Γιάννης Αθανασίου wrote:Σταύρο ΟΚ! Εγώ φταίω... Ικανοποιήθηκες;
Όχι Γιάννη δεν ικανοποιήθηκα.
Να γίνει ο 24ωρος θέλω και να επιτρέπονται τα νυχτερινά θέλω! Τότε θα ικανοποιηθώ!
Γιάννης Αθανασίου wrote:Αν με θεωρείς "μενόμενο", τότε μάλλον δίνεις βάση στη μία πλευρά, όπως εδώ και πολύ καιρό. Εσύ είπες ότι αν η απόφαση ισχύει, μάλλον έχω δίκιο. Τώρα το έχασα πάλι;
Και συνεχίζω να το πιστεύω οτι αν δεν επιχειρηματολογήσουν την απόφαση αυτή θα είναι μία άδικη απόφαση επι της αρχής και της διαδικασίας, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τι δικιά σου στάση.
Αυτό είναι λάθος χειρισμός απο τη μεριά τους . Είπα ποτέ οτι κάνεις μόνο εσ΄υ λάθος?
stavrosd wrote:Το θέμα του 24ωρου δε συζητήθηκε γιατί ποτέ δεν τέθηκε, ποτέ δεν αποτέλεσε πρόβλημα. Έγινε θέμα όταν το θέλησαν οι "γνωστοί-άγνωστοι". Όταν κατάλαβαν ότι δε μπορούν να αντιμετωπίσουν αλλιώς τον 24ωρο.
Εγώ έχω καταλάβει οτι υπάρχει θέμα με τον αγώνα απο πέρσι εσυ δεν το είχες καταλάβει?
Γιάννης Αθανασίου wrote:Τώρα αν για σένα το πρόβλημα προκλήθηκε απο έναν αγωνιζόμενο που είχε χαθεί και μία αγωνιζόμενη που ήθελε να σταματήσει ο αγώνας για να την ξεκολήσουμε, τί να πω; Μάλλον ξεχνάς τότε που σε περάσαμε - και εγώ - στα χέρια από εκεί που είχε κολήσει το Patrol το 2006. Είχε περάσει ήδη μία ώρα και πέρασαν άλλες δύο πριν ξεκολήσουμε ΧΩΡΙΣ τη βοήθεια της όποιας οργάνωσης. Αν αυτό είναι πρόβλημα, και πάλι sorry, έχεις δίκιο!
Μα δε διαφωνώ! Ένα απλό πρόβλημα αντί να πείς οτι Οκ μέσα στα πλαίσια ήταν και θα προσπαθήσουμε ακόμα καλύτερα του χρόνου, προσπάθησες να τους βγάλεις όλους τρελούς εγκάθετους και το έκανες μέγα θεμα. Μονος σου έβγαλες τα μάτια σου!
stavrosd wrote:Έφτασες να θεωρείς τις δύο δημοσιεύσεις πριν τη δική σου αρνητικές για τον αγώνα. Δε βλέπεις ότι έχεις μείνει μόνος, μαζί με όσους το προκάλεσαν, που δεν πιστεύει ότι υπήρχαν κίνητρα πίσω από την απόφαση;
Τι λες τωρα?
Πότε υπονόησα οτι τα δύο προηγούμενα post ήταν αρνητικά για τον αγώνα!!!Θα τρελαθώ, θα πηδηχτώ απο το παράθυρο!!!
Γιάννης Αθανασίου wrote:Γιατί εθελοτυφλείς; Επειδή δεν έχω καλή συμπεριφορά;
Έστω οτι έχεις δίκιο και όλοι συνωμοτουν ενάντια στο συμφέρον τους(εξού και η αναφορά στο post του samgr) για να καταργήσουν τον 24ωρο.
Θεωρείς οτι το χειρίζεσαι σωστά την αντιπαράθεση? Βλέπεις καλά αποτελέσματα και ευνοϊκή εξέλιξη? Να τρελαθώ τώρα η να περιμένω λίγο ακόμα!!!