Απόρριψη της αίτησης του Ιχνηλάτη για εξαίρεση του 24ωρου!

meletis

Re: Απόρριψη της αίτησης του Ιχνηλάτη για εξαίρεση του 24ωρου!

Post by meletis »

Σχωράτε μου και πάλι την επέμβαση, οι αγώνες δεν είναι καλλιστεία, αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και απο το ότι οι περισσότεροι διοργανωτές είναι άσχημα παλληκάρια.
Το θέμα συμπεριφοράς απέναντι στους αγωνιζόμενους θα παίξει τον ρολο του, αλλά πάνω στο άγχος του αγώνα όλοι ανεβάζουν πίεση και βγαίνει ένας κακός εαυτός (αυτό περιλαμβάνει και τους αγωνιζόμενους).
Εδώ συζητάμε το θέμα της κατάργησης ενός ευρέως αποδεκτού αγώνα και όχι τον χαρακτήρα του Γιάννη, στην τελική σε ότι αφορά τον χαρακτήρα, έχω πολύ χειρότερα παραδείγματα απο τον Αθανασίου.
Ναι όντως δεν κερδίζει τίποτα απο την συμπεριφορά του και χάνει και το δίκιο του (το χω πεί πολλές φορές) αλλά εδώ το θέμα είναι πάνω απο αυτό.
souki

Post by souki »

meletis wrote:Σχωράτε μου και πάλι την επέμβαση, οι αγώνες δεν είναι καλλιστεία, αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και απο το ότι οι περισσότεροι διοργανωτές είναι άσχημα παλληκάρια.
Το θέμα συμπεριφοράς απέναντι στους αγωνιζόμενους θα παίξει τον ρολο του, αλλά πάνω στο άγχος του αγώνα όλοι ανεβάζουν πίεση και βγαίνει ένας κακός εαυτός (αυτό περιλαμβάνει και τους αγωνιζόμενους).
Εδώ συζητάμε το θέμα της κατάργησης ενός ευρέως αποδεκτού αγώνα και όχι τον χαρακτήρα του Γιάννη, στην τελική σε ότι αφορά τον χαρακτήρα, έχω πολύ χειρότερα παραδείγματα απο τον Αθανασίου.
Ναι όντως δεν κερδίζει τίποτα απο την συμπεριφορά του και χάνει και το δίκιο του (το χω πεί πολλές φορές) αλλά εδώ το θέμα είναι πάνω απο αυτό.
:lol: :lol: :lol: :lol:
μου εδωσες ιδεα.... θα παει γυναικα να κανει τον αγωνα.... :D :D
Θα κανει οτι θελει.....και με λιγο καλη συμπεριφορα.... :roll: και εμφανιση γιατι ο Γιαννης ειναι και λιγο ουνος :lol: :lol:
και στο πα....ξυρισου,βρε αδερφε... :lol: :lol:
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

stavrosd wrote: Όπως πολύ ωραία αναφέρει και ο samgr
samgr wrote:Ένας φορέας (ΕΘΕΑ) σκεπτόμενος λογικά... και θέλοντας να κρατήσει ένα καλό προιόν,
δυστυχώς δεν συμπεριφέρεται έτσι. Προσπαθεί να είναι κοντά στο προιόν του που ξέρει ότι πουλάει και σε συνεργασία με τον οργανωτή να προσπαθήσει να εκμηδενίσει την οποιαδήποτε περίπτωση λάθους (πρόληψη).

Εδώ όμως η ΕΘΕΑ έρχεται και στην ουσία παύει τον αγώνα με το έτσι θέλω...και αναρωτιέμαι ...ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ???
Αυτό εννοώ...
Αυτό είναι λάθος χειρισμός απο τη μεριά τους . Είπα ποτέ οτι κάνεις μόνο εσ΄υ λάθος?
Δεν είπες και το αντίθετο...
Εγώ έχω καταλάβει οτι υπάρχει θέμα με τον αγώνα απο πέρσι εσυ δεν το είχες καταλάβει?
Εγώ καταλαβαίνω μόνο όσα κατατείθονται στο τραπέζι. Και στο τραπέζι δεν κατατέθηκε τίποτε. Υπήρξαν φήμες από κάποιον, τον κύριο Αποστολίδη, επιβεβαιωμένες. Τις αρνήθηκε (!)... Οπότε; Να ξεκινήσω πόλεμο εκεί που δεν υπήρχε; Τότε δε θα ήταν θέμα συμπεριφοράς;
stavrosd

Post by stavrosd »

Γιάννης Αθανασίου wrote:
stavrosd έγραψε:
Όπως πολύ ωραία αναφέρει και ο samgr
samgr έγραψε:
Ένας φορέας (ΕΘΕΑ) σκεπτόμενος λογικά... και θέλοντας να κρατήσει ένα καλό προιόν,
δυστυχώς δεν συμπεριφέρεται έτσι. Προσπαθεί να είναι κοντά στο προιόν του που ξέρει ότι πουλάει και σε συνεργασία με τον οργανωτή να προσπαθήσει να εκμηδενίσει την οποιαδήποτε περίπτωση λάθους (πρόληψη).

Εδώ όμως η ΕΘΕΑ έρχεται και στην ουσία παύει τον αγώνα με το έτσι θέλω...και αναρωτιέμαι ...ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ???
Αυτό εννοώ...
Και σου απάντησα ότι:
stavrosd wrote: Έστω οτι έχεις δίκιο και όλοι συνωμοτουν ενάντια στο συμφέρον τους(εξού και η αναφορά στο post του samgr) για να καταργήσουν τον 24ωρο.
Θεωρείς οτι το χειρίζεσαι σωστά την αντιπαράθεση? Βλέπεις καλά αποτελέσματα και ευνοϊκή εξέλιξη? Να τρελαθώ τώρα η να περιμένω λίγο ακόμα!!!
Γιάννης Αθανασίου wrote:Δεν είπες και το αντίθετο...
Εδω τί λέω?
stavrosd wrote:...
Ο Dista η τέλος πάντων κάποιος απο την επιτροπή (καποιος που ξέρει) μπορεί να μας το επιχειρηματολογήσει όλο αυτό γιατί αλλιώς όντως ο Γιάννης δικαιώνεται οτι παίρνονται αποφάσεις αναξιοκρατικά και με ελλειπή στοιχεία και ακόμα ακόμα και με δόλο.?

Αν απο την άλλη θεωρεί η ΕΘΕΑ οτι δεν χρειάζεται να δώσει λογαριασμό... για να ξαναδούμε το θέμα ομοσπονδίας μπας και αυτοί μας σέβονται περισσότερο!
ή εδώ?
stavrosd wrote:...
Πράγματι απο τη στιγμή που η ΕΘΕΑ δεν βγαίνει να αιτιολογήσει την απόφασή της, την θεωρώ απαράδεκτη.
Είμαι σίγουρος οτι μεγάλη, αν όχι την μεγαλύτερη, ευθύνη που κατέληξε έτσι το θέμα την έχει ο Γιάννης, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την επίσημη αρχή του Σπορ να βγάζει μια τέτοια... αστεία ανακοίνωση ...
Γιάννης Αθανασίου wrote:Εγώ καταλαβαίνω μόνο όσα κατατείθονται στο τραπέζι. Και στο τραπέζι δεν κατατέθηκε τίποτε. Υπήρξαν φήμες από κάποιον, τον κύριο Αποστολίδη, επιβεβαιωμένες. Τις αρνήθηκε (!)... Οπότε; Να ξεκινήσω πόλεμο εκεί που δεν υπήρχε; Τότε δε θα ήταν θέμα συμπεριφοράς;
Τώρα θες να συζητήσουμε ρεαλιστικά ή να παίζουμε τις κουμπάρες?
Χρόνια ακούω οτι οι νυχτερινοί θα καταργηθούν!
Πέρσι εσύ κατηγορούσες κάποιους οτι ψεύδονται οτι ο αγώνας δε θα γίνει (τελικά δε λέγαν ψέματα απλά πέσαν ένα χρόνο έξω :lol: )
Πέρσι μέχρι τελευταία στιγμή ακόμη και στη συνάντηση που είχαμε κάνει στα γραφεία του περιοδικού σου μας έλεγες οτι γίνονται προσπάθειες να περάσουν κανονισμοί που ουσιαστικά βάλλουν κατ'α του 24ωρου!
Και τελος βγήκε ένα πλαίσιο που μίλαγε για απαγόρευση νυχτερινών διαδρομών και διακοπή στις 12 ώρες για 'ενα 8ωρο οπότε και φαντάζομαι οτι τότε απόστειλες την πρώτη σου αίτηση για εξαίρεση.

Αλήθεια γιατί εξαίρεση μόνο του συγκεκριμένου αγώνα?
Γιατί όχι πλήρη αλλαγή του κανονισμού αφού όλοι τον θεωρούμε παράλογο?

Γιάννη απο τη μεριά μου σταματάω την αντιπαράθεση κατευθείαν με εσένα μιας και δεν έχει ουτε σημασία ούτε νόημα να το τραβάμε. Ο καθένας μας κατάλαβε ότι ήταν να καταλάβει.

Ας επικεντρωθούμε μιας και μεταξύ μας άκρη δε βγάζουμε :mrgreen: με το άλλο μέρος , την ΕΘΕΑ και την αστεία/επικίνδυνη απόφαση που πήρε.
Επικίνδυνη αφού χωρίς καμία εξήγηση ακυρώνει έναν καταξιωμένο αγώνα, πράγμα που εξίσου εύκολα μπορεί να κάνει του χρόνου σε οποιονδήποτε άλλο αγώνα ξαφνικά της καπνίσει και τελικά να τα τσακίσει όλα.
Επιπλέον την κατάργηση του καλύτερου φυτωρίου του χώρου μας με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον.
Μία απόφαση που ελλείψει οποιασδήποτε αιτιολόγησης ,δείχνει πλήρη απαξίωση προς τους αγωνιζόμενους και βέβαια τον οργανωτή του πολυπληθέστερου αγώνα (Σημ: ήταν ίσως ο πιο τυπικός απο άποψη τεχνικού ελέγχου, είχε την πολυτέλεια άλλωστε ;) οπότε τα περι Ριτσώνας άστε τα).
Δημητριάδης Σταύρος
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Πάμε λοιπόν παρακάτω!!!

Προτάσεις για το τί πρέπει να γίνει.

Τί πιστεύεις/πιστεύετε ότι πρέπει να κάνουμε; Εμείς έχουμε ιδέες/απόψεις, αλλά θα θέλαμε και τις δικές σας.
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Εχοντας την τυχη να συμετασχω ως ...."αγωνιζόμενος" το 08 αλλα και την τιμη να ειμαι δοκιμος ΤΕ, αφέτης, ΣΕΔ, recovery ( ναι καλα οκ μην πλανταξετε κι απο το γελιο...) και ολονυκτία ως βοηθός "παρακολουθητης" του i-track να πω 5 κοτσανες κι αν καποια αξιολογηθει ως χρησιμη - μια χαρα

α. ολα τα αυτοκινητα να εχουν gps και τα πληρωματα να ξερουν τηλεφωνικά να δωσουν το στιγμα τους. αυτο ως επικουρικό του itrack an pauei kati ή αν το πληρωμα εχει εγκαταλειψει το αυτοκινητο και περπαταει προς τα "καπου", με το gps στο χερι..

β. ολα τα οχηματα της οργανωσης επεισεις να εχουν itrack και εννοω ολα. Οχι μονο τα οντως fiv αλλα και τα "δευτερα" που απλά μπορει να χρειαστει να μαζεψουν ενα πληρωμα κι οχι να ανασυρουν αυτοκινητο

γ. για τον ιδιο λογο με το παραπανω ΟΛΑ τα αυτοκινητα της οργανωσεις να εχουν gps με δυνατότητα να "καρφωσεις" συντεταγμενες και να σε παει εκει ασχετα αν υπαρχει ή δεν υπαρχει δρομος ιδανικό θα ηταν να εχουν και την διαδρομή ηδη περασμενη μεσα.

δ. στα επικυνδυνα σημεια οπου υπαρχει περιορισμός ταχυτητας αυτον σε περιπτωση υπερβασης πανω απο Χ χιλιομετρα να επιφερει ΑΜΕΣΑ την θεση εκτός αγωνα. αυτο με την λογική οτι ειδη απο το ροαντμπουκ ΞΕΡΕΙΣ οτι εισαι σε επικυνδυνο σημειο, αρα εισαι ανωριμος να μην το εκτιμας αναλλογα - για αλλα ορια δεν εκφερω γνωμη, υπαρχουν πιο καταλληλοι

ε. Συνεποια στα ωραρια απο τα πληρωματα ετσι ωστε να γινονται ολα οπως πρεπει και οχι με την ψυχη στο στομα - η ενημερωση των οδηγων ειναι συμαντικη. τα πληρωματα επεισεις να ξερουν τι διαδικασίες περπει να περασουν και να μη "χαζευουν". Α ναι και να εχουν διαβασει τους κανονισμους - οχι τι μου ειπε ο ταδε που του το ειπε ο δεινα..

στ. επειδη στον αγωνα συμετεχει ΠΟΛΥΣ νεος κοσμος καλό ειναι καποια "αυτονοητα" για τους εμπειρους να δημοσιευονται καπου για τους απειρους. ΠΧ τι σημαινω η forfetaria, τι πρπει να κανω οταν εγκαταλειπω, τι κανω οταν βλεπω καποιο αυτοκινητο με προβλημα, τι υποχρεωσεις και ποτε εχει η οργανωση

Αυτα εκ πρωτης..υπαρχουν και αλλα βεβαια αλλα οι γνωσεις μου δεν επαρκουν να τα θιξω δημοσια.
stavrosd

Post by stavrosd »

Φωκ νομίζω οτι ο Γιάννης αναφέρεται στο πώς να κινηθούμε με το θέμα της απόρριψης της αίτησης! :roll:
Διορθώστε με αν κάνω λάθος?? :roll:
Δημητριάδης Σταύρος
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Ναι Σταυρο ξαναδιαβαζωντας το μηνημα του Γιαννη εχεις δικιο.
Σε δευτερη αναγνωση καταλαβα - φανταζομαι οτι εννοει τι κανουμε για την απορριψη

Sorry - για το offtopic - οι προτασεις , αν τις θεωρειτε λογικές παραμενουν..
stavrosd

Post by stavrosd »

Εμεις δυστυχώς σαν αγωνιζόμενοι αυτόνομα δεν ξέρω αν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο απο το να παραθέσουμε τις απόψεις μας για το παράλογο του πράγματος εδώ :( .
Μία κίνηση πιθανός μέσω ΣΟΑΑ θα είχε νόημα αλλά ακόμη είναι πολύ πρώιμο αφου δεν έχουμε καταλήξει ποιοί και πώς :roll: !
Ίσως σε πρώτη φάση απλά να μαζευτούν οι γνώμες μας για τον θεσμό και γενικά για το θέμα των νυχτερινών, απο εσένα Γιάννη, σαν μαρτυρίες σε κάποια επικείμενη συνάντηση σου με την ΕΘΕΑ :roll:
Σε δεύτερη αν καταφέρουμε να οργανωθούμε λίγο καλύτερα (προς το παρόν καμιά δεκαπενταριά είμαστε μόνο) να πάμε και αυτόνομα!

Υπάρχει και η λύση της αποχής αλλά νομίζω και άδικη προς τους υπόλοιπους οργανωτές που μπορεί να μη φταίνε σε τίποτα, αλλά και αποτέλεσμα δε θα φέρει ιδιαίτερο
(ο αγώνας που καταργείτε έχει όσες συμμετοχές έχουν όλοι οι άλλοι μαζί ;) λέτε να ιδρώσει το αυτί τους? )
Δημητριάδης Σταύρος
grek

Post by grek »

Σταυρο πιστευω οτι με μια αποχη θα ιδρωσει το αυτι ολων.(οχι μονο καποιων..)
Εμεις ηδη το δηλωσαμε και ειμαστε 4-5 αυτοκινητα.
Ασε που θα πρεπει να συνενοηθουν μετα ολοι οι οργανωτες γιατι τοτε το θεμα
θα τους αγγιζει ολους.
Αυριο (που λεει ο λογος) θα ειναι καποιος αλλος αγωνας.
Και για να δουμε μετα τις ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ των υπευθυνων αν δεν γινουν 2-3-4
αγωνες

Και βεβαια αν χρειαστει να μαζευτουμε καπου δηλωνουμε παροντες.
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”