U.S.A. vs Japan
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: U.S.A. vs Japan
....εντάξει μπορεί να ψιλοβρίσκουν στις γωνίες τα XJ.....και τι έγινε; ...κανένα άλλο μειονέκτημα; .....και εντελώς stock με αντιστρεπτικές off kai 2 μπλοκέ (έστω TruTrac 75%) θα πρέπει να προσπαθήσεις πολυ να το κολλήσεις.....(γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε "άν δεν κολλήσεις σημαίνει ότι δεν προσπάθησες πολυ"!!!!) 

It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
Λοιπόν εγώ θα σας πω ένα περιστατικό που μου συνέβη στην Λ. Πλαστήρα πριν δύο χρόνια.Είμαστε μια παρέα 5 αυτοκίνητα, το ΤΕΡΑΝΟ, ένα εξτζέι δυομισάλιτρο, ένα κάπατζέι 3.7, ένα Νίβα και ένα τζιμνάκι. Όλα μαμά μόνο με λάστιχα λάσπης.Ανεβαίνουμε προς το καταφύγιο των αγράφων και σε κάποιο σημείο του δρόμου βρίσκουμε αρκετή λάσπη και λούκια. Το σημείο είναι τέτοιο που αναγκαστικά πέφτουν οι τροχοί στα βαθειά λούκια για να περάσεις. Περνάω πρώτος εγώ άνετα και από πίσω το εξτζέι το οποίο τελικά βρείσκει κοιλιά και μένει στον αέρα. Τον τραβάω, τον περνάω και από πίσω έρχετε το τζιμνάκι το οποίο περνάει οκ, το νίβα επίσης οκ και τελευταίο το κάπατζέι το οποίο κάθετε και αυτό μεγαλοπρεπώς με την κοιλιά και τον βγάζει το Λάντα.
Τα συμπεράσματα δικά σας, και αν θέλετε να συγκρίνουμε πραγματικά κάποια πράγματα θα τα συγκρίνουμε σε επίπεδο παράδοσης από το εργοστάσιο.
Τα συμπεράσματα δικά σας, και αν θέλετε να συγκρίνουμε πραγματικά κάποια πράγματα θα τα συγκρίνουμε σε επίπεδο παράδοσης από το εργοστάσιο.
εδω διαφωνω και θα σου εξηγησω αμεσως το γιατι....για wrangler παντα μιλαω...το συγκεκριμενο αυτοκινητο εχει βγει απο το εργοστασιο για να βελτιωθει,τι εννοω,προσπαθησε να οδηγησεις ενα wrangler μαμα με 150-160,αδυνατον με τοσο μαλακο τιμονι που εχει νομιζεις οτι αν οι κινησεις σου δεν ειναι ακριβειας θα σκοτωθεις...το εκαναν ετσι για να βαλεις μεγαλυτερα λαστιχα
Πες μου ενα αλλο αυτοκινητο...μονο ενα που μπορει να παρει ανετα 35αρια χωρις να τροχισεις θολο?
Τωρα για τα xj ας μιλησουν οι κατοχοι τους.
Πραγματικα πιστευω οτι εκει που παει ενα jimny μαμα δεν παει το πιο απλο wrangler(μην πιασουμε rubicon κλπ)
Αλλα το θεμα ειναι οτι σε ολα τα αλλα αυτοκινητα οι δυνατοτητες τους ειναι περιορισμενες...μην κοιτας που εχουν βγαλει διαφορα κιτ...αυτο δεν λεει κατι,αυτο εγινε μετα ενω τα wrangler βγηκαν για αυτο και μονο το λογο
Πες μου ενα αλλο αυτοκινητο...μονο ενα που μπορει να παρει ανετα 35αρια χωρις να τροχισεις θολο?
Τωρα για τα xj ας μιλησουν οι κατοχοι τους.
Πραγματικα πιστευω οτι εκει που παει ενα jimny μαμα δεν παει το πιο απλο wrangler(μην πιασουμε rubicon κλπ)
Αλλα το θεμα ειναι οτι σε ολα τα αλλα αυτοκινητα οι δυνατοτητες τους ειναι περιορισμενες...μην κοιτας που εχουν βγαλει διαφορα κιτ...αυτο δεν λεει κατι,αυτο εγινε μετα ενω τα wrangler βγηκαν για αυτο και μονο το λογο
Κώστας Γκιαούρης
-
+1000kostas654 wrote:...για wrangler παντα μιλαω...το συγκεκριμενο αυτοκινητο εχει βγει απο το εργοστασιο για να βελτιωθει...

Δηλαδή για να καταλάβω- και εδώ ας μας πεί και ο Νικόλας την γνώμη του- να πάω να δώσω 40 χιλιάρικα για ένα αυτοκίνητο το οποίο για να πάει εκεί που θα πάει ένα μαμά τζίμνυ θα πρέπει να του ρίξω άλλα 20; Αυτό μου λέτε ή εγώ κατάλαβα λάθος;St. Tselios wrote:+1000kostas654 wrote:...για wrangler παντα μιλαω...το συγκεκριμενο αυτοκινητο εχει βγει απο το εργοστασιο για να βελτιωθει...
johny4x4 wrote:Καλά πάνω υπερβάλεις και εσυ τώρα!!
Είπαμε θέλει πολύ πατέντα για να γίνει τελείως τούμπανο αλλά αντίστοιχα και τα jeep για να γίνουν αναλογικά πάντα το ίδιο τούμπανα θέλουν παρόμοια πράγματα!
Αυτό που λέω εγώ είναι οτι για το jimny θα πληρώσεις πάρα πολλά γιατί είναι λίγες οι εταιρείες που φτιάχνουν κάποιες έτοιμες λύσεις για αυτά τα αυτοκίνητα και για όλα φταίει το οτι δεν κυκλοφόρησε αμερική.
Όπως και να το κάνουμε στην Αμερική στοιχίζουν πιο φτηνά γιατι τα φτιάχνουν σε τεράστιες ποσότητες αντίθετα με την Ευρώπη που στοιχίζουν υπερδιπλάσια!!!
Τωρα για τα cherokee σε σχέση με τα jimny εκτός του οτι είναι πιο ανετα κατα τα άλλα..... κλάφτα!!!
Βάλε ενα μαμα jimny δίπλα απο ένα μαμά cherokee να δούμε πιο θα πάει πιο μακρυά!!!
Δεν θυμάμαι τον georgexj οταν είμασταν όλοι μαμά και πηγαίναμε εκδρομές εγώ με το jimny και ο Κώστας με το wrangler και ακούγαμε όλο γκαπ γκουπ που βρίσκανε οι μούρες και οι κώλοι!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε παλιο σαυρα τι εγραψες εδω?????δεν ντρεπεσαι καθολου????τι θες να σου βγαλω τα απλητα στην φορα?????

θες να αρχισω να σου θυμιζω περιπτωσεις για να αρχισουμε να συγκρινουμε????
που σου μαζευαμε συνεχεια τα πλαστικα με τον κωστα γιατι ηθελες να ρθεις απο κει που πηγαιναμε???

κ αλλα πολλα????γιατι με προκαλεις????
ξερεις ποσα βιντεακια εχω οταν τα ειχαμε μαμα τα αυτοκινητα????ξερεις ποσες φορες σε εχω κολλημενο με το παλιο τηλεκατευθηνομενο που ειχες?????απο που να αρχισω κ που να τελειωσω,που καθε φορα οταν κολλαγες αλλαζες χρωμα(κιτρινιζες)γιατι σκεφτοσουνα οτι θα σε τραβηξουμε κ φοβοσουνα μην σου κοπει στην μεση!!!!αντε τωρα.δεν φτανει που σε καναμε ανθρωπο μιλας κιολας!!!!
ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ (JIMNY)ΗΤΑΝΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!

-
Θα στο πω αλλιως εγω το ερωτημα σου...aggas wrote:Δηλαδή για να καταλάβω- και εδώ ας μας πεί και ο Νικόλας την γνώμη του- να πάω να δώσω 40 χιλιάρικα για ένα αυτοκίνητο το οποίο για να πάει εκεί που θα πάει ένα μαμά τζίμνυ θα πρέπει να του ρίξω άλλα 20; Αυτό μου λέτε ή εγώ κατάλαβα λάθος;
Ποσα λεφτα θελει ενα Jimny για να εχει δυναμη,να ειναι κολοφτιαγμενο,και να μην σπαει?

-
georgexj wrote: ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ (JIMNY)ΗΤΑΝΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΟ!!!!St. Tselios wrote:Θα στο πω αλλιως εγω το ερωτημα σου...aggas wrote:Δηλαδή για να καταλάβω- και εδώ ας μας πεί και ο Νικόλας την γνώμη του- να πάω να δώσω 40 χιλιάρικα για ένα αυτοκίνητο το οποίο για να πάει εκεί που θα πάει ένα μαμά τζίμνυ θα πρέπει να του ρίξω άλλα 20; Αυτό μου λέτε ή εγώ κατάλαβα λάθος;
Ποσα λεφτα θελει ενα Jimny για να εχει δυναμη,να ειναι κολοφτιαγμενο,και να μην σπαει?

ΜΕΧΡΙ Κ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΙΔΑ!!!!
6000 με 7000€St. Tselios wrote: Ποσα λεφτα θελει ενα Jimny για να εχει δυναμη,να ειναι κολοφτιαγμενο,και να μην σπαει?