ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ Κ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ???!!!!!!!!!!!Nicolas wrote:Τί σας λέει το νέο μου avatar?
ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ!!!!!!!!!!

ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ Κ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ???!!!!!!!!!!!Nicolas wrote:Τί σας λέει το νέο μου avatar?
Άσχημα όνειρα βλέπεις Αχχιλέα!!!!!Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ Κ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ???!!!!!!!!!!!
aggas wrote:Πολύ καλύτερο από το προηγούμενο. Ρε Νικολάκι μπορείς να βοηθήσεις;Προσπαθώ να βάλω καινούργια φωτό σαν άβαταρ αλλά στο resize μου βγαίνει πάλι μικρή αν το κάνω σύμφωνα με τις οδηγίες του siteNicolas wrote:Τί σας λέει το νέο μου avatar?![]()
![]()
![]()
Nicolas wrote:aggas wrote:Πολύ καλύτερο από το προηγούμενο. Ρε Νικολάκι μπορείς να βοηθήσεις;Προσπαθώ να βάλω καινούργια φωτό σαν άβαταρ αλλά στο resize μου βγαίνει πάλι μικρή αν το κάνω σύμφωνα με τις οδηγίες του siteNicolas wrote:Τί σας λέει το νέο μου avatar?![]()
![]()
![]()
Κάνε την φωτογραφία jpg και ρίξε την ποιότητα των χρωμάτων.
georgexj wrote:θες να γινεις wrangleras αχιλλεα????δεν σου το χα.για cheroka σε εκοβα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:georgexj wrote:θες να γινεις wrangleras αχιλλεα????δεν σου το χα.για cheroka σε εκοβα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΟ WRANGLER K XJ ME XIΛIA XJ!!!!!
ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ!!!!!!!!!?????????