φίλε Alex. καλοσόρισες.
παρακαλώ πολύ να μου πείτε την διέυθυνση του παλικαριού,
να του στείλω κατευθείαν το πτυχίο και τα σκήπτρα να γίνει Βασιλιάς
αυτός είναι χειρότερος απο εμένα.
αγαπητέ εν Χριστό αδελφέ GEORGEXJ, παρατήρησα ότι έχεις κα@λες τώρα τελευταία,
καταρχάς, για να σου επιτρέψω να φέρεις κοπέλες πρέπει να είναι μέσα στα Χριστιανικά πλαίσια.
να είναι σεμνές, παρθένες, χαμηλοβλεπούσες και με αγνές προθέσεις.
για να ερευνήσω όλα τα παραπάνω, θα πρέπει πρίν έρθουν στην συνάντηση, να τις συναντήσω για να διαπιστώσω όλα τα παραπάνω. να συνομιλήσω μαζί τους, και μετά θα σου πώ αν μπορούν να έρθουν.
να ξέρεις όμως ότι απο προσωπική εμπειρία, πάντα όταν μαζεύονται πολλές γυναίκες, το πανηγύρι χαλάει. το τμήμα του εγκεφάλου τους δεν οξυγονώνεται στην περιοχή που γράφει "ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ" και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί κάνουμε ότι κάνουμε.
αρχίζουν οι μαλακίες του στύλ "κουράστηκα", "θα κάτσουμε πολύ ώρα μεσ'το κρύο", "κοιτά ένα ωραίο τζιπάκι"(δείχνοντας ένα καλογυαλισμένο ΚΙΑ), "πότε θα πάμε για φαϊ", "πρέπει να πάω τουλέτα"(τράβα σε κανα θάμνο), "δεν μπορώ στο θάμνο, τι είμαι? πρόβατο?"(η γιαγιάσου πρόβατο ήταν μωρή φακλάνα?), "δεν μπορώ αυτό το ανέβα-κατέβα στ'αμάξι συνέχεια", "μα καλά, αυτός όποτε χαλάει, εσύ τρέχεις?", "αμαν!!! τι σπάσαμε πάλι?", "θες βοήθεια?"(μέσα στην ειρωνία), "και σου είπα, μην φάς τόσο χθές βράδυ, κοίτα τώρα τι έγινε, εγώ πάλι με την αντιασφυξιογόνα μάσκα είμαι", "πώ,πω λάσπη!!!! εγω που θα κάτσω τώρα?"
το μόνο καλό είναι, όταν το βράδυ γυρίζεις κατάκοπος και αρχίζουν οι καλιτεχνικές εργασίες με πατινάζ επί πάγου, άλμα είς ύψος, εις μήκος, τρέξιμο, ποδηλασία, κανόε καγιάκ, αναρίχηση, κοπηλασία, ελληνορωμαϊκή πάλη και τα ρέστα χωρίς να χρειάζεται ούτε κάν να αλλάξεις πλευρό
ευχαριστώ και καλημέρα σας.