Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες

souki

Re: Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες

Post by souki »

Εγω ξερεις τι βλεπω εδω και καμποσο καιρο?
κουρασμενους οργανωτες που δεν εχουν πια την διαθεση να φτιαξουν εναν αγωνα πραγματικης πλοηγησης.το 90%στους αγωνες που κανουμε περναει απο δρομους που περναει και η κουτση μαρια..... αυτο το θεωρεις ωραιο?
Ξερω απαντησες.....οτι θελει δουλεια απο τους οργανωτες..οκ!αμα δεις εσυ δουλεια σφυρα μου....
εεεε....πως να μην γεμισει ο αγωνας ορια μετα...
Ασε που τα τελευταια χρονια κοντευω να τους μαθω απ εξω.... :lol: :lol:
Dista

Post by Dista »

stavrosd wrote:............
Απλά κατι 40αρια που έχει ο ΚΟΚ είναι άκυρα!
Και για να μή ξεχνιόμαστε ΠΑΝΤΑ γραμμένα στο RB, αυτονόητο δεν είναι τίποτα!
Αυτό δεν είπα στο Ναύπλιο? Ότι για τον αγώνα και τις ποινές ισχύουν τα 3 όρια που σας έδωσα.
Πάντως να υπολογίζετε και τα 40 του ΚΟΚ γιατί καμιά φορά τους ξεφεύγει και υπάρχει λόγος που τα βάζουν ;)
Dista

Post by Dista »

souki wrote:...
κουρασμενους οργανωτες που δεν εχουν πια την διαθεση να φτιαξουν εναν αγωνα πραγματικης πλοηγησης.το 90%στους αγωνες που κανουμε περναει απο δρομους που περναει και η κουτση μαρια..... αυτο το θεωρεις ωραιο?
Σούλα, δεν φταίνε μόνο οι οργανωτές. Φταίνε και οι αγωνιζόμενοι. Οι περισσότεροι έρχονται για το κρυφοραλλύ. Πόσες γκρίνιες δεν έχεις ακούσει για δύσκολες τουλίπες που χάθηκαν, που τους δυσκόλεψαν, που τους καθυστέρησαν κλπ
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

Dista wrote: Για το χώμα μιλούσα, καλά κατάλαβες. Και ξαναλέω θεωρείς ότι είναι ασφαλές τα 120 στο χώμα σε ανοικτό δρόμο? Και μη σκέφτεσαι τον εαυτό σου και μερικούς σαν εσένα που έχουν μυαλό και εμπειρία και θα κόψουν στη στροφή ή στο τυφλό σημείο. Σκέψου ότι τρέχουν αρκετοί ακόμα.
Αυτό ψάχνουμε. Ποιό πρέπει να είναι αυτό το όριο.
Δηλαδί βρε Δημήτρη μου ακόμα και σε ευθειες ή και σε ανοιχτά κομάτια που έχεις ορατότητα μακριά,σαν αυτά του κάμπου πρέπει να υπάρχουν οποσδήποτε όρια? Και ο οδηγός τι κάνει τότε? Ας πάει μέχρι εκεί που αισθάνεται ασφαλής. Να μήν παιζεται το παιχνίδι στην ασφαλτο, να μήν παίζεται και στο χώμα? Και αυτά τα λέω, ενώ έχω ένα αδύναμο αυτοκίνητο που εκεί υστερεί! Αλλά έτσι είναι οι αγώνες...
stavrosd

Post by stavrosd »

souki wrote:Εγω ξερεις τι βλεπω εδω και καμποσο καιρο?
Ξερω απαντησες.....οτι θελει δουλεια απο τους οργανωτες..οκ!αμα δεις εσυ δουλεια σφυρα μου....
εεεε....πως να μην γεμισει ο αγωνας ορια μετα...
Ασε που τα τελευταια χρονια κοντευω να τους μαθω απ εξω.... :lol: :lol:
Εμ και εσυ !!Γυρνα το στο οδηγηλίκη :lol:
Πέραν της πλάκας πράγματι ποιό πολλά off κομμάτια θα ήταν ωραία!
Μεγαλύτερη πλοηγική πρόκληση σε χαραγμένους δρόμους πώς μπορεί να γίνει?

Α και μή ξεχνάμε οτι με τα όρια τώρα οι συνοδηγοί έχουν αρκετή δουλίτσα ;)
Ο παναγιώτης έχασε την μπάλα κανα δυο φορές στο Ναύπλιο :lol:
Dista wrote:δύσκολες τουλίπες
Τί είναι η δύσκολη τουλίπα?
Δημητριάδης Σταύρος
souki

Post by souki »

Dista wrote:
souki wrote:...
Σούλα, δεν φταίνε μόνο οι οργανωτές. Φταίνε και οι αγωνιζόμενοι. Οι περισσότεροι έρχονται για το κρυφοραλλύ. Πόσες γκρίνιες δεν έχεις ακούσει για δύσκολες τουλίπες που χάθηκαν, που τους δυσκόλεψαν, που τους καθυστέρησαν κλπ
τι να πω σηκωνω τα χερια ψηλα.....ας κανουν οτι θελουν...
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

stavrosd wrote:
Τί είναι η δύσκολη τουλίπα?

Έλα ρε δικέ μου.... Έτσι σε θέλω! :lol: :lol: :lol:
Dista

Post by Dista »

Και συνεχίζω...
Αυτό προσπαθούσα να τους εξηγήσω, ότι για τις κατηγορίες χωρίς μέτρα ασφαλείας, θα πρέπει οι αγώνες να βασίζονται κυρίως στη πλοήγηση και τη δύσκολη διαδρομή και όχι στη ταχύτητα. Οι δε ειδικές να είναι τύπου αληθινού regularity για να βγάζουν και ποινές.
Δεν βρίσκω άλλο τρόπο, ούτε έχω ακούσει άλλη πρόταση (μιλάω πάντα για αυτοκίνητα χωρίς μέτρα ασφαλείας). Όποιος έχει ας την καταθέσει να τη συζητήσουμε.
Dista

Post by Dista »

stavrosd wrote: Τί είναι η δύσκολη τουλίπα?
Μια τουλίπα στην οποία πρέπει να κατέβει ο πλοηγός και να ψάξει να βρεί που θα σε πάει. Μια τουλίπα που θέλει πυξίδα και περπάτημα για να βρείς την έξοδο. Μια τουλίπα που πας ψάχνοντας μέχρι να βρείς το δρόμο. Μια τουλίπα που σου λέει: η επόμενη είναι στις 275 μοίρες και σε 550 μέτρα, αλλά στις 275 μοίρες δεν περνάει οπότε πρέπει να κάνεις το γύρο και να το βρείς. Μπορώ να σκεφτώ μερικές ακόμα.
Dista

Post by Dista »

Pet4x4 wrote: Δηλαδί βρε Δημήτρη μου ακόμα και σε ευθειες ή και σε ανοιχτά κομάτια που έχεις ορατότητα μακριά,σαν αυτά του κάμπου πρέπει να υπάρχουν οποσδήποτε όρια? Και ο οδηγός τι κάνει τότε? Ας πάει μέχρι εκεί που αισθάνεται ασφαλής. Να μήν παιζεται το παιχνίδι στην ασφαλτο, να μήν παίζεται και στο χώμα? Και αυτά τα λέω, ενώ έχω ένα αδύναμο αυτοκίνητο που εκεί υστερεί! Αλλά έτσι είναι οι αγώνες...
Εγώ σε καταλαβαίνω και το ξέρεις καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Γι' αυτό ρωτάω. Ποιο πρέπει να είναι αυτό το γ@.. το όριο? Να μην υπάρχει? Τι κάνουμε, το αφήνουμε στη κρίση του καθενός?
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”