U.S.A. vs Japan
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
-
Re: U.S.A. vs Japan
Ναι....
Θα γινει ενα αλλο αυτοκινητο...και οταν θα σε ρωτανε τι ειναι αυτο εσυ θα λες:
-Ενα πρωην Jimny
-Ενα πρωην Jimny

-
Για να γινει ενα σαν το δικο μου...οχι πανω απο 20.000 € (μαζι με την αγορα)Drimon wrote:Το wrangler πόσα;;;

Γιατί;St. Tselios wrote:Ναι....
-Ενα πρωην Jimny
Το wrangler θα είναι το ίδιο;;;
Με δουλεύεις;;;;
-
Ε!!!! Τώρα με δουλεύεις!!!St. Tselios wrote: Για να γινει ενα σαν το δικο μου...οχι πανω απο 20.000 € (μαζι με την αγορα)
Πόσο είναι το κόστος αγοράς ενός καινούριου ρε παντέρμο;
Εννοώ ένα πρώην wrangler.St. Tselios wrote:Τi εννοεις ιδιο?Drimon wrote: Το wrangler θα είναι το ίδιο;;;
-
Ποιος σου ειπε ρε να παρεις καινουργιο ρε ψαρα?Drimon wrote:Ε!!!! Τώρα με δουλεύεις!!!St. Tselios wrote: Για να γινει ενα σαν το δικο μου...οχι πανω απο 20.000 € (μαζι με την αγορα)
Πόσο είναι το κόστος αγοράς ενός καινούριου ρε παντέρμο;
Θα παρεις ενα καινουργιο αυτοκινητο για να το γαμας?

-
Δηλαδη το δικο μου δεν σου μοιαζει για Wrangler?Drimon wrote:Εννοώ ένα πρώην wrangler.St. Tselios wrote:Τi εννοεις ιδιο?Drimon wrote: Το wrangler θα είναι το ίδιο;;;

ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ WRANGLER????ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ!!!!!Η ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Κ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΨΗΓΕΙΟ ΜΕ ΡΟΔΕΣ!!!!!
ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΠΑΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ!!!!ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ????ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΣ!!!!

ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΠΑΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ!!!!ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ????ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΣ!!!!