τις μπροστινες δηλαδη (αυτες στο μπροστα φτερο,διπλα απο το φλας)λες να τις βγαλω τραβηχτες?φοβαμαι μη σπασω τιποτα εκει..
ελα ντε!kostas654 wrote:
Ε και μ@λακια να κανεις θα πεσει το φτερο απο πανω μην σκασεις κιολας
Και μ.....κια να κάνεις μην ανχώνεσαι, περίπτερο είναι, δεν θα σε παρεξηγήσει κανείς!!!!!kostas654 wrote:......Ε και μ@λακια να κανεις θα πεσει το φτερο απο πανω μην σκασεις κιολας......
Εσύ έχεις κάνει το φόρουμ όλο μια μεγάλη αγκελία για το υπέρτατο ρημάδι σου!PanosXJ wrote:...πούλα το περίπτερο και αγόρασε ένα μεγαλειώδες XJ" !!!!
φιλε Πανο μου αρεσει πολυ και το XJ σα σουλουπι,εχει ικανοτητες κλπ,αλλα ειμαι 25 χρονων!PanosXJ wrote:...και φυσικά η υπέρτατη συμβουλή που μπορούμε επίσης να δώσουμε είναι αυτή που την ανέφερε και ο Παν-Μέγιστος Πρόεδρός μας!!!! "...πούλα το περίπτερο και αγόρασε ένα μεγαλειώδες XJ" !!!!
Ωχ,ωχ,ωχalex-tj97 wrote:φιλε Πανο μου αρεσει πολυ και το XJ σα σουλουπι,εχει ικανοτητες κλπ,αλλα ειμαι 25 χρονων!PanosXJ wrote:...και φυσικά η υπέρτατη συμβουλή που μπορούμε επίσης να δώσουμε είναι αυτή που την ανέφερε και ο Παν-Μέγιστος Πρόεδρός μας!!!! "...πούλα το περίπτερο και αγόρασε ένα μεγαλειώδες XJ" !!!!
τι να το κανω το οικογενειακο?για 35αρηδες+ με παιδια ειναι αυτο το αμαξι!![]()
XJ:για αυτους που ειναι η αισθανονται γεροι!
εμεις χαιρομαστε ακομα τα νιατα μας!![]()
αυτα για τα περιπτερα εγω τα ακουω βερεσε!οσα δεν φτανει η αλεπου...![]()
![]()
Όχι φίλε μου, κάνεις λάθος!alex-tj97 wrote: ....τι να το κανω το οικογενειακο?για 35αρηδες+ με παιδια ειναι αυτο το αμαξι!
Πάει στο περίπτερο και τα ψωνίζει.......!!!alex-tj97 wrote:.....οσο για αυτα που λετε για περιπτερα κλπ εγω τα ακουω βερεσε!οσα δεν φτανει η αλεπου....
και τι θα γινει?το πολυ πολυ να γινει καμια επανασταση..να πεσει και η βασιλεια.τετοια καθεστωτα μου καθονται στο στομαχι!