Έχει και ψυγείο το γκαράζ για τις μπύρες!!!!!!!!aggas wrote:Θα πετάμε και απ' το γκαράζ τον υπποπόταμο και θα την πέφτουμε εκεί
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Έχει και ψυγείο το γκαράζ για τις μπύρες!!!!!!!!aggas wrote:Θα πετάμε και απ' το γκαράζ τον υπποπόταμο και θα την πέφτουμε εκεί
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελικά είσαι και του λόγου σου μεγάλο ψυχάκιlker wrote:... τα ζυγά νούμερα δε μου αρέσουν καθόλου
Όσο πατάνε οι τρείς γάτες μουNicolas wrote:Τελικά είσαι και του λόγου σου μεγάλο ψυχάκιlker wrote:... τα ζυγά νούμερα δε μου αρέσουν καθόλου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν ισχύει αυτό, πάει, τη κάτσαμε τη βάρκα!georgexj wrote: ....απ οτι ακουσα εκεινη την ημερομηνια εχει καποια εκδηλωση στην λιμνη που μαζευει υπερβολικο κοσμο...
Αλήθεια πού είναι αυτοί;;;georgexj wrote: ο κωστας654 ο γιαννης4χ4 κ ο τσουμανης γιατι δεν δηλωνουνε ακομα?????
συμβαινει κατι????
μηπως δεν θα ερθουνε?????
Εδώ δεν έγινε ακόμα η Γ' και σύ μηλάς για τη Δ';;;lker wrote:....μήπως να το δούμε πιο ζεστά για τη Δ' ?
lker wrote:Όσο πατάνε οι τρείς γάτες μουNicolas wrote:Τελικά είσαι και του λόγου σου μεγάλο ψυχάκιlker wrote:... τα ζυγά νούμερα δε μου αρέσουν καθόλου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για την πρόταση δε βλέπω να παιρνει κανείς θέση ... πές ρε συ τι σκατά θα κάνουμε εν τέλει ? Γιατί επί της ουσίας εσύ, εγώ με τον πάνο και ο πρύτανης είμαστε ... μήπως να το δούμε πιο ζεστά για τη Δ' ?