GENERAL LEE wrote:Μαιστα.....
τωρα δεν εχουμε πλεον αστραπες ...μονο κεραυνοι προς το παρον ...
http://www.youtube.com/watch?v=7cRMEn4-k4I
Εεεεεε ο Στάθης είπε ελεύθεροι...
Θα έχουμε και κεραυνούς και αστραπές.
Καταιγίδα δηλαδή...
GENERAL LEE wrote:Μαιστα.....
τωρα δεν εχουμε πλεον αστραπες ...μονο κεραυνοι προς το παρον ...
http://www.youtube.com/watch?v=7cRMEn4-k4I
Για να μιλησεις με καποιον πρεπει τουλαχιστον να θελει ναkeravnos wrote:Έλειψα μερικές μέρες και νομίζατε ότι σας ξέχασα? Αμ δε.
Τα παράπονά σας για τον 24 ώρες πρέπει να απευθύνονται πιο πολύ πρός τον Αθανασίου και μετά προς την ΕΘΕΑ. Γνώμη μου βέβαια θα μου πείτε αλλά να σας μεταφέρω τις πληροφορίες μου από μέσα για να καταλάβετε. Η ΕΘΕΑ διαμόρφωσε μια άποψη για τον αγώνα από όσα ακούει και της μεταφέρονται. Το λάθος του Αθανασίου είναι ότι με το χαρακτήρα του δεν επέτρεψε ποτέ να γίνει μια συζήτηση για τον αγώνα του. 'Ολους τους θεωρούσε και τους θεωρεί εχθρούς του. Ποτέ δεν δέχτηκε να συζητήσει την διαφορετική γνώμη ώστε να μπορέσει να την αντικρούσει και να πείσει τους άλλους για τη δική του άποψη. Προσβάλοντας και κατηγορώντας τους πάντες δεν μπορείς να πείσεις κανένα. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να τους στρέψεις όλους εναντίον σου. Με το τρόπο αυτό ακούγονται και μετράνε μόνο οι γνώμες των άλλων. Το άλλο κακό είναι ότι οι κακές κριτικές μετράνε πάντα περισσότερο από τις καλές. Θυμηθείται μόνο πόσα διαβάσαμε εδώ μέσα για τον αγώνα και πόσες γκρίνιες έγιναν. Κάποιοι θα ξέρετε ότι ακόμα και γνωστοί αγωνιζόμενοι χαρακτήρησαν τον αγώνα επικίνδυνο όπως έγινε. Σκεφτείτε ένας τρίτος που είναι έξω απο τον αγώνα τι γμώμη σχημάτισε.
Οι συμμετοχές σε έναν αγώνα δεν είναι το μόνο μέτρο. Και στη προχθεσηνή ανάβαση της Ριτσώνας αν λέγανε ελάτε να τρέξετε χύμα όσοι θέλετε θα μαζευόντουσαν 1000 αυτοκίνητα. Πιστεύει κανένας ότι αυτό είναι ασφαλές? Οταν αμολάς 100 αυτοκίνητα μέσα στη νύχτα να κάνουν αγωνιστικά κάποια Χ χλμ. πρέπει να μπορείς να πείσεις και να αποδείξεις ότι έχεις πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα. Με φωνές, βρυσιές και εξορκισμούς δεν πείθεις κανένα. Το αντίθετο μάλιστα συμβαίνει. Οποιος δεν έχει ίδια άποψη πιστεύει ότι έχεις ελείψεις και κάτι θέλεις να κρύψεις με τις φωνές. Δεν μπορεί όλοι να είναι κακοί και εναντίον σου.
Για σκεφτείτε λίγο. Απο το AMS και τους 4Τροχούς κάποιοι κακοί τον έδιωξαν, από την Εκάλη κάποιοι κακοί των έδιωξαν, από την Αττική λέσχη κάποιοι κακοί θέλουν να τον διώξουν, από την ομοσπονδία που προσπαθεί να κάνει κάποιοι δεν τον θέλουν, τον Ιχνηλάτη τον ξεκίνησαν 3-4 μαζί και έχει μείνει μόνος, το περιοδικό το ξεκίνησαν 3-4 και έχει μείνει μόνος, στους αγώνες που εμφανίζετε δημιουργούνται προβλήματα, στα φόρουμ που γράφει όποιος έχει αντίθετη άποψη χλευάζετε, στον αγώνα του όποιος είχε παράπονο βγήκε τρελός. Φοβερή συνομοσία και πολύ οργανωμένη. Μακάρι τέτοια οργάνωση να είχαμε και στους αγώνες.
Δεν ακούγεται κακό,καθόλου κακό, αλλά αν δεν είναι απο τον χώρο το οργανωτών και των αγωνιζόμενων απο πού θα μπορούσαν να είναι, και γιατί να το κάνουν? (ειλικρινή απορία?)atlasteam wrote: - Συμφωνώ στην Ομοσπονδία 4Χ4 εφόσον είναι αντιπροσωπευτική γεωγραφικά , με ισότιμα μέλη και με εκτελεστικά όργανα ανεξάρτητα από Οργανωτές και Αγωνιζόμενους κατά τα πρότυπα της Ιταλικης FIF , με τις αποφάσεις της να γίνονται αυτόματα δεκτές από όλους. Δεν ανακαλύπτετε το αυγό του Κολόμβου ..... λίγα ιταλικά μετάφραση στο καταστατικό τους http://www.fif4x4.it ..... όπου αυτοί είναι αυτόνομη Ομοσπονδία κάτω όμως από τη σκέπη της εκεί ΕΘΕΑ (CSAI) .
Δε νομίζω οτι τόσο οι "γρήγοροι" όσο και οι "σκληροι" το κάνουν λόγω μόδας!atlasteam wrote:- Η μόδα των συναντήσεων αγωνιζομένων , Οργανωτών ή και των 2 μαζί πλαταίνει και αποπροσανατολίζει την ουσία.
Γιάννη .... ο χαρακτήρας καθενός μας έχει επίπτωση, ευτυχώς ή δυστυχώς, και στη βελτίωση της δουλειάς μας ή του hobby μας. Προς θεού δεν είμαι εγώ αυτός που θα τολμήσω να σε κριτικάρω σαν προσωπικότητα. Άλλοστε εκτιμώ και εσένα και τον Αποστολίδη για την προσφορά σας στο χώρο .... αν και από όσο γνωρίζω έχετε διαφορετικές απόψεις (συμπέρασμα : σέβομαι τα αποτελέσματα της δουλειάς σας). Τους υπόλοιπους οργανωτές δεν τους ξέρω προσωπικά . Έχω μιλήσει 10 λεπτά μόνο με τον Doc και τον Κατσιμαλή πιο παλιά όμως.Γιάννης Αθανασίου wrote:Σταύρο και Κώστα
αν είναι να βαθμολογείται ο χαρακτήρας του οργανωτή και όχι ο αγώνας, είμαι σίγουρος πως ο 24ωρος δε θα ήταν ο πρώτος που θα έβγαινε εκτός!
Απο εκεί και πέρα μην πέφτετε στην παγίδα που σας ρίχνουν. Το θέμα δεν ήταν η όποια αντίδραση, που όπως λέει και η λέξη έρχεται μετά τη δράση, αλλά η ανάγκη κάποιων να μη γίνει ο 24ωρος, γιατί τους χάλαγε τη μαγιά.
Αν θεωρείτε μία κακότροπη αγωνιζόμενη που θέλησε να σταματήσει ο αγώνας για να την ξεκολήσουν πρόβλημα, τότε ΟΚ, ναι ο αγώνας είχε προβλήματα. Κώστα αν είχες τρέξει και σε άλλους αγώνες θα έβλεπες ότι ο 24ωρος είναι μακράν καλύτερος σε όλα τα θέματα. Γι΄αυτό και έχει την υποστήριξη των αγωνιζόμενων.
Κεραυνέ, όσο απαξιώνεις τα γραφόμενά σου, μην υπογράφοντάς τα, δε θα πάρεις απάντηση, απο εμένα τουλάχιστον. Απλά απαξιώ...
Στους άλλους αγώνες δηλαδή τι γίνεται; Κάτι διαφορετικό; Και με το φόβο της κυκλοφορίας αυτοκινήτων άσχετων με τον αγώνα στους δρόμους.Atlas wrote:Αν όμως δεν τον επιτρέπει και για λόγους που έχουν να κάνουν με τα μέτρα ασφαλείας των αυτοκινήτων που συμμετέχουν σε συνδιασμό με τη νύκτα και το ότι ως και ένα "νοικιάρικο" αυτοκίνητο θα μπορούσε να βαθμολογηθεί σε "Πρωταθληματικό" αγώνα ...... τότε ο συνδιασμός όλων αυτών .... σηκώνει συζήτηση.
Αν είναι να φθάσεις σε βαθμό παρεξήγησης .... δεν υπάρχει λόγος να γράφουμε. Τα "γεγονότα" μου εξιστορήθησαν και από την απέναντι όχθη. ΄Βλέπεις μπορεί να απέχω αλλά πάντα με κρατούν ενήμερο και ακολουθώ το ρητό "άκου , κοίτα , σώπα" !Γιάννης Αθανασίου wrote:Κώστα
επειδή έχετε αναφερθεί πολύ στον χαρακτήρα μου, σε βαθμό παρεξήγησης και χωρίς να ξέρετε τα γεγονότα, να σας αναφέρω δύο πράγματα. .
Στους άλλους αγώνες δηλαδή τι γίνεται; Κάτι διαφορετικό; Και με το φόβο της κυκλοφορίας αυτοκινήτων άσχετων με τον αγώνα στους δρόμους. ....... εκεί δεν υπάρχει η λέξη νύχτα ..... που είναι η δικαιολογία. Όσο για ττο βαθμό κινδύνου του 24ωρου καλό είναι να μιλήσεις με τις περσινές πρωτοκλασάτες συμμετοχές που έτυχε και μίλησα πολύ μετά το τέλος του αγώνα.Atlas wrote:Αν όμως δεν τον επιτρέπει και για λόγους που έχουν να κάνουν με τα μέτρα ασφαλείας των αυτοκινήτων που συμμετέχουν σε συνδιασμό με τη νύκτα και το ότι ως και ένα "νοικιάρικο" αυτοκίνητο θα μπορούσε να βαθμολογηθεί σε "Πρωταθληματικό" αγώνα ...... τότε ο συνδιασμός όλων αυτών .... σηκώνει συζήτηση.