καλό πάσχα σε όλους τους απανταχού ανα τον κόσμο κάγκουρες.
εύχομαι ο άξονας που θα περάσετε τον οβελία να μην κόψει σαν τον δικόμου.
εύχομαι το μοτεράκι να μην ξεψυχήσει σαν τον κινητήρα του jimny
εύχομαι όλοι να έχετε ένα wranglerοπερίπτερο δίπλα σας να σας κάνει σκιά με την τέντα του
εύχομαι όλοι να βρείτε ένα αξιόπιστο xj λεωφορείο να μεταφέρει όλο τον κόσμο με ασφάλεια στο χωριό του
εύχομαι ο Drimon να κάνει πάσχα υποθαλάσσια και να μην ανάβουν τα κάρβουνα να ψήσει το αρνόψαρο.
εύχομαι το κοκορέτσι του Τσέλιου να έχει τόσα τυλίγματα όσες και οι λαλακίες που λέει εδω μέσα.
εύχομαι ο doctor να γιατρέψει τις εγκεφαλικές του πληγές και να συνέλθει απο τη σχιζοφρένεια.
εύχομαι ο Πάνος να επιστρέψει απο τον πλανήτη που την έχει πέσει ή αν ψήσει εκεί να με καλέσει κι'εμένα.
εύχομαι στα παιδιά στο Ναύπλιο να φάνε και να πιούνε (ο ένας τον άλλο

) με συνοδεία των πολυαγαπημένων τους κλαρίνων με την Χαρά Βέρα και το δεκαπενταμελές μπαλέτο της
εύχομαι στους Αθηναίους να φύγουν, να πάνε αλλού και όποιος μπορέσει να μην ξαναγυρίσει κιόλας, να κάτσει στο χωριό του μα εκιά καλιά θά'ναι
επειδή δεν μπορώ να σας πιάσω όλους έναν-έναν, εύχομαι σε όλους καλή ανάσταση και καλό πάσχα.
να ευχηθώ και σ'εμένα να μην ξανακόψει άξονα ο οβελίας, να μην υποκήψει το μοτέρ, να μην στραβώσει το σασί της ψησταριάς και να βρώ ξαναφτιάξω επιτέλους τον διακτινιστήμου να επιστρέψω στην ανδρομέδα.
ευχαριστώ.
τα Βασιλικά μου Χρόνια Πολλά σε όλο το club.