Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες

stavrosd

Re: Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες

Post by stavrosd »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Κοιτα να δεις που θα την πληρώσω εγώ για το κόμμα του Ντίνου

και καλά μου ξέφυγε και ιστορίες
Δημητριάδης Σταύρος
DINIE

Post by DINIE »

stavrosd wrote::lol: :lol: :lol: :lol:
Κοιτα να δεις που θα την πληρώσω εγώ για το κόμμα του Ντίνου

και καλά μου ξέφυγε και ιστορίες

Άρε φωτιές που σου άναψα !!!! :D :D
Και δεν θα μάθεις ποτέ αν πραγματικά το ξέχασα. ;) ;)
Και κάνω και στριφτό. Ποιός να με πιστέψει τώρα :roll: :roll:
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
http://www.laskari.gr/
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Εννοειται .... ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
stavrosd

Post by stavrosd »

Πέραν τις πλάκας πάντως με αφορμή την ανακοίνωση της ΕΘΕΑ για τον 24ωρο μου έχει δημιουργηθεί ένας προβληματισμός.
Οι αγωνιζόμενοι, οι 20-30 που ασχολούμαστε και δεν είμαστε τουρίστες που έτυχε και κάναμε ένα αγώνα, αλλά μας αρέσει και επιδιώκουμε να κάνουμε όσους μπορούμε.
Μήπως θα πρέπει να κανονίσουμε μία δύο συναντήσεις μέσα στη χρονιά για να μαζεύουμε απόψεις και προβληματισμούς.
Γιατί αλλιώς θα βγαίνει ο καθένας να λέει "...πλαίσιο το οποίο διαμορφώθηκε μετά από συγκερασμό και συνεκτίμηση απόψεων και προτάσεων πολλών ενδιαφερομένων φορέων όπως Οργανωτών Αγωνιζομένων και Στελεχών του χώρου."
Τουλάχιστον να ξέρουμε τα τί και τα πώς.
Δημητριάδης Σταύρος
DINIE

Post by DINIE »

Εγώ Σταύρο δεν καταλαβαίνω από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο σωματείο, ή όπως αλλιώς λέγεται, αγωνιζομένων τι δύναμη έχουμε. Σίγουρα πρέπει να ακουγόμαστε και εμείς και φυσικά αν ένας αγώνας που γουστάρουμε απλά δεν μετράει στο πρωτάθλημα να τον στηρίζουμε με τη συμμετοχή μας. Δεν νωμίζω αλλιώς ότι καταλαβαίνουν. Γουστάρουμε τον 24ωρο? Συμμετέχουμε. Δεν γουστάρουμε έναν αγώνα? Δεν συμμετέχουμε.
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

stavrosd wrote:Πέραν τις πλάκας πάντως με αφορμή την ανακοίνωση της ΕΘΕΑ για τον 24ωρο μου έχει δημιουργηθεί ένας προβληματισμός.
Οι αγωνιζόμενοι, οι 20-30 που ασχολούμαστε και δεν είμαστε τουρίστες που έτυχε και κάναμε ένα αγώνα, αλλά μας αρέσει και επιδιώκουμε να κάνουμε όσους μπορούμε.
Μήπως θα πρέπει να κανονίσουμε μία δύο συναντήσεις μέσα στη χρονιά για να μαζεύουμε απόψεις και προβληματισμούς.
Γιατί αλλιώς θα βγαίνει ο καθένας να λέει "...πλαίσιο το οποίο διαμορφώθηκε μετά από συγκερασμό και συνεκτίμηση απόψεων και προτάσεων πολλών ενδιαφερομένων φορέων όπως Οργανωτών Αγωνιζομένων και Στελεχών του χώρου."
Τουλάχιστον να ξέρουμε τα τί και τα πώς.
Και ποιός θα μας "ακούσει" Σταύρο μου? Με τί υπόσταση θα έχει έχουμε λόγο στα τεκτενόμενα του χώρου? Σαν μια απλή "παρέα" αγωνιζομένων, δέν θα φτουράει ο λόγος μας. Η μόνη λύση είναι ο ΣΟΑΑ 4χ4. Μόνο τότε θα έχουμε υπόσταση άρα και δύναμη...
Ξεκίνησε μερικά χρόνια πρίν, μαζεύτικαν άπειρες υπογραφές αλλά αυτός που το είχε αναλάβει μάλον το εγκατέλειψε!
DINIE

Post by DINIE »

Και τι χρειάζεται για να δημιουργηθεί. Γιατί δεν προσπαθούμε να τον δημιουργήσουμε? Συμφωνώ ότι μια παρέα αγωνιζόμενων δεν θα την ακούσει κανείς. Αφού λόγο δεν μπορούμε να έχουμε , μπορούμε με πράξεις.

Υ/Γ Τα κόμματα πλέον τα προσέχω :D :D :D
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
stavrosd

Post by stavrosd »

Γιατί? Ποιά η διαφορά? Να πάμε στο πρωτοδικείο ή τέλος πάντων όπου χρειάζεται?
Αν θα μας ακούσουν σαν ΣΟΑΑ 4χ4 θα μας ακούσουν και σαν "παρέα"
Δεν είμαι αρνητικός αλλά μη το κάνουμε σαν την ασφάλεια που είπαμε να μη τρέχουμε χύμα και τα κάναμε Τ1 σε μια νυχτα!
Ας μαζευτούμε να μετρηθούμε και μετά ίσως και με τον υπάρχον ΣΟΑΑ μπορεί να "επισημοποιηθούμε"!
Το να ξεκινήσουμε ένα ΣΟΑΑ είναι διαδικάσία που εσύ ξέρεις οτι κολλάει.
Πιστεύεις οτι αν κάνουμε συνάντηση θα μαζευτούμε πάνω απο 10 άτομα?
Ας ξεκινήσουμε με τα δέκα και αν τραβήξει κάνουμε και τα υπόλοιπα.
Λέω εγω τώρα ;)
Δημητριάδης Σταύρος
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

Δέν έχεις άδικο σε αυτά που λές... Έτσι είναι. Αν κατάφερνε βέβαια αυτή η "παρέα" να εισχωρήσει στον ΣΟΑΑ και να έχει λόγο απο εκεί, αυτό θα ήταν το καλύτερο και το πιο άμεσα υλοποιήσημο! Άλλωστε στον ΣΟΑΑ ήδη γραφτίκατε έτσι δέν είναι? Αυτός θα είναι ένας τρόπος να πιάσουν τόπο τα χρήματα αυτά!

Το "και σάν παρέα θα μας ακούσουν" ξέχνα το... ξέρω τι σου λέω. Θα βγούν μετά απο όλες τις άκρες της Ελλάδας και θα λένε εμάς ποιος μας ρώτησε, κτλ... ΣΟΑΑ και έλυξε η ιστορία, δέν μπορει να πεί κανείς τίποτα, και αυτός στον ΣΟΑΑ θα είναι γραμμένος!
Last edited by Pet4x4 on Wed Mar 31, 2010 16:56, edited 2 times in total.
DINIE

Post by DINIE »

Αν μαζευτούμε δέκα καλά θα είναι. Για λιγότερους μας κόβω. Ας γράψουμε εδώ ποιοί θα ερχόντουσαν σε μία συνάντηση. Έστω την πρόθεση, ασχέτως αν θα τα καταφέρουνε.
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”