μια ερώτηση έκανε. το ξεκαθαρίσαμε. τελείωσε.
όχουουουουυουουουουο τώρα.
καλημέρα μας

"xo xo γιου αρ δε μπεστ καγκουρας ιν τάουν", ποιόν πήρα απο τα μούτρα;;;antonisxj wrote:αμάν βρέ Άννα. τον πήρες απ'τα μούτρα τον άνθρωπο.![]()
![]()
καλημέρα μας
Σιγα μην καταλαβει τιποτα αυτος?anna1976gr wrote:...κυριε καγκουρα, βιτριόλι στο καφέ σου αυριο το πρωι...![]()
![]()
κι'εδώ με κυνηγάς?St. Tselios wrote:Σιγα μην καταλαβει τιποτα αυτος?anna1976gr wrote:...κυριε καγκουρα, βιτριόλι στο καφέ σου αυριο το πρωι...![]()
![]()
Το πολυ-πολυ να σου πει πως θελει λιγο ακομα ζαχαρη...
Γεια σας παιδιαanna1976gr wrote:"xo xo γιου αρ δε μπεστ καγκουρας ιν τάουν", ποιόν πήρα απο τα μούτρα;;;antonisxj wrote:αμάν βρέ Άννα. τον πήρες απ'τα μούτρα τον άνθρωπο.![]()
![]()
καλημέρα μας
Τον κυριο Κωστα που σε μια σελίδα του φόρουμ εχει 4 φορες δημοσιεύσει ερώτημα για το ποιος ειναι 3ος και 4ος;;;
Ε οχι κ απ τα μούτρα!!!
Και πάρα πολυ ευγενικά απάντησα !!!
χο-χο-χο κυριε καγκουρα, βιτριόλι στο καφέ σου αυριο το πρωι...![]()
![]()
Κώστα θεατήςanna1976gr wrote:Χρησιμοποιώ το βήμα της Άννας, γιατί δεν έχω ιντερνετ και τα παρακάτω δεν εκπροσωπούν την Άννα και δεν σημαίνει ότι αυτή συμφωνεί με την τοποθέτηση μου.
Έχω πολύ καιρό να τοποθετηθώ στο φόρουμ του αγαπητού και φίλου μου Στάθη, τον οποίο εκτιμώ και αγαπώ και το ξέρει και ο ίδιος.
Ένας από τους λόγους που πάει καιρός, είναι γιατί είχα κουραστεί να γράφω και να εξηγώ πράγματα σε δήθεν σχετικούς ή άτομα που έχουν χρόνο για χάσιμο και πετούν μια μαλακία, έτσι να έχουμε κάτι να πούμε………
Εξοργίζομαι όταν ακούω ότι ο αγώνας δεν είχε ασφάλειαΕξοργίζομαι όταν ακούω ότι ο αγώνας δεν είχε ασφάλεια και ότι δεν έπρεπε να γίνει….
Ποιος είναι αυτός ο kwstas ή nikos, που μέσα στην ανωνυμία του “μικρού’’ τους ονόματος κατοχυρώνουν και αποφασίζουν ότι ο αγώνας δεν είχε ασφάλεια και ότι δεν έπρεπε να γίνει κ.α.
Εγώ είμαι ο Μαθιός και με το μικρό μου όνομα με ξέρει όλη η τετρακίνητη παρέα.
Έχω διοργανώσει με τα παιδιά από την Λέσχη μου τους περισσότερους αγώνες στην Κρήτη και έχω συμμετάσχει σαν αγωνιζόμενος σε πάρα πολλούς ακόμη.
Από όλους αυτούς λοιπόν που ξέρω, ο αγώνας αυτός είχε τις λιγότερες ζημιές, ήταν γρήγορος και όχι κουραστικός για τους θεατές, όλα τα εμπόδια νικηθήκαν από τους περισσότερους αγωνιζομένους και δεν άνοιξε μύτη που λένε ενώ είχε άκρατο και απίστευτο θέαμα.
Ασθενοφόρο και Πυροσβεστική δεν υπήρχε, αλλά δεν φταίει η οργάνωση όταν εγκαίρως επίσημα τους ζήτησε την βοήθειά τους, αλλά η απάντηση ήταν ότι "το όχημα βάρδιας θα ακολουθεί το Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και ότι θα είναι σε ετοιμότητα αν χρειαστεί"….
Παρόλα αυτά η Λέσχη είχε ορίσει γιατρό του αγώνα ονόματι Χαβρεδάκης Νίκος ο οποίος ήταν παρόν με τον ανάλογο εξοπλισμό.
Επιπλέον ήταν παρόν και οι εθελοντές τις Λέσχης μας, που έχουν Ταυτότητα Πρώτων Βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό και ήταν έτοιμοι να βοηθήσουν.
Ο αγώνας δεν έπρεπε να γίνει όταν έχουν δουλέψει πολλά άτομα που αγαπούν το άθλημα, όταν έχουν κατέβει από την Αθήνα οι Άρχοντες του Αγώνα, έχουν γίνει ένα σωρό έξοδα, έχουν έρθει αγωνιζόμενοι από 300 χιλιόμετρα, έχει γίνει διαφήμιση και υπάρχουν τόσοι θεατές.
Αυτοί που λένε κάτι τέτοια είναι άσχετοι και δεν ξέρουν τι τους γίνεται…
Αντί να παρακαλούμε να γίνονται αγώνες -που στο εξής θα είναι πολύ δύσκολο, να δούμε αν θα γίνουν οι υπόλοιποι του επάθλου- από την θέση του άσχετου για να μάθουμε κάτι ή να παρακολουθούμε κάτι πετάμε την φράση «μα η οργάνωση, μα δεν έπρεπε κ.α.» και στο τέλος "...γιατί όλοι θέλουμε να κάνουμε μια καλή παρέα…."
Τέλος θέλω να πω σε όλους ότι αυτό το χόμπι ξεκίνησε από Άντρες –στην ψυχή- να μη με παρεξηγήσει το ωραίο φύλο, φανατικούς οδηγώντας 4Χ4, ριψοκίνδυνα σε ανώμαλα εδάφη με την αδρεναλίνη να ρέει άφθονη στο αίμα τους αψηφώντας τον κίνδυνο και όχι φοβούμενοι να χυθεί μια γουλιά φραπέ από το ταπμλό ή να πέσει το τσιγάρο από το τασάκι τους να τους κάψει την μοκέτα.
Έτσι για να κάνουμε όλοι μια καλή παρέα….
Μαθιός Παπαδομανωλάκης