Τα Rally 4x4 οργανώνονται και μας προσκαλούν!
Re: Τα Rally 4x4 οργανώνονται και μας προσκαλούν!
Ρε, δέν κόβεις τις μ@λ@κιες λέω εγώ? Έχεις έναν αγώνα να ετοιμάσεις.... 

Pet4x4 wrote:Ρε, δέν κόβεις τις μ@λ@κιες λέω εγώ? Έχεις έναν αγώνα να ετοιμάσεις....
+1000
4Χ4 χωρίς 24 ώρες δεν παίζει ……… αν νομίζουν ότι θα μείνει έτσι γελαστήκαν
Γιάννη μην το αφήσεις να περάσει ….. και να ξέρεις ότι πίσω σου είναι αρκετή που θα σε υποστηρίξουν και ένας από αυτούς είμαι και εγώ
Γιώργος Μααλουφ
apnea
Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ικανοποιηση απο το συναισθημα που προσφερει η πραγματοποιηση καποιας μεγαλης επιθυμιας
Εγώ μπορεί να μην έχω τρέξει 24ωρο όμως αυτός ο αγώνας με έκανε να ασχοληθώ με τους αγώνες 4χ4. Το 2009 επαγγελματικές υποχρεώσεις εκτός Ελλάδος του συνοδηγού μου μας ανάγκασαν να μην πάρουμε μέρος. Ε όχι φέτος να μην γίνει !!!

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
http://www.laskari.gr/
http://www.laskari.gr/
Εγώ "τσακώθηκα" με τον Αθανασίου και τον Στάθη για να τρέξω και να μην βοηθήσω στον αγώνα.
"Τσακώθηκα" επίσης με τον Βερικάκη γιατί του είπα οτι θα τον σκίσω αλλά να παίξουμε στην entry γιατί θέλω να φέρω και δυο φίλους.
Ο δε Βερικάκης "τσακώθηκε" με τον Ραβάνη γιατί ο Ραβάνης φυσικά τον προκάλεσε επίσης αλλά στην rally οπότε
μόλις έμαθε οτι ο Βερικάκης δήλωσε entry άρχισε να κάνει κο κο κο κο και να κουνάει τα χέρια του πάνω κάτω... (δεν ξέρω τί εννοούσε
)
Μετά βέβαια ο Βερικάκης ξαναδήλωσε rally και εγώ έμεινα χωρίς φίλους αλλά μπορεί να δηλώσω entry και να κάνω οτι διαδρομή να ναι.
Βερικάκη δεν με νοιάζει τί είπατε με τον Ραβάνη αλλά μην ξεχάσεις την ψησταριά. Εγώ θα φέρω ψυγείο.
Για να μην πω για την προετοιμασία που κάνω... Κοιμάμαι κάθε μέρα όλο και πιο αργά...
Δεν γίνεται να μην γίνει 24ωρος.
"Τσακώθηκα" επίσης με τον Βερικάκη γιατί του είπα οτι θα τον σκίσω αλλά να παίξουμε στην entry γιατί θέλω να φέρω και δυο φίλους.

Ο δε Βερικάκης "τσακώθηκε" με τον Ραβάνη γιατί ο Ραβάνης φυσικά τον προκάλεσε επίσης αλλά στην rally οπότε
μόλις έμαθε οτι ο Βερικάκης δήλωσε entry άρχισε να κάνει κο κο κο κο και να κουνάει τα χέρια του πάνω κάτω... (δεν ξέρω τί εννοούσε

Μετά βέβαια ο Βερικάκης ξαναδήλωσε rally και εγώ έμεινα χωρίς φίλους αλλά μπορεί να δηλώσω entry και να κάνω οτι διαδρομή να ναι.
Βερικάκη δεν με νοιάζει τί είπατε με τον Ραβάνη αλλά μην ξεχάσεις την ψησταριά. Εγώ θα φέρω ψυγείο.

Για να μην πω για την προετοιμασία που κάνω... Κοιμάμαι κάθε μέρα όλο και πιο αργά...

Δεν γίνεται να μην γίνει 24ωρος.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Να προτείνω κάτι????
Παράτα τα διοργανωτιλίκια μέχρι τις 23 Απρίλιου και τρέξε κανα αγώνα.....τουλάχιστον ώς τις 25 Απριλίου
Μετά άσε τις μπούρδες και ασχολήσου με τον 24ωρο......
Καλό?????
Παράτα τα διοργανωτιλίκια μέχρι τις 23 Απρίλιου και τρέξε κανα αγώνα.....τουλάχιστον ώς τις 25 Απριλίου
Μετά άσε τις μπούρδες και ασχολήσου με τον 24ωρο......
Καλό?????
Πονηρούληηηηηηηηηηηηηηηη....
Καλημέρα σε όλους!
Νικόλα μη στεναχωριέσαι, θα τρέξω εκτος συναγωνισμού με ATV, θα σε σκίσω, εαν ο φίλος μας Γιάννης αποφασίσει να τον κάνει.
Κύριε Γιάννη, μια ζωή πηγαίνατε κόντρα, τώρα γιατί μας το χαλάτε;
Πάντα σε αναμονή και έτοιμος...
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Νικόλα μη στεναχωριέσαι, θα τρέξω εκτος συναγωνισμού με ATV, θα σε σκίσω, εαν ο φίλος μας Γιάννης αποφασίσει να τον κάνει.
Κύριε Γιάννη, μια ζωή πηγαίνατε κόντρα, τώρα γιατί μας το χαλάτε;
Πάντα σε αναμονή και έτοιμος...
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Και πού θα βάλεις την ψησταριά βρε κάγκουραvrd wrote: Νικόλα μη στεναχωριέσαι, θα τρέξω εκτος συναγωνισμού με ATV, θα σε σκίσω, εαν ο φίλος μας Γιάννης αποφασίσει να τον κάνει.

"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
YAMAHA RHINO.Είναι ανατρεπόμενο και με δικαίωμα συνοδηγού. Με μοτερ από R1.
ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ!!!!
Νικόλα σου 'ρχομαι...

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ!!!!
Νικόλα σου 'ρχομαι...