Καγκουρο video & φωτο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
georgexj

Re: Καγκουρο video & φωτο

Post by georgexj »

υποψιν σταυρο οτι ειμαστε την επομενη μερα απο την γιορτη μου.δεν ειχαμε τι να κανουμε κ λεμε δεν παμε να τα πιουμε μεχρι την αθηνα???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
γιαννακη αυτα κανεις κ θα μας παρεξηγησουνε τα παιδια!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lker

Post by lker »

kostas654 wrote:Oχι αλλα τωρα που το βλεπω καλυτερα μοιαζει παρα πολυ,
ειμαστε στην Αθηνα σε ενα μαγαζι στο Ζεμπερεκι στο Μοσχατο
georgexj wrote:υποψιν σταυρο οτι ειμαστε την επομενη μερα απο την γιορτη μου.δεν ειχαμε τι να κανουμε κ λεμε δεν παμε να τα πιουμε μεχρι την αθηνα???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
γιαννακη αυτα κανεις κ θα μας παρεξηγησουνε τα παιδια!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλά ρε τομάρια ... και σας το είπα τηλεφωνικώς και στους 2 περιπτεράδες ... πάρτε κανά τηλ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε όταν είστε στα μέρη μας ... αλλά χεσμένους μας έχετε των Αθηνων :lol: :lol: :lol: Ρατσιστές :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
St. Tselios

Post by St. Tselios »

georgexj wrote:υποψιν σταυρο οτι ειμαστε την επομενη μερα απο την γιορτη μου.δεν ειχαμε τι να κανουμε κ λεμε δεν παμε να τα πιουμε μεχρι την αθηνα???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nαι.......και μετα πηγατε και βολτα στην Παρνηθα για Καγκουριες? :lol: :lol: :lol:

Ο lker εχει δικιο... :)
Image
johny4x4

Post by johny4x4 »

Λευτέρη έχεις δίκαιο!
Απλά το κανονίσαμε τελευταία στιγμή!
Δεν ηταν να πάμε!
Αλλα δεν χανόμαστε!
Την επόμενη φορά!!!

Τσελιο πια πάρνηθα ρε??
Εμενα το εργαλείο είναι μόνιμα κλειδωμένο!!!
Απαγορεύεται το χώμα! Εχει αλλεργίες!!!
Στην καγκουροσυνάντηση μπορεί και να μου κακοφανει και να αράξω να βοηθήσω τον ντριμονι με το ψάρεμα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Θοδωράκοοοοοοο!!!!
Image
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Εχει κατι πεστροφες φιλαρακι εκει...
Θα γλυτωσουμε και τις ταβερνες...
Λοιπον αυτο θα γινει...
Θα βρουμε ενα εμποδιο καλο...
Οποιος δεν το βγαλει θα παει για ψαρεμα.
Οποιος θα σπασει θα βαλει την φωτια.
Οποιος το βγαλει θα παει βολτα.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
Drimon

Post by Drimon »

johny4x4 wrote: Τσελιο πια πάρνηθα ρε??
Εμενα το εργαλείο είναι μόνιμα κλειδωμένο!!!
Απαγορεύεται το χώμα! Εχει αλλεργίες!!!
Στην καγκουροσυνάντηση μπορεί και να μου κακοφανει και να αράξω να βοηθήσω τον ντριμονι με το ψάρεμα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Θοδωράκοοοοοοο!!!!
Γιαννάκη, το ότι δεν το πατάς σε χώμα τον τελευταίο καιρό, μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο Μιχαλόπουλος (δεν είναι και λίγο το κράξιμο που σου έχει ρίξει εδω μέσα)!!!!
Όσο για το ψάρεμα...............θα σε απογοητεύσω αλλά μάλλων θα ψαρεύεις μόνος σου (εκτώς κι αν θέλει να σου κάνει παρέα ο Τσέλιος)!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Drimon

Post by Drimon »

St. Tselios wrote: .....Οποιος θα σπασει θα βαλει την φωτια....
Είσαι σύγουρος;;;
Θα βάλεις τον Αρχί να βάλει φωτιά;;;; :shock: :shock: :shock: :shock:
Θα κάψει όλα τα Άγραφα!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Drimon wrote:
St. Tselios wrote: .....Οποιος θα σπασει θα βαλει την φωτια....
Είσαι σύγουρος;;;
Θα βάλεις τον Αρχί να βάλει φωτιά;;;; :shock: :shock: :shock: :shock:
Θα κάψει όλα τα Άγραφα!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Image
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Έλα ντε...
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
antonisxj

Post by antonisxj »

αν υπονοείτε ότι θα σπάσω, είστε πολύ γελασμένοι.
έχω ενυσχύσει τα πάντα.
δεν σπάει, δεν χαλάει.
Το πιάνει όμως το μάτι και οι γκαντέμηδες.
μην ακούσω κανένα (και το εννοώ κανένα) να λέει μαλακίες ή υπονοούμενα για σπασίματα και μαλακίες, τότε θα χεστούμε ανεπανόρθωτα.
Εντολή πρός Τσέλιο και Drimon, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟ, Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ο Ν Τ Α Ι
if it doesn't break, fix it until it does
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”