Γιάννης Αθανασίου wrote:Πέτρο, αν μιλάς γι΄αυτό ΟΚ! Κατάλαβα για κάτι παραπάνω... και το παραπάνω είναι επικίνδυνο, αφού "γνωρίζοντας" το δρόμο πας πιό γρήγορα.
10-20 σημειώσεις επικίνδυνων σημείων ΟΚ!
O.K. λοιπόν... για αυτά μιλάω, οχι για κάτι παραπάνω αφού πολύ σωστά λές, το κάτι παραπάνω θα σε κάνει να πηγαίνεις πιο γρήγορα! Μόνο τα επικίνδυνα! Αυτά που ΜΠΟΡΕΙ να δημιουργίσουν προβλημα αν πηγαίνεις με πολλά.
Γιάννης Αθανασίου wrote:
Αυτό που ζητήθηκε απο πλήρωμα πέρσι "...γιατί δεν είχε την κατηφόρα..." όχι.
Αυτή είναι η άποψή μου.
Είπαμε, όχι και έτσι... Εχεις δίκιο. Αυτό είναι το άλλο άκρο! Εγώ λέω για σημεία όπως: O δρόμος που περνάει ακριβός δίπλα απο το κανάλι του Μόρνου στο χωριό Ύπατο στην Θήβα, είναι φαρδύς, πατημένος και άνετα μπορείς να αναπτύξεις ταχύτητες ακόμα και τον 120 χιλιομέτρον, ΟΜΩΣ, ανα τακτά χρονικά διαστήματα έχει εγκάρσια τσιμεντένια λούκια τα οποία αν δέν τα γνωρίζεις και τα περάσεις με πολλά, μπορεί άνετα να μετρήσεις πολλές τούμπες! Αυτό λοιπόν θέλει απλά μια σημείωση στο RB που να λέει: " S.O.S Για τα επόμενα 5 χιλ. εγκάρσια τσιμεντένια λούκια". Πάνε λοιπον τα 120 χιλιόμετρα.... Όλοι φυλάγοντε και έχουν τα μάτια τους στον δρόμο! Δέν χρειάζεται κανένα όριο εκεί! Γιατί αν μπεί όριο, τα μάτια φεύγουν απο τον δρόμο και πάνε στο κοντέρ που θα πρέπει να είναι κολημένο στα 90 π.χ. Αυτό θα είναι τελικά πιο επικίνδυνο! Έτσι δέν είναι βρε Γιάννη?
Παραδείγματα σχετικά υπάρχουν πολλά ακόμα... Στις αντιπυρικές με τα "χασήματα" ας πούμε που ήταν στον περσυνό και προπέρσυνο 24ώρο. Εκεί τι όριο να μπει? 50 μέτρα φάρδος ο δρόμος, ευθεία, μετά ανηφόρα διαρκείας και στην κορυφή "χάσιμο". Αμέσος μετά, 50 μέτρα φάρδος κατηφόρα, ευθεία, και πάλι τα ίδια! Είναι επικίνδηνο μόνο στην κορυφή! Μια απλή σημείωση στο RB θα γλειτώσει τους αγωνιζόμενους απο το να πηγαίνουν με 40 ακόμα και σε μία κατηφόρα με 50 μέτρα φάρδος και 100 μήκος + 300
ακόμα ευθεία! Πάει η ευχαρήστηση... πήγε περίπατο αν μπεί όριο και εκεί, έγινε σπαστικό μετά το παιχνίδι! Έχω άδικο?
Αποψή μου πάντα...