Απο την συμφορά που τον βρήκε!!!St. Tselios wrote:..ενας φιλος πηρε απο Jimny...Wrangler...
Kαι ακομα παραμιλαει...

Ξέρεις τι είναι να παίρνεις ένα αμάξι που κάνει ένα σκασμό λευτά και να σπάει μέσα σε μισή ώρα;

Απίστευτο!!!!!!!!!!

Απο την συμφορά που τον βρήκε!!!St. Tselios wrote:..ενας φιλος πηρε απο Jimny...Wrangler...
Kαι ακομα παραμιλαει...
Δηλαδη απο αυτο που εγραψα αυτο καταλαβες,ε?Drimon wrote:Απο την συμφορά που τον βρήκε!!!St. Tselios wrote:..ενας φιλος πηρε απο Jimny...Wrangler...
Kαι ακομα παραμιλαει...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ξέρεις τι είναι να παίρνεις ένα αμάξι που κάνει ένα σκασμό λευτά και να σπάει μέσα σε μισή ώρα;![]()
![]()
![]()
Απίστευτο!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είπα τα 33" μπήκαν απο λάθος (είχα υπολογίσει ότι θα είναι μικρότερα) και απο όταν τα έχω βάλει δεν πολυκουνάω τ' αμάξι (δεν το έχω βγάλει κάν στο βουνό γιατί δεν θα μείνει πλαστικό στη θέση του). Αν ήταν να έστηνα το αμάξι με 33" θα είχα βάλει μεγαλήτερη μείωση!!!antonisxj wrote:...με 33' λάστιχο
και πάει...
που πάει?...
Όχι. αλλά είναι ενας πολύ καλός λόγος για να πέσει το σχετικό κράξιμο!St. Tselios wrote: Δηλαδη απο αυτο που εγραψα αυτο καταλαβες,ε?
St. Tselios wrote: Αυτα που ειχαν οι γιαγιες...
St. Tselios wrote: Αυτος ειναι ολη την ημερα σε πλοιο...
Οπως αρπαζει αυτο......ετσι ειναι και το Jimny του...
Κάγκουρας είμαι!!!!!Nicolas wrote:Εϊσαι τρελός......
Εσύ θα έπρεπε να ντρέπεσαι, μόνο και μόνο, που πήρες αμερικάνικο!!!!!Nikolas wrote:Φοράω 33'' με 3.8 V6 και αν δεν αλλάξω κορωνοπήνια,
ντρέπομαι να βάλω το καγκουροαυτοκόλλητο στις πόρτες...