Απόρριψη της αίτησης του Ιχνηλάτη για εξαίρεση του 24ωρου!

Γιάννης Αθανασίου

Re: Απόρριψη της αίτησης του Ιχνηλάτη για εξαίρεση του 24ωρου!

Post by Γιάννης Αθανασίου »

atlasteam wrote:[Αν είναι να φθάσεις σε βαθμό παρεξήγησης .... δεν υπάρχει λόγος να γράφουμε. Τα "γεγονότα" μου εξιστορήθησαν και από την απέναντι όχθη. ΄Βλέπεις μπορεί να απέχω αλλά πάντα με κρατούν ενήμερο και ακολουθώ το ρητό "άκου , κοίτα , σώπα"
Δεν είπα ακριβώς αυτό. Απλά με ενόχλησε... Και, αν θυμάμαι καλά, μαζί δεν έχουμε μιλήσει! Οπότε... μάλλον έχεις ακούσει τη μία μόνο άποψη.
Ωραία επιτροπή φτιάχθηκε . Οι οργανωτές αποφασίζουν για τους άλλους οργανωτές ..... αυτά να τα βλέπουν αυτοί που σας εξέλεξαν σε αυτή την επιτροπή για να μην ξανασυμβεί !
Δε μας εξέλεξαν. Τουλάχιστον τους πέντε. Μας ψήφισαν οι λέσχες στην συνάντηση της Λάρισας. Εκεί που οι δύο από τους υπόλοιπους πέντε δήλωσαν πως δε θα συμμετάσχουν σε καμία επιτροπή! Τελικά δεν ήμασταν τίποτε περισσότερο από μία βιτρίνα, για να κάνουν οι ΙΔΙΟΙ τα ΙΔΙΑ.
.............. που συνεχίζεις να ασχολείσαι !
Δυστυχώς οι αγώνες είναι οι ζωή μου ολόκληρη και αυτό το ξέρεις καλά.
....... εκεί δεν υπάρχει η λέξη νύχτα ..... που είναι η δικαιολογία. Όσο για ττο βαθμό κινδύνου του 24ωρου καλό είναι να μιλήσεις με τις περσινές πρωτοκλασάτες συμμετοχές που έτυχε και μίλησα πολύ μετά το τέλος του αγώνα.
Την... μία εννοείς. Που δε μπήκε ποτέ στο πνεύμα του αγώνα!

Για τα υπόλοιπα μην ξαναεπαναλαμβανόμαστε. Και επειδή πάνω από όλα η φιλία μου με εσένα , τον Αποστολίδη , τον Δουκέρη ...... σταματώ εδώ τα γραφόμενα επί προσωπικού.
Όπως θες. Δικό σου θέμα είναι αυτό...
stavrosd

Post by stavrosd »

Γιάννης Αθανασίου wrote: Πέφτετε στην λούμπα των αστήριχτων δικαιολογιών τους. Αν εγώ είχα πει για τους αγώνες τους όσα λένε για τον 24ωρο, κάποιοι- Σταύρο! – θα μου είχαν βγάλει τα μάτια! ...
Άποψή σου!
Τι δικιά μου την ξέρεις.
Για τον 24ωρο δεν ξαναμιλάω μιας και "μόνο κακό κάνω" αλλά αν έχεις πει ή όχι για τους άλλους αγώνες πράγματα και θαύματα την άποψη μου την έχω εκφράσει και σε εσένα ιδιαιτέρως αλλά και στον "αέρα".
Με θεωρείς εγκάθετο και υποκειμενικό...
Λυπάμαι... όπως εσύ δεν δέχεσαι αυτό που σου λένε όλοι, φίλοι και εχθροί, έτσι και εγώ δε δέχομαι την άποψή σου για τις θέσεις μου, που στην τελική μόνο εσύ αντιδράς!
Δημητριάδης Σταύρος
Γιάννης Αθανασίου

Είπαμε, εγώ έχω κακή συμπεριφορά. Και δεν έχω, πλέον αγώνα.

Αν είχα καλή τί θα είχα πάθει; Θα με είχαν ανασκολωπήσει; Και κερατάς και δαρμένος; Αυτό θέλεις;
stavrosd

Post by stavrosd »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Είπαμε, εγώ έχω κακή συμπεριφορά. Και δεν έχω, πλέον αγώνα.

Αν είχα καλή τί θα είχα πάθει; Θα με είχαν ανασκολωπήσει; Και κερατάς και δαρμένος; Αυτό θέλεις;
Οχι Γιάννη...
Αυτό που λέμε είναι οτι δεν έχεις πλέον αγώνα εν μέρη επειδή έχεις κακή συμπεριφορά.
ΑΝ είχες καλύτερη, δηλαδή εποικοδομητικότερη μπορεί και τα αποτελέσματα να ήταν καλύτερα!
Δημητριάδης Σταύρος
Γιάννης Αθανασίου

Μου αρέσει που επιμένεις, χωρίς να αιτιολογείς που ήταν λάθος η συμπεριφορά μου.

Ανέφερα πως αντέδρασα και πότε. Τί θα έπρεπε να έχει αλλάξει; Έχεις κάποια πρόταση για τότε; Μου αρέσει να μαθαίνω απο τα λάθη μου. Πού τα έκανα λοιπόν;
samgr

Post by samgr »

Ας κοιτάξουμε λίγο τα δεδομένα:

- Ο αγώνας γίνεται πολλά Χρόνια τώρα. ...(Δεδομένο)
- Ο κανονισμός του και οι απαιτήσεις για τα οχήματα εξελίσονται ...(Δεδομένο)
- Οι συμμετοχές είναι πολλές ... (Δεδομένο)

Ένας φορέας (ΕΘΕΑ) σκεπτόμενος λογικά... και θέλοντας να κρατήσει ένα καλό προιόν,
δυστυχώς δεν συμπεριφέρεται έτσι. Προσπαθεί να είναι κοντά στο προιόν του που ξέρει ότι πουλάει και σε συνεργασία με τον οργανωτή να προσπαθήσει να εκμηδενίσει την οποιαδήποτε περίπτωση λάθους (πρόληψη).

Εδώ όμως η ΕΘΕΑ έρχεται και στην ουσία παύει τον αγώνα με το έτσι θέλω...και αναρωτιέμαι ...ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ???

Χρόνια τώρα βλέπω καλές προσπάθειες να πνίγονται... αγωνιζόμενους που ενώ ξεκινούν με κέφι ... να εγκαταλείπουν μην έχοντας διάθεση να συμμετέχουν στο μαγαζί του ένα ή του άλλου...γιατί κάπως έτσι το βλέπουν.

Προσωπικά θεωρώ άδικο την απόφαση της ΕΘΕΑ, αν ο αγώνας ήταν επικίνδυνος όφειλε να μας προστατέψει και να μην δώσει άδεια να γίνει κανένας 24ωρος. Όχι τώρα μετά από 5-6 χρόνια δεν καλοθυμάμαι...να σκεφτεί την ασφάλεια μας. Να σημειώσω ότι πριν από 2 Χρόνια και το ΕΑΤ είχε νυχτερινές διαδρομές... που σαν αγώνας είναι σαφώς δυσκολότερος...και πιο επικίνδυνος...γιατί κύριοι της ΕΘΕΑ τότε δώσατε άδεια...(σημ. ο τότε κανονισμός δεν είχε υποχρεωτικό roll-cage)

Θεωρώ κύριο υπεύθηνο για την κατάσταση των αγώνων στο χώρο μας την ΕΘΕΑ, και όχι τους οργανωτές, γιατί ποτέ δεν τιμώρησε καμία οργάνωση, γιατί ποτέ δεν απαίτησε κάτι από την οργάνωση, γιατί δεν βαθμολόγησε το αποτέλεσμα.
Λειτουργούσε και λειτρουργεί ακριβώς όπως και το κράτος μας. Μόνο εισπρακτικά και παροχές ...Μηδέν !!!

Ως μέλος του Δ.Σ. της Λέσχης 4χ4 Περιστερίου, συντάσομαι κατά αυτού του τραμπουκισμού και αφού περάσει το θέμα και από το Δ.Σ. της Λέσχης, τότε είμαι σίγουρος ότι η Λέσχη 4Χ4 Περιστερίου θα είναι σύμμαχος της όποιας αντίδρασης και προσπάθειας οργανωθεί, για το καλό των αγώνων ... και των αγωνιζομένων...
Καλής Γιώργος
grek

Post by grek »

Παντως αν λεω αννννννν οι κυριοι που πηραν την αποφαση να κοψουν
εναν αγωνα στο ονομα της ασφαλειας εβαζαν καποιες δικλειδες στο να
γινει ο αγωνας ασφαλεστερος (π.χ. 10 κριτες ακομα η 5 ασθενοφορα
ακομα η οτιδηποτε αλλο που θα κατεβαζε το σοφο τους κεφαλι) σιγουρα
θα κερδιζαν τις εντυπωσεις και δεν θα δημιουργουσαν τετοιο ΜΠΑΧΑΛΟ

Και αν κριτηριο για το αν θα γινει ενας αγωνας η οχι ειναι το αν μας αρεσει
η οχι η φατσα του οργανωτη τοτε θα το επαναλαβω μηπως το καταλαβουν:
Α ΡΕ ΣΟΥΒΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

και επαναλαμβανω:ΤΟ 4Χ4FUN ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
και ισως το παραδειγμα μας θα πρεπει να το ακολουθησουν και αλλοι για να
δουμε πως οι ...σοφοι μας θα διορθωσουν τα αδιορθωτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stavrosd

Post by stavrosd »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Μου αρέσει που επιμένεις, χωρίς να αιτιολογείς που ήταν λάθος η συμπεριφορά μου.

Ανέφερα πως αντέδρασα και πότε. Τί θα έπρεπε να έχει αλλάξει; Έχεις κάποια πρόταση για τότε; Μου αρέσει να μαθαίνω απο τα λάθη μου. Πού τα έκανα λοιπόν;
Γιαννη
το Δεκέμβριο αναλωθήκαμε σε δεκάδες PM και αρκετά ωριαία τηλεφωνήματα για το χαμό που έγινε για τον αγώνα σου απο δικιά σου λάθος στάση.
Στο προηγούμενο thread με τις "αποφάσεις" της επιτροπής πάλι έγινε ο χαμός.
Αν θές να τα ξαναπούμε τα ξαναλέμε αλλά μεταξύ μας μάλλον άκρη δεν θα βγεί.
Τουλάχιστον προβληματίσου με την άποψη σχεδόν όλων οτι το χειρίζεσαι λάθος.
Πρόσεξε όχι οτι έχεις άδικο, αλλά οτι το χειρίζεσαι λάθος και χάνεις το δίκιο σου!

Δυστυχώς ποτέ δεν έγινε κουβέντα σοβαρή (τουλάχιστον απο αυτά που διαβάζω και ακούω) για τον θεσμό του 24ωρου ή των νυχτερινών αλλά μόνο για τον 24ωρο του Αθανασίου.
Και αυτό το έκανες εσύ Γιάννη βγάζοντας τόσο έντονα την προσωπικότητα σου.
Όπως πολύ ωραία αναφέρει και ο samgr
samgr wrote:Ένας φορέας (ΕΘΕΑ) σκεπτόμενος λογικά... και θέλοντας να κρατήσει ένα καλό προιόν,
δυστυχώς δεν συμπεριφέρεται έτσι. Προσπαθεί να είναι κοντά στο προιόν του που ξέρει ότι πουλάει και σε συνεργασία με τον οργανωτή να προσπαθήσει να εκμηδενίσει την οποιαδήποτε περίπτωση λάθους (πρόληψη).

Εδώ όμως η ΕΘΕΑ έρχεται και στην ουσία παύει τον αγώνα με το έτσι θέλω...και αναρωτιέμαι ...ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ???
Γιατί άραγε?
Απλά για να εξυπηρετήσει "φίλους" ή μήπως γιατί αυτοι που έχουν τις αντιρρήσεις τους ακούγονται και στον αντίλογο είναι ένας μαινόμενος Γιάννης που βάλει σε οτιδήποτε κινείται?
Εκ του αποτελέσματος κάτι δεν γίνεται καλά,και συνήθως ποτέ δε φταίει μόνο η μία πλευρά και αυτό δεν δείχνεις να το καταλαβαίνεις.
Δημητριάδης Σταύρος
Γιάννης Αθανασίου

Σταύρο ΟΚ! Εγώ φταίω... Ικανοποιήθηκες;

Αν τώρα για σένα το 80+% που ζητάει να γίνει ο 24ωρος όπως πριν είναι μειοψηφία, πάω πάσο. Και δεν έχεις δει ακόμη την άλλη ψηφορορία!

Αν με θεωρείς "μενόμενο", τότε μάλλον δίνεις βάση στη μία πλευρά, όπως εδώ και πολύ καιρό. Εσύ είπες ότι αν η απόφαση ισχύει, μάλλον έχω δίκιο. Τώρα το έχασα πάλι;

Αν εσένα σου αρέσουν οι αποφάσεις που λαμβάνονται κάτω απο το τραπέζι, με αδιαφανείς διαδικασίες και "πολιτικές" συμπεριφορές που μόνο το καλό των αγώνων 4Χ4 δεν έχουν σα σκοπό, με γειά σου, με χαρά σου. Εγώ, προσωπικά, θα το πολεμήσω με όσες δυνάμεις διαθέτω, γιατί αποζητάω ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

Το θέμα του 24ωρου δε συζητήθηκε γιατί ποτέ δεν τέθηκε, ποτέ δεν αποτέλεσε πρόβλημα. Έγινε θέμα όταν το θέλησαν οι "γνωστοί-άγνωστοι". Όταν κατάλαβαν ότι δε μπορούν να αντιμετωπίσουν αλλιώς τον 24ωρο.

Τώρα αν για σένα το πρόβλημα προκλήθηκε απο έναν αγωνιζόμενο που είχε χαθεί και μία αγωνιζόμενη που ήθελε να σταματήσει ο αγώνας για να την ξεκολήσουμε, τί να πω; Μάλλον ξεχνάς τότε που σε περάσαμε - και εγώ - στα χέρια από εκεί που είχε κολήσει το Patrol το 2006. Είχε περάσει ήδη μία ώρα και πέρασαν άλλες δύο πριν ξεκολήσουμε ΧΩΡΙΣ τη βοήθεια της όποιας οργάνωσης. Αν αυτό είναι πρόβλημα, και πάλι sorry, έχεις δίκιο!

Δυστυχώς βλέπεις το λύκο και ψάχνεις το ντορό - τα ίχνη του. Απλά με απογοητεύεις πολύ. Αλλά όπως έχεις δηλώσει αυτό δε σε νοιάζει, οπότε άδικα μιλάω. Έφτασες να θεωρείς τις δύο δημοσιεύσεις πριν τη δική σου αρνητικές για τον αγώνα. Δε βλέπεις ότι έχεις μείνει μόνος, μαζί με όσους το προκάλεσαν, που δεν πιστεύει ότι υπήρχαν κίνητρα πίσω από την απόφαση; Γιατί εθελοτυφλείς; Επειδή δεν έχω καλή συμπεριφορά;

Και για το αρχείο και μόνο: η ΕΘΕΑ ποτέ δε ζήτησε εξηγήσεις για τον 24ωρο! Η μόνη φορά που άκουσε κάτι ήταν στην παρουσίαση στις 9 Γενάρη, κάτω από πολύ ήπιο κλίμα. Και δεν έκανε καμία ερώτηση! Οπότε ποιός δεν ήθελε τη συζήτηση άραγε; Μήπως αυτός που άργησε 3 μήνες να απαντήσει; Ή αυτός που δε θα απαντούσε ποτέ, αν δε προέκυπταν οι συζητήσεις εδώ μέσα;

Αλλά ξέχασα! Φταίει η μενόμενη συμπεριφορά μου. Τόλμησα να στείλω επιστολή να ζητήσω να εξαιρεθεί ο 24ωρος. Φοβερό λάθος μου! Έπρεπε να βρω έναν φίλο να πληρώσει το κίτρινο βιβλίο, για να γίνουν όλα όπως έπρεπε!
stavrosd

Post by stavrosd »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Σταύρο ΟΚ! Εγώ φταίω... Ικανοποιήθηκες;
Όχι Γιάννη δεν ικανοποιήθηκα.
Να γίνει ο 24ωρος θέλω και να επιτρέπονται τα νυχτερινά θέλω! Τότε θα ικανοποιηθώ!
Γιάννης Αθανασίου wrote:Αν με θεωρείς "μενόμενο", τότε μάλλον δίνεις βάση στη μία πλευρά, όπως εδώ και πολύ καιρό. Εσύ είπες ότι αν η απόφαση ισχύει, μάλλον έχω δίκιο. Τώρα το έχασα πάλι;
Και συνεχίζω να το πιστεύω οτι αν δεν επιχειρηματολογήσουν την απόφαση αυτή θα είναι μία άδικη απόφαση επι της αρχής και της διαδικασίας, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τι δικιά σου στάση.
Αυτό είναι λάθος χειρισμός απο τη μεριά τους . Είπα ποτέ οτι κάνεις μόνο εσ΄υ λάθος?
stavrosd wrote:Το θέμα του 24ωρου δε συζητήθηκε γιατί ποτέ δεν τέθηκε, ποτέ δεν αποτέλεσε πρόβλημα. Έγινε θέμα όταν το θέλησαν οι "γνωστοί-άγνωστοι". Όταν κατάλαβαν ότι δε μπορούν να αντιμετωπίσουν αλλιώς τον 24ωρο.
Εγώ έχω καταλάβει οτι υπάρχει θέμα με τον αγώνα απο πέρσι εσυ δεν το είχες καταλάβει?
Γιάννης Αθανασίου wrote:Τώρα αν για σένα το πρόβλημα προκλήθηκε απο έναν αγωνιζόμενο που είχε χαθεί και μία αγωνιζόμενη που ήθελε να σταματήσει ο αγώνας για να την ξεκολήσουμε, τί να πω; Μάλλον ξεχνάς τότε που σε περάσαμε - και εγώ - στα χέρια από εκεί που είχε κολήσει το Patrol το 2006. Είχε περάσει ήδη μία ώρα και πέρασαν άλλες δύο πριν ξεκολήσουμε ΧΩΡΙΣ τη βοήθεια της όποιας οργάνωσης. Αν αυτό είναι πρόβλημα, και πάλι sorry, έχεις δίκιο!

Μα δε διαφωνώ! Ένα απλό πρόβλημα αντί να πείς οτι Οκ μέσα στα πλαίσια ήταν και θα προσπαθήσουμε ακόμα καλύτερα του χρόνου, προσπάθησες να τους βγάλεις όλους τρελούς εγκάθετους και το έκανες μέγα θεμα. Μονος σου έβγαλες τα μάτια σου!
stavrosd wrote:Έφτασες να θεωρείς τις δύο δημοσιεύσεις πριν τη δική σου αρνητικές για τον αγώνα. Δε βλέπεις ότι έχεις μείνει μόνος, μαζί με όσους το προκάλεσαν, που δεν πιστεύει ότι υπήρχαν κίνητρα πίσω από την απόφαση;
Τι λες τωρα?
Πότε υπονόησα οτι τα δύο προηγούμενα post ήταν αρνητικά για τον αγώνα!!!Θα τρελαθώ, θα πηδηχτώ απο το παράθυρο!!!
Γιάννης Αθανασίου wrote:Γιατί εθελοτυφλείς; Επειδή δεν έχω καλή συμπεριφορά;
Έστω οτι έχεις δίκιο και όλοι συνωμοτουν ενάντια στο συμφέρον τους(εξού και η αναφορά στο post του samgr) για να καταργήσουν τον 24ωρο.
Θεωρείς οτι το χειρίζεσαι σωστά την αντιπαράθεση? Βλέπεις καλά αποτελέσματα και ευνοϊκή εξέλιξη? Να τρελαθώ τώρα η να περιμένω λίγο ακόμα!!!
Δημητριάδης Σταύρος
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”