friar wrote:O Πρόεδρος έχει ευθύνη, έχει όλη την ευθύνη.
Απλά κάνει πολλά, πάρα πολλά και κάπου κάτι θα του ξεφύγει.
Ετσι χρειάζεται και Γραμματέα να του θυμίζει τα υπόλοιπα.
αν δεν γκρινιάξω θα σκάσω
Έχει γραμματέα ο πρόεδρος, αλλά την χρησιμοποιεί με δικό του τρόπο!
Είναι βλέπεις παιχνιδιάρης...
ΑΣΧΕΤΟΙ και ΑΝΙΚΑΝΟΙ διοργανωτές…..που δεν μπορούν να διαφημίσουν ότι πουλάνε ΑΧΥΡΑ στην τιμή του ΧΡΥΣΟΥ !!!!!……
Δεν μπορεί κανένας να κάνει καλούς αγώνες εκτός από αυτούς που ……
ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ……….!!!!!!
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ μικρά , άσχετα και ασήμαντα ανθρωπάκια του Ναυπλίου…… που συνεργάζεστε μόνο με κακούς και άσχετους άρχοντες…..
Μετά την περσινή ΞΕΦΤΙΛΑ που σας κάναμε στην πλατεία του αγωνα δεν βάλατε μυαλό…….?????
Αυτά ήταν μερικά λόγια που θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να γράφονται στο σχόλιο για τον αγώνα……έτσι απλά για να είμαστε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ και να υπηρετούμε την ΑΛΗΘΕΙΑ……
Είναι ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ …… να με συγχωρείτε αλλά μόλις ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ το τετρακίνηση μακ…. Μου έφυγε η ΜΑΓΚΙΑ….
Θα επανέλθω μετά το ΠΑΣΧΑ ….εκτός αν κάποιοι καταλάβουν τι κάνουν και ζητήσουν ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ …………………………………………………
Εύχομαι πάντως
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ …..
και ας φωτίσει η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ τα μυαλά μας και δούμε κάποια μέρα την αλήθεια…. Που πάντως ακόμα και ο ΙΟΥΔΑΣ την είδε…!!!!!
pc4x4n .... Πενταρας Χριστοδουλος .
Last edited by pc4x4n on Fri Apr 02, 2010 19:44, edited 1 time in total.
Τα ειπε το παλληκαρι εδω ολα με λιγες κουβεντες ουσιας. Τι ψαχνεις....
keravnos Θέμα δημοσίευσης: Re: Απόρριψη της αίτησης του Ιχνηλάτη για εξαίρεση του 24ωρου!Δημοσιεύτηκε: 01 Απρ 2010 18:47
Εγγραφη: 23 Μαρ 2010 13:10
Δημοσ.: 16 Έλειψα μερικές μέρες και νομίζατε ότι σας ξέχασα? Αμ δε.
Τα παράπονά σας για τον 24 ώρες πρέπει να απευθύνονται πιο πολύ πρός τον Αθανασίου και μετά προς την ΕΘΕΑ. Γνώμη μου βέβαια θα μου πείτε αλλά να σας μεταφέρω τις πληροφορίες μου από μέσα για να καταλάβετε. Η ΕΘΕΑ διαμόρφωσε μια άποψη για τον αγώνα από όσα ακούει και της μεταφέρονται. Το λάθος του Αθανασίου είναι ότι με το χαρακτήρα του δεν επέτρεψε ποτέ να γίνει μια συζήτηση για τον αγώνα του. 'Ολους τους θεωρούσε και τους θεωρεί εχθρούς του. Ποτέ δεν δέχτηκε να συζητήσει την διαφορετική γνώμη ώστε να μπορέσει να την αντικρούσει και να πείσει τους άλλους για τη δική του άποψη. Προσβάλοντας και κατηγορώντας τους πάντες δεν μπορείς να πείσεις κανένα. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να τους στρέψεις όλους εναντίον σου. Με το τρόπο αυτό ακούγονται και μετράνε μόνο οι γνώμες των άλλων. Το άλλο κακό είναι ότι οι κακές κριτικές μετράνε πάντα περισσότερο από τις καλές. Θυμηθείται μόνο πόσα διαβάσαμε εδώ μέσα για τον αγώνα και πόσες γκρίνιες έγιναν. Κάποιοι θα ξέρετε ότι ακόμα και γνωστοί αγωνιζόμενοι χαρακτήρησαν τον αγώνα επικίνδυνο όπως έγινε. Σκεφτείτε ένας τρίτος που είναι έξω απο τον αγώνα τι γμώμη σχημάτισε.
Οι συμμετοχές σε έναν αγώνα δεν είναι το μόνο μέτρο. Και στη προχθεσηνή ανάβαση της Ριτσώνας αν λέγανε ελάτε να τρέξετε χύμα όσοι θέλετε θα μαζευόντουσαν 1000 αυτοκίνητα. Πιστεύει κανένας ότι αυτό είναι ασφαλές? Οταν αμολάς 100 αυτοκίνητα μέσα στη νύχτα να κάνουν αγωνιστικά κάποια Χ χλμ. πρέπει να μπορείς να πείσεις και να αποδείξεις ότι έχεις πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα. Με φωνές, βρυσιές και εξορκισμούς δεν πείθεις κανένα. Το αντίθετο μάλιστα συμβαίνει. Οποιος δεν έχει ίδια άποψη πιστεύει ότι έχεις ελείψεις και κάτι θέλεις να κρύψεις με τις φωνές. Δεν μπορεί όλοι να είναι κακοί και εναντίον σου.
Για σκεφτείτε λίγο. Απο το AMS και τους 4Τροχούς κάποιοι κακοί τον έδιωξαν, από την Εκάλη κάποιοι κακοί των έδιωξαν, από την Αττική λέσχη κάποιοι κακοί θέλουν να τον διώξουν, από την ομοσπονδία που προσπαθεί να κάνει κάποιοι δεν τον θέλουν, τον Ιχνηλάτη τον ξεκίνησαν 3-4 μαζί και έχει μείνει μόνος, το περιοδικό το ξεκίνησαν 3-4 και έχει μείνει μόνος, στους αγώνες που εμφανίζετε δημιουργούνται προβλήματα, στα φόρουμ που γράφει όποιος έχει αντίθετη άποψη χλευάζετε, στον αγώνα του όποιος είχε παράπονο βγήκε τρελός. Φοβερή συνομοσία και πολύ οργανωμένη. Μακάρι τέτοια οργάνωση να είχαμε και στους αγώνες.
Tετρακίνηση Mag τεύχος 30 wrote:Αργο… λάσπες!!!
Η λέσχη Ναυπλίου έστησε έναν όμορφο αγώνα,
στον οποίο λεπτομέρειες άφησαν μία πικρή γεύση.
Tετρακίνηση Mag τεύχος 44 wrote:Θέλει τρόπο…
Η θέληση της λέσχης και ο έντονος ανταγωνισμός ανάμεσα
στα πληρώματα έσωσαν οριακά έναν αγώνα που παραλίγο να
καταδικάσουν τα στελέχη του, με τις αποφάσεις που πήραν
.
Επί δύο χρόνια επισημαίνουμε τη σωστή θέση της λέσχης, αλλά και τα προβλήματα. Και δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτε. Αντίθετα τονίστηκαν τα προβλήματα - τεχνικός έλεγχος, αποτελέσματα κλπ.
Εμείς που τα βλέπουμε είμαστε οι κακοί, αυτοί που τα πράττουν οι καλοί και αθώοι. Τα σενάρια συγκάλυψης έχουν στοιχίσει πολλά σε αυτή τη χώρα. Κάτι τέτοιο αποζητάτε; Εμείς δε θα συμπράξουμε σε κάτι τέτοιο.
Στο χωριό μου λένε ,
ΒΑΡΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
Αααααα…… το κατάλαβα έχεις πρόβλημα με άλλους και τα χώνεις στο 4χ4 Ναυπλίου……..απλά εύστοχη αστοχία……γίνε επιτέλους ειλικρινείς και μην μας νομίζεις για μικρούς και ανίκανους….
ΘΕΕ της κριτικής ……αν και είμαστε ΜΙΚΡΟΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ είμαστε ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ………αλλιώς στην διοργάνωση…….
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ….. ΛΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ………ΓΙΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΣΟΥ ΙΔΕΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ…..ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ….
Ειλικρινά μπορώ να σου γράψω πάρα πολλά στις ανακρίβειες σου αλλά δεν παίζεσαι……
Κύριε Αθανασίου ,
Επειδή είμαι λίγο χαζός και δεν τα πιάνω με την μια , αν κατάλαβα καλά τα έχετε με τις επιλογές μας όσο αφορά τους άρχοντες – διαιτητές του αγώνα καλός …..?
Αν είναι αυτό πείτε μου σας παρακαλώ ποιοι δεν σας αρέσουν και για ποιον λόγο ?
9 χρονομέτρες
4 πληρώματα ασφάλειας
2 πληρώματα πλοηγα
1 πλήρωμα ουραγό
2 FIV
4 γιατροί
3 πυροσβεστικά
4 ασθενοφόρα
7 ΣΕΔ
15 διασωστες ΕΕΣ
25 περίπου άτομα της Λέσχης μας.
Και πολλούς που ίσως ξεχνώ…..
Εξηγήστε μας λοιπόν το λόγο που τα βάζετε με εμάς και
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ στο forum to 4x4.gr μετά τον αγωνα.
ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ
Και χάρηκαν όλοι που κάθε ένας έπαιξε τον ρόλο του σε αυτήν την επιτυχία…..!!!!!
Πάντα η αντίρρηση και οι ανησυχία σου ήταν για ποιους άρχοντες θα έχει ο αγώνας αν κάποιος δεν σου άρεσε από αυτούς που ανάφερα ονομαστικά θέλω να το ξέρω και γιατί ….
Από ότι γράφεις μπερδεύεις τα καθήκοντα του διοργανωτή και καθήκοντα του διαιτητή - άρχοντα…υπάρχει και ο παρατηρητής υπάρχει και η ΕΘΕΑ που ελέγχουν την τήρηση των κανονισμών καθώς και το αν ο διοργανωτής διεξήγαγε των αγώνα βάση του γενικού αλλά και του ειδικού κανονισμού σε ενημερώνω επίσημα -όχι ράδιο αρβύλα - από μεριά μας τηρήθηκαν τα πάντα και είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία με όλους ……σε πάρα πολύ πολιτισμένο περιβάλλον , ο κάθε ένας έδωσε με σοβαρότητα την θετική του ενέργεια και τι εμπειρίες του….!!!!!
Όσον αφορά το θέμα που για σένα μαύρισε τον αγώνα ,
ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
2009 2010
4Χ4 MAG. 4X4 MAG.
ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ MAG TETΡΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑG
to 4x4 .gr to 4x4.gr
off-road off-road
άλλα 2 forum άλλα 5 forum
5 τοπικές εφημερίδες 6 τοπικές εφημερίδες
1 τοπικό περιοδικό 2 τοπικά περιοδικά
1 τοπικός ραδιοσταθμός 5 τοπικοί ραδιοσταθμοί
1 τηλ. κανάλι 2 τηλ. κανάλια
200 αφίσες 300 αφίσες μια εβδομάδα. Νωρίτερα
-------- βιντεοσκόπηση
-------- δικός μας φωτογράφος
Αρκετοί θεατές πολλοί - περισσότεροι θεατές και με βροχή
Κλπ…..
Κατά την απονομή είπα ότι κρίμα που ένα τέτοιος αγώνας δεν είχε καλύτερη προβολή και αυτό σίγουρα δεν ήταν στο χέρι μας γιατί αυτοί που έχουν κάποια σχετική δύναμη ήταν εσκεμμένα απών .
ΑΥΤΟΙ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ
Και πέραν τις οικονομικής κρίσης κάναμε μια γενναία προσφορά δεν διστάσαμε να δούμε το ταμείο μας 1200 ευρώ φτωχότερο και με πολλά προσωπικά μου έξοδα που ξεπερνούν τα 1500 ευρώ και αυτά γιατί έτσι γουστάραμε να κάνουμε κάτι καλό στον χώρο ….
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ ….!!!!!!!
Εκτός το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ που ήταν παρών….
Σου είχαμε ετοιμάσει ένα πακέτο με τα αποτελέσματα , φωτογραφίες και βηντεακια κατόπιν παράκλησης της Κωνσταντίνας τα οποία και δεν σου στείλαμε ποτέ , μετά το τηλέφωνο τη Τετάρτη 17/3/2010 το βράδυ και τα παράπονα σου για τις ευχαριστίες του δελτίου τύπου……
ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΟΥ ….. ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ…………….. ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ αν μη τι άλλο κράτησες το ΛΟΓΟ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δυστυχώς είσαι και πάλι αχάριστος και αγνώμων. Και αυτό φταίει περισσότερο απο οτιδήποτε άλλο. Το περιοδικό ήταν εκεί ΜΕ ΔΥΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ. Αυτό άλλωστε δε ζήτησες;
Η προβολή ξεκινάει τουλάχιστον 2-3 μήνες πριν και τελειώνει αφού αποσταλούν αποτελέσματα και δελτία τύπου. Οι δημοσιεύσεις σε δύο τρεις τοπικές εφημερίδες, όταν τα περιοδικά, και όχι μόνο του χώρου, δεν έχουν αποτελέσματα και δελτία τύπου για το τί έγινε, δεν είναι προβολή αγαπητέ.
Εικόνα στάλθηκε σε κανένα κανάλι; Φωτογραφίες σε έντυπα ΜΜΕ; Η απλά τις βάλατε σε ένα δύο fora και τελειώσατε; Δεν γίνονται έτσι οι αγώνες αγαπητέ. Δεν πιάνεις ψάρια αν δε βρέξεις κόλο! Και όποιος δε μπορεί το δηλώνει και κάθεται στα αυγά του. Το τόσα μπορούσαμε, τόσα κάναμε δεν παίζει. Μόνο καλό δεν κάνει στους αγώνες...
Ο αγώνας είναι του οργανωτή. Αυτός καθορίζει τις παραμέτρους. Αν αποτύχει το Ακρόπολις φταίει ο παρατηρητής της FIA; Αν είναι δυνατόν! Η οργανωτική του επιτροπή φταίει 100%. Το ίδιο ισχύει και για εσάς. Δεν είναι ποδόσφαιρο οι αγώνες 4Χ4, που κάνει κουμάντο μόνο ο διαιτητής. Γι΄αυτό άλλωστε, διεθνώς, ο οργανωτής είναι το φερέγγυο ενός αγώνα και όχι οι άρχοντες, που στο κάτω-κάτω παραμένουν άγνωστοι.
Εδώ και πέντε χρόνια κάνετε μισές δουλειές και σας φταίει ο Αθανασίου, που ήταν εκεί από την πρώτη στιγμή! Έλεος πλέον. Αναλάβετε πλέον τις ευθύνες σας...
Γιάννη
δεν νομίζω ότι επειδή δυο αυτοκίνητα είχαν τα αυτοκόλλητα σου , συμμετείχαν γιατί το ζήτησες ενδεχομένως μόνο ΕΣΥ αποκλειστικά….
Επίσης ναι είμαι αχάριστος διότι στον 24ωρο του 2008 οργάνωσα και συμμετείχε μια ομάδα με 6 αυτοκίνητα από την δική μας λέσχη και μάλιστα με την χορηγία μου. Το 2009 αν και κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος από το μπάχαλο και την επικινδυνότητα του 2008 , έπεισα δυο πληρώματα πάλη με την δική μου υποστήριξη να συμμετέχουν , χωρίς να έχουμε κανένα όφελος απλά γιατί έτσι μας αρέσει……και δεν ζήτησε ποτέ κανένας ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ !!!!!!!!!
Εκτός από εσένα που ξεπερνάς τα ελληνικά δεδομένα , κανένας δεν πρόβαλε τον αγώνα του 3 μήνες νωρίτερα ακόμη και οι αγώνες rally προβάλουν τον αγώνα 1 – 2 μήνες νωρίτερα ……. Αααααα… συγγνώμη ξέχασα ΕΣΥ και το ακρόπολις……και όσο αφορά κάποια περιοδικά …. ΣΦΑΓΕΙΑ ….. δεν επέτρεψαν να τους στειλω το ΠΑΚΕΤΑΚΙ ………..
Όποιος επαγγελματίας ήθελε υλικό θα έπρεπε να είναι παρών και να δώσει και σε εμάς τους άσχετους….. γιατί εμείς ανεβαίνουμε στο βουνό Αρτεμίσιο και από εκεί πάνω ψαρέυουμε για να μην βρέξουμε τον ποπικο μας και κάποιοι άλλοι κυνηγοί της λέσχης μας κυνηγανε στον Αργολικό κόλπο αγριογούρουνα…..
Συμφωνούμε ότι ο αγώνας είναι του ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ και μάλιστα επιλέγουμε τα καλύτερα στελέχη – άρχοντες για να κάνουν καλά την δουλειά τους . Δεν είναι ανώνυμοι είναι επώνυμοι και πάλι τους ευχαριστώ για το επίπεδο της συνεργασίας που είχαμε έτσι που οι αγωνιζόμενοι να φύγουν ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Επαναλαμβάνω έχεις πρόβλημα με κάποιον ότι δεν έκανε καλά την δουλειά του …..?
Αθανασίου Γιάννη
Εδώ και επτά χρόνια διαρκώς κάνουμε τους αγώνες μας καλύτερους και σίγουρα μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα καλύτερα , εξελισσόμαστε και ανταποκρινόμαστε στις εξελίξεις….
Ψάξε και θα καταλάβεις ποιος θέλει το κράξιμο . Ποιος μειώνει τους πάντες και τους κατηγορεί για να αναβαθμίσει το έργο του…. ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ.
Όποιος δεν συμφωνεί μαζί του και δεν του κάθετε σούζα αμέσως στο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ….!!!!!!
Μια υπενθύμιση για κάποιους που κάνουν τέλειους αγώνες
Πριν περίπου 4 χρόνια ένα βράδυ σε ένα αγώνα 1000 χλμ. κατά τις 2.30 πμ αφού τελείωσαν οι διελεύσεις και μετά από 30 λεπτά ακλουθήσαμε την χωμάτινη διαδρομή των αγωνιστικών στην περιοχή Αγ. Θεόδωροι .
Ουραγός πουθενά .
Σε μια δεξιά στροφή βλέπω χνάρια από φρενάρισμα και λέω στους δυο Γιάννηδες που είμαστε μέσα στο αυτοκίνητο μου , κάποιος πήγε στον γκρεμό κατεβαίνουμε και ακούμε βογγητά και βλέπουμε ένα φως . Είχαμε μαζί μας όπως πάντα σχοινί και ιμάντα . Κατέβηκε δεμένος ο ένας Γιάννης και βλέπει ένα μαύρο defender 90 διαλυμένο οδηγό και συνοδηγό τραυματίες να αιμορραγούν και μάλιστα ο ένας σε κακή κατάσταση.
Ουραγός πουθενά .
Μόλις αρχίσαμε την διάσωση ειδοποιήσαμε τον Γιάννη Α. και ήλθε μετά από περίπου 30 -40 λεπτά ….
Εμείς μεταφέραμε τους τραυματίες στο Νοσοκομείο Κορίνθου κατά τις 5.00πμ.
και ο Γιάννης Α. ακλούθησε τον αγώνα ……
Η κρίση δική σας…..
Έχω πολλά τέτοια να διηγηθώ για τους αγώνες του κυρίου ΤΕΛΕΙΟΥ Γ. Α.