U.S.A. vs Japan
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: U.S.A. vs Japan
...πες τα Johnny.....έτσι ν'αγιάσει ο στόμας σου!!!! 

It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
...και δεν χρειάζεται να πάει κανείς μακρυά αλλά μόλις μέχρι τον αρκετά συμπαθητικό Δήμο του Ταύρου (βλέπε X-treme4x4) στον Βαγγέλη τον Τσούκα....εκεί θα δεί τι συμβαίνει για να μετατραπεί ένα τζιποειδές του τύπου αυτού σε όχημα εκτός δρόμου....(είμαι απόλυτα ακριβής στις τοποθετήσεις μου!)....πραγματικός πόλεμος πατέντας και ηλεκτροσυγκολλήσεως, πατέντα στην πατέντα ώ πατέντα και ράβε-ξήλωνε παντού, για να μπούνε τα συστηματάκια που είναι ανγκαία για να μπορεί το τζιποειδές αυτό να έρχεται στο βουνό και να κάνει διάφορες μαγκιές!!!! (κάπου διάβασα για ένα ασημί λέει που προκαλεί τρόμο....)
Σκεφτείται λοιπόν ότι αυτά τα τζιποειδή συγκρίνονται με τα οχήματα της Jeep που μ'ένα απλούστατο και οικονομικό κιτάκι (budget boost) των Ε200 της TERAFLEX, βγαίνει στο βουνό και κατακτά κάθε κορυφή του!!!!

Σκεφτείται λοιπόν ότι αυτά τα τζιποειδή συγκρίνονται με τα οχήματα της Jeep που μ'ένα απλούστατο και οικονομικό κιτάκι (budget boost) των Ε200 της TERAFLEX, βγαίνει στο βουνό και κατακτά κάθε κορυφή του!!!!
Last edited by PanosXJ on Fri Apr 16, 2010 08:13, edited 2 times in total.
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
....αμάν πιά...ΕΛΕΟΣ!!!! 

XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
....οποιοδήποτε αυτοκίνητο μπορεί να μετατραπεί σε καθαρόαιμο εκτός δρόμου τετρακίνητο και να κάνει απίθανα πράγματα.....μπείτε στο διαδίκτυο και θα βρείτε πολλά ιδιαίτερα στη Ρωσσία!!! Εκεί φτιάχνουν τα πάντα 4Χ4 και ακόμη 6Χ4!!!! Και όταν λέω τα πάντα το εννοώ!!! Lada κούρσες, Moschovits και άλλες διάφορες ρώσσικες σακαράκες.....
Αλλάζεις κινητήρα(χωρίς πολλές φορές να είναι αναγκαίο), βάζεις δυο σταθερούς άξονες με τα διαφορικά τους, βοηθητικό κιβώτιο, σούστες και ίσως μπράτσα και είναι έτοιμο το τζιποειδές.....δεν χρειάζεται και πολυ φιλοσοφία....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ με ένα Jeep!!!! Και για να μην ξεχνιόμαστε :
JEEP THERE'S ONLY ONE!
Αλλάζεις κινητήρα(χωρίς πολλές φορές να είναι αναγκαίο), βάζεις δυο σταθερούς άξονες με τα διαφορικά τους, βοηθητικό κιβώτιο, σούστες και ίσως μπράτσα και είναι έτοιμο το τζιποειδές.....δεν χρειάζεται και πολυ φιλοσοφία....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ με ένα Jeep!!!! Και για να μην ξεχνιόμαστε :
JEEP THERE'S ONLY ONE!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
-
Σε ποιον τα λες αυτα ρε Pano?PanosXJ wrote:JEEP THERE'S ONLY ONE!
Στον Drimon?
Λεει εμενα κολλυμενο...
Εγω εχω ανεβει και εχω δοκιμασει ολα τα ''καθαροαιμα'' τετρακινητα...πριν καταληξω στο Wrangler.
Απο Samurai...μεχρι Blazer K5.
Αυτος το μονο που εχει οδηγησει ειναι το Jimnaκι του και νομιζει πως οδηγαει τον πυραυλο του αιωνα.
Ποιος λοιπον ειναι ο κολυμενος?
Αυτος που τα εχει δοκιμασει ολα..... ή αυτος που ανεβηκε στο πρωτο 4Χ4 που του βρεθηκε μπροστα?

Καλά πάνω υπερβάλεις και εσυ τώρα!!
Είπαμε θέλει πολύ πατέντα για να γίνει τελείως τούμπανο αλλά αντίστοιχα και τα jeep για να γίνουν αναλογικά πάντα το ίδιο τούμπανα θέλουν παρόμοια πράγματα!
Αυτό που λέω εγώ είναι οτι για το jimny θα πληρώσεις πάρα πολλά γιατί είναι λίγες οι εταιρείες που φτιάχνουν κάποιες έτοιμες λύσεις για αυτά τα αυτοκίνητα και για όλα φταίει το οτι δεν κυκλοφόρησε αμερική.
Όπως και να το κάνουμε στην Αμερική στοιχίζουν πιο φτηνά γιατι τα φτιάχνουν σε τεράστιες ποσότητες αντίθετα με την Ευρώπη που στοιχίζουν υπερδιπλάσια!!!
Τωρα για τα cherokee σε σχέση με τα jimny εκτός του οτι είναι πιο ανετα κατα τα άλλα..... κλάφτα!!!
Βάλε ενα μαμα jimny δίπλα απο ένα μαμά cherokee να δούμε πιο θα πάει πιο μακρυά!!!
Δεν θυμάμαι τον georgexj οταν είμασταν όλοι μαμά και πηγαίναμε εκδρομές εγώ με το jimny και ο Κώστας με το wrangler και ακούγαμε όλο γκαπ γκουπ που βρίσκανε οι μούρες και οι κώλοι!!!!

Είπαμε θέλει πολύ πατέντα για να γίνει τελείως τούμπανο αλλά αντίστοιχα και τα jeep για να γίνουν αναλογικά πάντα το ίδιο τούμπανα θέλουν παρόμοια πράγματα!
Αυτό που λέω εγώ είναι οτι για το jimny θα πληρώσεις πάρα πολλά γιατί είναι λίγες οι εταιρείες που φτιάχνουν κάποιες έτοιμες λύσεις για αυτά τα αυτοκίνητα και για όλα φταίει το οτι δεν κυκλοφόρησε αμερική.
Όπως και να το κάνουμε στην Αμερική στοιχίζουν πιο φτηνά γιατι τα φτιάχνουν σε τεράστιες ποσότητες αντίθετα με την Ευρώπη που στοιχίζουν υπερδιπλάσια!!!
Τωρα για τα cherokee σε σχέση με τα jimny εκτός του οτι είναι πιο ανετα κατα τα άλλα..... κλάφτα!!!
Βάλε ενα μαμα jimny δίπλα απο ένα μαμά cherokee να δούμε πιο θα πάει πιο μακρυά!!!
Δεν θυμάμαι τον georgexj οταν είμασταν όλοι μαμά και πηγαίναμε εκδρομές εγώ με το jimny και ο Κώστας με το wrangler και ακούγαμε όλο γκαπ γκουπ που βρίσκανε οι μούρες και οι κώλοι!!!!

Άργησες ρε φιλαράκι!!!georgexj wrote:
γιαννακη κατουρα κ λιγο ρε φιλε!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Περιμενα πιο άμεση αντίδραση!!!
Τα άλλα τα cherokakia τι κάνουν και δεν έχουν απαντήσει ακόμα???

- XJ ''The Doctor''
johny4x4 wrote: Τα άλλα τα cherokakia τι κάνουν και δεν έχουν απαντήσει ακόμα???![]()
![]()
Ζητα μετανοια τωρα αμεσως γιατι ΔΕΝ θα σε λυπηθω

XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
XJ ''The Doctor'' wrote:johny4x4 wrote: Τα άλλα τα cherokakia τι κάνουν και δεν έχουν απαντήσει ακόμα???![]()
![]()
Ζητα μετανοια τωρα αμεσως γιατι ΔΕΝ θα σε λυπηθω![]()
![]()
![]()

Ελα ρε doctor!!!
Που είσαι εσύ?
Και εγώ που νόμιζα οτι συμφωνούσες με αυτά που είπα γι αυτό δεν μιλας!!!

- XJ ''The Doctor''
Παρακολουθω τα ''περιπτερακια'' και τα ''γιαπωνεζακια'', τους ''cherokoγαμιαδες'' κλπ να παρεκτρεπονται καθημερινα και μου τρεχουν τα σαλια ( σαν τον κακο λυκο )johny4x4 wrote: Που είσαι εσύ?
Και εγώ που νόμιζα οτι συμφωνούσες με αυτά που είπα γι αυτό δεν μιλας!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Στη Γ' θα κλαψετε πολυ

XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's