Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες

stavrosd

Re: Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες

Post by stavrosd »

Pet4x4 wrote:
DINIE wrote:
Pet4x4 wrote:Δέν έχεις άδικο σε αυτά που λές... Έτσι είναι. Αν κατάφερνε βέβαια αυτή η "παρέα" να εισχωρήσει στον ΣΟΑΑ και να έχει λόγο απο εκεί, αυτό θα ήταν το καλύτερο και το πιο άμεσα υλοποιήσημο! Άλλωστε στον ΣΟΑΑ ήδη γραφτίκατε έτσι δέν είναι? Αυτός θα είναι ένας τρόπος να πιάσουν τόπο τα χρήματα αυτά!

Μην ξεχνάτε ότι της Ζ2 δεν γραφτήκαμε. Και είμαστε σίγουρα οι περισσότεροι.
Δέν χρειάζεται Ντίνο μου να είναι όλοι γραμμένοι. Εμείς βήμα ψάχνουμε για να ακουστεί η φωνή μας και να έχει βαρύτητα ο λόγος μας. Όταν αυτό το βήμα βρεθεί, θα ακουστεί η φωνή για όλες τις κατηγορίες απο εκει. Στην ουσία δηλαδί, θα πρέπει να ζητήσουμε απο τον ΣΟΑΑ να υπογράφει και να βάζει την σφραγίδα του στις προτάσεις μας. Μια επαφή με τον πρόεδρο του ΣΟΑΑ θα μας έδειχνε κατα πόσο είναι εφυκτό κάτι τέτειο. Αν θέλετε σε αυτή την επαφή θα μπορούσα να παρευρεθώ και εγώ. Κάποιος ομώς πρέπει να την κανονίσει! Σταύρο?
ΝΑ το κάνουμε αλλά πώς?
Να πάμε εμείς οι δύο και να του πούμε "Ξέρετε θέλουμε την υποστήριξή σας σε αυτά τα θέματα?" θα μας ρωτήσει εύλογα "Ποιοί θέλετε?" τί του απαντάμε τότε?
Δεν είναι διαφορετικό να πάμε να του πούμε "Ο πυρήνας των αγωνιζομένων που ουσιαστικά στηρίζει τους αγώνες 4χ4 έχει κάποια θέματα και θέλουμε την υποστήριξή σας να φτάσουν στα αυτιά που πρέπει με τον τρόπο που πρέπει" και να του δώσουμε και ένα χαρτί με τα ονόματα μας και τις υπογραφές μας?
Δημητριάδης Σταύρος
DINIE

Post by DINIE »

Τότε να συναντηθούμε να μετρηθούμε και να πάμε οργανωμένα.
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
http://www.laskari.gr/
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

stavrosd wrote:ΝΑ το κάνουμε αλλά πώς?
Να πάμε εμείς οι δύο και να του πούμε "Ξέρετε θέλουμε την υποστήριξή σας σε αυτά τα θέματα?" θα μας ρωτήσει εύλογα "Ποιοί θέλετε?" τί του απαντάμε τότε?
Δεν είναι διαφορετικό να πάμε να του πούμε "Ο πυρήνας των αγωνιζομένων που ουσιαστικά στηρίζει τους αγώνες 4χ4 έχει κάποια θέματα και θέλουμε την υποστήριξή σας να φτάσουν στα αυτιά που πρέπει με τον τρόπο που πρέπει" και να του δώσουμε και ένα χαρτί με τα ονόματα μας και τις υπογραφές μας?
Εγώ δέν λέω να του ζητήσουμε βήμα για μία μόνο φορά, αλλά για πάντα! Να δημιουργηθεί όπως είπες και εσυ ένας πυρήνας αγωνιζομένων 4χ4 μέσα στον ΣΟΑΑ που θα συνεδριάζει ανεξάρτητα απο αυτόν όταν υπάρχει λόγος να ληφθούν αποφάσεις και προτάσεις για ζητήματα που μας αφορούν. Απο την στιγμή λοιπόν που παίρνουν χρήματα για τον Σύνδεσμο, πρέπει και εμείς να έχουμε κάποιο ώφελος απο αυτόν! Έτσι δέν είναι? Αυτό να συζητήσουμε, όχι να πάμε εμείς οι δύο με προτάσεις έτοιμες. Αν συμφωνήσει σε αυτό, τότε μαζευόμαστε να συζητήσουμε γνωρίζοντας πως πλέον έχουμε την υποστήριξη του συνδέσμου.
Last edited by Pet4x4 on Wed Mar 31, 2010 18:05, edited 1 time in total.
stavrosd

Post by stavrosd »

Pet4x4 wrote:
stavrosd wrote:ΝΑ το κάνουμε αλλά πώς?
Εγώ δέν λέω να του ζητήσουμε βήμα για μία μόνο φορά, αλλά για πάντα! Να δημιουργηθεί όπως είπες και εσυ ένας πυρήνας αγωνιζομένων 4χ4 μέσα στον ΣΟΑΑ που θα συνεδριάζει ανεξάρτητα απο αυτόν όταν υπάρχει λόγος να ληφθούν αποφάσεις και προτάσεις για ζητήματα που μας αφορούν. Απο την στιγμή λοιπόν που παίρνουν χρήματα για τον Σύνδεσμο, πρέπει και εμείς να έχουμε κάποιο ώφελος απο αυτόν! Έτσι δέν είναι? Αυτό να συζητήσουμε, όχι να πάμε εμείς οι δύο με προτάσεις έτοιμες. Αν συμφωνήσει σε αυτό, τότε μαζευόμαστε να συζητήσουμε γνωρίζοντας πως πλέον έχουμε την υποστήριξη του συνδέσμου.
Οκ δε διαφωνώ σε αυτό αλλά πρώτα νομίζω οτι θα πρέπει να του δείξουμε με κάποιο τρόπο ποιοί και πόσοι είμαστε.
Είναι αλλιώς να δεί εμάς τους δύο και να του πούμε οτι θέλουμε βήμα και αλλιώς να του πούμε οτι είμαστε οι 20 βασικοί και θέλουμε βήμα!
Δημητριάδης Σταύρος
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

Στον ΣΟΑΑ είναι εγγεγραμένοι και οι οδηγοί που τρέχουν Rally4x4. Μαζί με αυτούς, κάμποσοι μαζευόμαστε... Και αυτοί θα επωφελειθούν απο αυτή την κίνηση για μελλοντική τους χρήση και εμείς απο την παρουσία τους σαν εγγεγραμένα μέλοι στον χώρο του 4χ4. ;)

Φυσικά υπάρχει πάντα ο Dista που είναι εδώ, μας ακούει σε όλα και μας συμβουλεύει μιάς και ξέρει τα πράγματα εκ'των έσω. Αυτό δέν το ξεχνάμε! Απλά αν οργανωθούμε με κάποιο τρόπο, θα έχουμε πιο δυνατή φωνή ακόμα. ;)
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

stavrosd wrote:
Nicolas wrote:Για τα μπάζα...

Δεν έχει νόημα.
Ότι θέλουν θα κάνουν.

Είναι όμως εύκολο να πέσουν στην λακούβα που έσκαψαν...
Ε τότε ας μην μιλάμε!
Ας κάτσουμε να γκρινιάζουμε που δεν έρχεται ο απο μηχανής Θεός να μας σώσει!

Ή κάνεις κάτι για να έχεις το δικαίωμα έστω και να μουτζώνεις βρε αφελφε,ή δε κάνεις τίποτα και κάνεις όμως και τουμπεκι!
Διαλέγεις και πέρνεις :roll:

Σταύρο μου, το βρίσκω πολύ επιθετικό εκ μέρους σου να μου λες ή κάνε κάτι ή τουμπεκί...
Στο είπα και κατ ιδίαν.

Το "κάτι" που πρέπει να κάνεις πριν αποκτήσεις δικαίωμα να μουντζώσεις, σε διαβεβαιώ
πως το έχουμε ξεπεράσει προ πολλού...
Και το έχουμε πληρώσει αρκετά πέραν του σπασμένου αυτοκινήτου μας, όπως και άλλοι άλλωστε.

Κατ αρχήν άλλο είναι να κάνεις "κάτι" και άλλο να παίζεις με τον εισαγγελέα επειδή έκανες τα στραβά μάτια με τον κανονισμό.
Γιατί πολύ φοβάμαι οτι η ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν έναν αγώνα όπως ο 24ωρος θα είναι αντίστοιχη με την ευκολία που θα μας κρεμάσουν όταν τα πράγματα φτάσουν στα δικαστήρια.
Γιατί το κλουβί στις μεγάλες κατηγορίες επιβλήθηκε γραπτώς,
ενώ τα στραβά μάτια εννοήθηκαν προφορικώς.

Πολύ απλά λοιπόν ξαναλέω: ότι θέλουν θα κάνουν.
Μάλλον όλοι στο παιχνίδι τους παίζουμε και στο ρυθμό τους χορεύουμε.
Και με τις κουβέντες και τις προτάσεις και τις επιτροπές και ότι άλλο ;)

Άρα κάποιοι άνθρωποι μάλλον την δικαιούνται την μούντζα. Άλλοι να την φάνε και άλλοι να την ρίξουν.
Και σε τελική ανάλυση τον χαβαλέ μας θέλουμε να κάνουμε, ούτε μπλεξίματα θέλουμε ούτε και θα σώσουμε τον κόσμο. ;)
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
stavrosd

Post by stavrosd »

Nicolas wrote: Σταύρο μου, το βρίσκω πολύ επιθετικό εκ μέρους σου να μου λες ή κάνε κάτι ή τουμπεκί...
Στο είπα και κατ ιδίαν.
¨Ελα βρε Νικόλα ..
Πρώτον δεν το είπα προσωπικά για εσένα αλλά για όλους μας και δεύτερον είναι τρόπος του λέγειν!
Μην αρπαζόμαστε και για τέτοια :P !

Ακούω αυτά που λές και συμφωνώ οτι ΠΡΕΠΕΙ και λόγο να έχουμε και μούντζες να πέσουν αλλά για να μήν πέσουν σε όλους ισοπεδωτικά θα πρέπει να ξέρουμε σε ποιόν και για πιο λόγο. Όπως έλεγαν και στο προηγούμενο θέμα με τον Dista ας μαζευτούν οι προτάσεις σε μία να δωθεί και μετα να μετρηθεί ;)
Δημητριάδης Σταύρος
stavrosd

Post by stavrosd »

DINIE wrote:Πρόθεση παρουσίας σε συνάντηση αγωνιζομένων για τα θέματα των αγώνων αντοχής.

Δημητριάδης Σταύρος
Σταματάκης Κων/νος
Το ξαναβάζω εγώ μπας και...
Δημητριάδης Σταύρος
kmarselos

Post by kmarselos »

Πρόθεση παρουσίας σε συνάντηση αγωνιζομένων για τα θέματα των αγώνων αντοχής.

Δημητριάδης Σταύρος
Σταματάκης Κων/νος
Mαρσελος κων/νος
DINIE

Post by DINIE »

Πρόθεση παρουσίας σε συνάντηση αγωνιζομένων για τα θέματα των αγώνων αντοχής.

Δημητριάδης Σταύρος
Σταματάκης Κων/νος
Mαρσελος κων/νος
Τσαλιγοπουλος Χρηστος

Μην ξεχνάμε και τους συνοδηγούς. Ο δικός μου λείπει εκτός Ελλάδας και τον δηλώνω εγώ.
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
http://www.laskari.gr/
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”