσο πιο απλο ειναι το αυτοκινητο...τοσο πιο δυσκολα χαλαει...
Που να ζησουν αυτα στα χερια μας???
Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Drimon wrote:Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!St. Tselios wrote: ......και σκ@τ@ ακομα.......
Γιατι εχει και ΣΚΑΤΑ στα λιβαδια....δεν ειναι δηλαδη οσο παραμυθενια φαινονταιSt. Tselios wrote:Ελα ρε σας πειραξαν τα σ...α
Οταν πας σε λιβαδια,βοσκοτοπους κλπ. τι πατας?
Μονο παπαρουνες?
St. Tselios wrote:Ελα ρε σας πειραξαν τα σ...α
Οταν πας σε λιβαδια,βοσκοτοπους κλπ. τι πατας?
Μονο παπαρουνες?
Ο Xaris εχει ασχημη εμπειρια και αν βρεθουμε θα σας την πει ο ιδιος...![]()
Τωρα για τα αμορτισερ...πολλα τα λεφτα Nicola.
Αλλά άλλος τσιμπάει!!!!Nicolas wrote: Στο drimon το λέω βρε Λέλο....
Και τί να κάνω;Nicolas wrote:.......που έχει φαγωθεί να απαντάει.....
Α!!! Όλα κι όλα. Εγώ τίτλους άλλων δεν κλέβω!Nicolas wrote: Ρε καγκουράκο drimon νομίζω πως θα σε βαφτίσουμε τον μαϊντανό του καγκουροκλάμπ. (Μαϊντανός γενικότερα είναι ως γνωστόν ο Φωκίωνας)
Nicolas wrote:.....και πήγαινα πίπα κώλο ένα βιαστικό-έτσι νόμιζε- 106 ανεβαίνοντας στα στροφιλίκια του Πηλίου...
Eγω αν το δοκιμασω αυτο...ή θα με ψαχνουν να με βρουν...ή θα κλεβω λιγο δρομο...Nicolas wrote:...και πήγαινα πίπα κώλο ένα βιαστικό-έτσι νόμιζε- 106 ανεβαίνοντας στα στροφιλίκια του Πηλίου...
Αμέ...Drimon wrote:Nicolas wrote:.....και πήγαινα πίπα κώλο ένα βιαστικό-έτσι νόμιζε- 106 ανεβαίνοντας στα στροφιλίκια του Πηλίου...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με το μπασταρδοπερίπτερο όλα αυτά;;;
Nicolas wrote: Αμέ...
Μπορώ να κάνω ακριβώς το ίδιο με δεμένο ένα Jimny από πίσω.
Το πολύ πολύ να διώχνω λίγο κωλαράκι παραπάνω.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()