Dista wrote:Και συνεχίζω...
Αυτό προσπαθούσα να τους εξηγήσω, ότι για τις κατηγορίες χωρίς μέτρα ασφαλείας, θα πρέπει οι αγώνες να βασίζονται κυρίως στη πλοήγηση και τη δύσκολη διαδρομή και όχι στη ταχύτητα. Οι δε ειδικές να είναι τύπου αληθινού regularity για να βγάζουν και ποινές.
Δεν βρίσκω άλλο τρόπο, ούτε έχω ακούσει άλλη πρόταση (μιλάω πάντα για αυτοκίνητα χωρίς μέτρα ασφαλείας). Όποιος έχει ας την καταθέσει να τη συζητήσουμε.
Προσωπικά τα κανονικά ragularity δε μου αρέσουν!
Δεν μου αρέσουν γιατί και ξενέρωτο παιχνίδι είναι αλλά και άδικο.
Ξενέρωτο γιατί δεν αποκτάς καποιο ρυθμο να γουστάρεις αλλά πρέπει να κόβεις συνέχεια για να είσαι σύνομος, αλλα και άδικο γιατί αν σου τύχει κάποια μικρή αβαρία δεν έχεις χρόνο να την μαζέψεις (μπορεί και να έχεις και να μην το ξέρεις και να πηγαίνεις με τη ταυτότητα αφού πρέπει στη θεωρία να τη μαζέψεις το συντομότερο δυνατο).
Επιπλέον το δικό μας είδος αγώνων με τα τόσο διαφορετικά ήδη τεραίν δεν είναι όπως στα ασφάλτινα ή πατημένα ακροπολικα, με αποτέλεσμα μια ΜΩΤ 40 χλμ μπορει σε κάποια κομμάτια να είναι για τσιγάρο και σε άλλο να είναι για χάπια
Πρότασή μου είναι να είναι χωρισμένη σε πολλά κομμάτια η ειδικές με ΣΕΧ καλύτερα αλλά και με μετρήσεις όπως στο Ναύπλιο για μείωση κόστους, αλλά σε φανερά σημεία!
Οι κρυφές μετρήσεις είχαν νόημα για να μας διασφαλίζουν απο τον Πύρκαυλο, τώρα δεν χρειάζεται
Αλήθεια στο Ναύπλιο πώς έγιναν οι ενδιάμεσες μέσω itrack ή υπήρχε άνθρωπος κρυμμένος?