Και σιγουρα στο μερος που εγινε ο συγκεκριμενος αγωνας με την κριση που περναμε...και που ολοκληρωνεται ειναι ενα θαυμα.
Γι'αυτο λεω πως ο Βαξεβανης εχει δικιο...
Nicolas wrote:Άντε σταματήστε το τώρα, γιατί αν θίξουμε τον Πάνο, πάλι δεν θα διαπιστώσουμε αν είναι αληθινός ή
δημιουργία του matrix
Βασικά θα μου ταίριαζε καλύτερα το "όχι μόνο από το DVD του", γιατί και από αυτό κρίνεται φίλε Σταύρο μιας και είναι η προβολή του!!! Τώρα το είπα και πρίν ... σωστή λάθος, βαριά ελαφρυά ... κριτική είναι και αυτή!St. Tselios wrote:Συμφωνω Λευτερη...αλλα...δεν κρινεται ενας αγωνας απο το DVD του...![]()
St. Tselios wrote:Και σιγουρα στο μερος που εγινε ο συγκεκριμενος αγωνας με την κριση που περναμε...και που ολοκληρωνεται ειναι ενα θαυμα........................
Τι λές μωρέ Λέλο και εσύ.............Nicolas wrote:
Και συ ρε παλιοκάγκουρα agga, τί μανιάτικα είναι αυτά?
Σου έθιξαν τον σχιστομάτη και το φυλάς για να το βγάλεις σε άσχετο θέμα?
Ούρτου ρε, κανόνισε να έρθεις στην συνάντηση και άσε τις λαλακίες.
Άντε μην έρθω να σε μαζέψω εγώ να μάθεις πως είναι και οι φρέσκοι αμερικλάνοι.![]()
Ούχ γκάφα. Σόρρυ ρε dude το ξέχαψα.aggas wrote: και αν δεν θυμάσαι να σου υπενθυμίσω ότι την ημέρα της συνάντησης θα βαφτίζω τον γιό μου!!![]()
![]()
Στο festival λες?
Αυτο τι ειναι?Nicolas wrote: έχει 3.5'' ρυθμιζόμενη tough dog.
Τί εννοείς τρισκαγκουρομέγιστε Τσέλιο?St. Tselios wrote:Αυτο τι ειναι?Nicolas wrote: έχει 3.5'' ρυθμιζόμενη tough dog.![]()
Τιποτα διαστημικο παλι?
Δεν ξερω Καγκουροαδερφε...αλλα αυτα εμενα μου φαινονται πολυ light κατασκευες (ηλεκρονικα κλπ.)Nicolas wrote:Τί εννοείς τρισκαγκουρομέγιστε Τσέλιο?
Δεν ξέρεις την tough dog?