Συνάντηση οργανωτών & αγωνιζομένων Επάθλου Περιπέτειας 4Χ4

thomas

Re: Συνάντηση οργανωτών & αγωνιζομένων Επάθλου Περιπέτειας 4Χ4

Post by thomas »

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μένος αγαπητέ Γιώργο εναντίον μου. Εναντίον του Αθανασίου
γνωρίζω και καταλαβαίνω ότι έχετε τα προσωπικά σας από το παρελθόν (περιοδικό και δεν ξέρω τι άλλο) το οποίο και φαίνεται ότι επηρεάζει τα γραφομενα σου.
Αλλά σίγουρα δεν ξεκινάμε με αφορισμούς για τον καθένα.
Και εγώ έχω γράψει για τον DISTA - KERAVNO αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να είμαι σε αυτόν
τον χώρο της συγκέντρωσης , γιατί πρώτα απ όλα αισθάνομαι αγωνιζόμενος και μετά όλα τα άλλα.
Εξάλλου εδώ δεν θα μετρήσουμε ποιος την έχει ποιο μακριά , αλλά ποιος μπορεί να προσφέρει -
βοήθεια - ιδέες - αντίληψη.
Εάν έθιξα την αγωνιστική σου υπόληψη ζητω συγνώμη. Σέβομαι απόλυτα το αγωνιστικό σου παρελθόν και αυτό σου το έδειξα όταν έπρεπε. ( για τα δικά σου οικονομικά συμφέροντα ,ξέρεις εσύ νομίζω τι εννοώ) Εγώ εννοούσα TROPHY και W.TERRAIN.

Ούτε και εγώ είμαι ( η αδερφή Τερέζα) διότι είμαι ο πρώτος που πιστεύω ότι ο καθένας μας στα
< κοινά> είναι και αναλώσιμος. Και το έχω αποδείξει στην Ιστορία μου στο 4χ4.( που ξεκινάει από το 1988 οργανωτικά και αγωνιστικά ) Όπως και αναλώσιμος είναι και ο Αθανάσιου και ο Αποστολίδης και ο καθένας που έχει ασχοληθεί με Οργανωτικά και Κανονισμούς.

Εσείς όμως το γνωρίζεται αυτό ??? !!!

Σε αυτό το Τρίο των ανθρώπων ( Αθανάσιου - Χρήστος Σιδερής - Γώγος θ.) το μόνο που δεν μπορεί να κάνει κανείς είναι να υποδείξει ο ένας στον άλλο το τι θα κάνει και το τι θα πει. Οποίος γνωρίζει τον εγωισμό αυτών των ανθρώπων μπορεί να το καταλάβει. αυτό όμως μόνο καλό έχει κάνει στο χώρο μέχρι τώρα. Μήπως κάνω λάθος ???

Εμείς υπάρχουμε τώρα , άσχετα με την ιστορία των TROPHY και W .T ,διότι μας ορίσανε κάποιοι, κάποτε (ΛΑΡΙΣΑ) για δυο χρόνια. αυτό σεβόμαστε και αυτό κάνουμε. Εάν συνεχίσω να υπάρχω σε οποιαδήποτε μορφή μετά την συνάντηση ποσώς με ενδιαφέρει. Εγώ δεν βγάζω μεροκάματο από εδώ και
ούτε κάνω κανενός είδους πολιτική για μεροκάματο.

Και προσωπικά βλέπω τους Τροφαδες σαν Οικογένεια και έτσι θέλω να μείνει ο χώρος.
Ολα ειναι μια Εγκεφαλικη Καραμελα
http://action4x4club.gr
ΒαλαντηςΧ4

Post by ΒαλαντηςΧ4 »

Αλήθεια ρε παιδιά τι γίνετε με την συνάντηση ισχύει ? άλλαξε κάτι ?
Ας ασχοληθούμε με την ουσία και ας αφήσουμε τις προσωπικές αντιπαραθέσεις ,που δεν έχουν και κανένα νόημα . ;)
Και όσο για το ποιος είναι ο καθένας από εμάς μην ασχολείστε ,έχουν γνώση οι φύλακες, κανείς δεν είναι λιγότερο νοήμων από κανέναν . ;) :D
Go Hard Or Go Home
Βραχνίδης Γιάννης
Jimny RULICON Vercion
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Φυσικά και ισχύει :!: , μένει να ανακοινωθεί ο χώρος και η ώρα .
teo4wd

Post by teo4wd »

Ο χορος ανακοινωθηκε και η ωρα επισης
Τηλεφωνικα απο το Γιωργο
Στα γραφεια του συλλογου ωρα 11.30
Θα αλλαξει κατι ??????
CLUB 4X4 KAVALA

δεν χρειαζόμαστε δρόμους τούς ανοίγουμε.............
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Σε ποιον ανακοινώθηκε ???
Εγώ δεν έχω ακομη επιβεβαίωση για κάτι τέτοιο ....
shaka

Post by shaka »

thomas wrote:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μένος αγαπητέ Γιώργο εναντίον μου. Εναντίον του Αθανασίου
γνωρίζω και καταλαβαίνω ότι έχετε τα προσωπικά σας από το παρελθόν (περιοδικό και δεν ξέρω τι άλλο) το οποίο και φαίνεται ότι επηρεάζει τα γραφομενα σου.
Αλλά σίγουρα δεν ξεκινάμε με αφορισμούς για τον καθένα.
Και εγώ έχω γράψει για τον DISTA - KERAVNO αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να είμαι σε αυτόν
τον χώρο της συγκέντρωσης , γιατί πρώτα απ όλα αισθάνομαι αγωνιζόμενος και μετά όλα τα άλλα.
Εξάλλου εδώ δεν θα μετρήσουμε ποιος την έχει ποιο μακριά , αλλά ποιος μπορεί να προσφέρει -
βοήθεια - ιδέες - αντίληψη.
Εάν έθιξα την αγωνιστική σου υπόληψη ζητω συγνώμη. Σέβομαι απόλυτα το αγωνιστικό σου παρελθόν και αυτό σου το έδειξα όταν έπρεπε. ( για τα δικά σου οικονομικά συμφέροντα ,ξέρεις εσύ νομίζω τι εννοώ) Εγώ εννοούσα TROPHY και W.TERRAIN.

Ούτε και εγώ είμαι ( η αδερφή Τερέζα) διότι είμαι ο πρώτος που πιστεύω ότι ο καθένας μας στα
< κοινά> είναι και αναλώσιμος. Και το έχω αποδείξει στην Ιστορία μου στο 4χ4.( που ξεκινάει από το 1988 οργανωτικά και αγωνιστικά ) Όπως και αναλώσιμος είναι και ο Αθανάσιου και ο Αποστολίδης και ο καθένας που έχει ασχοληθεί με Οργανωτικά και Κανονισμούς.

Εσείς όμως το γνωρίζεται αυτό ??? !!!

Σε αυτό το Τρίο των ανθρώπων ( Αθανάσιου - Χρήστος Σιδερής - Γώγος θ.) το μόνο που δεν μπορεί να κάνει κανείς είναι να υποδείξει ο ένας στον άλλο το τι θα κάνει και το τι θα πει. Οποίος γνωρίζει τον εγωισμό αυτών των ανθρώπων μπορεί να το καταλάβει. αυτό όμως μόνο καλό έχει κάνει στο χώρο μέχρι τώρα. Μήπως κάνω λάθος ???

Εμείς υπάρχουμε τώρα , άσχετα με την ιστορία των TROPHY και W .T ,διότι μας ορίσανε κάποιοι, κάποτε (ΛΑΡΙΣΑ) για δυο χρόνια. αυτό σεβόμαστε και αυτό κάνουμε. Εάν συνεχίσω να υπάρχω σε οποιαδήποτε μορφή μετά την συνάντηση ποσώς με ενδιαφέρει. Εγώ δεν βγάζω μεροκάματο από εδώ και
ούτε κάνω κανενός είδους πολιτική για μεροκάματο.

Και προσωπικά βλέπω τους Τροφαδες σαν Οικογένεια και έτσι θέλω να μείνει ο χώρος.
Ειδικά με σένα Θωμά, αλλά και με κανέναν άλλο δεν έχω μένος. Δεν είναι του χαρακτήρα μου άλλωστε... Και δεν αφορά εσένα η αδελφή Τερέζα. ;) Απλά είδα ότι αβίαστα έγραψες κάποια πράγματα και άναψα...

Εγώ το τελειώνω εδώ γιατί τελικά και εδώ καταφέραμε να το κάνουμε γήπεδο και αν αυτός που το ξεκίνησε, ήμουν εγώ, ζητώ συγγνώμη από τα υπόλοιπα παιδιά.
Καλό βράδυ
mbg

Post by mbg »

Να φροντισω για κανενα γλυκακι στην συγκεντρωση? Ετσι για την υπογλυκαιμια :roll: :roll: :roll:
sirros

Post by sirros »

Πιτσα - Μπαλα και Καρατε
friar

Post by friar »

Ωχ γύρισε πίσω..... :shock:
Καλλλλώς ήλθες..... :P
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Η συνάντηση ισχύει για τις 11-4-2010 θα γίνει στην έδρα του ΣΤΕΒΕ Σταγειρίτη 53 κάτω Τούμπα στην Θεσσαλονίκη .
http://www.stebe.gr
Ωρα 11:30 το πρωί .
Ευχαριστούμε την Λέσχη για την παραχώρηση του χώρου !!!
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”